Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEMİRTAŞ’DAKİ YENİ LEZZET DURAĞINIZ...

Uzun yıllar gıda hizmet sektöründe çalışmalar yürütmekte olan Cengiz Et Mangal ve Pide Salonu'nun sahibi Sayın Cengiz ATAŞ ile güzel, keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DEMİRTAŞ’DAKİ YENİ LEZZET DURAĞINIZ...

Pişmiş Köfte Sucuk Kilosu 60TL

Uzun yıllar gıda hizmet sektöründe çalışmalar yürütmekte olan Cengiz Et Mangal ve Pide Salonu'nun sahibi Sayın Cengiz ATAŞ ile güzel, keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Öncelikle Cengiz Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise bizlerle gıda hizmet sektörüne ne zaman giriş yaptığınızı ve bugünlere geliş sürecini paylaşırsanız sevinirim?

 Öncelikle bana böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi’ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Adıyaman doğumluyum. 2002 yılından beri bu işi Terminalde yapmaktayım. 2018 yılı başında Demirtaş'ta Cengiz Et Mangal ve Pide Salonu adı altında hizmet vermekteyiz.

Peki, Cengiz Bey bir kişi buraya geldiğinde Cengiz Et Mangal ve Pide Salonu’nda hangi tür lezzetleri, hangi tür yiyecekleri bulabilir bunlarla ilgili bizlere bilgi verir misiniz?

 Kendi imalatımız köftemiz, sucuğumuz, külbastımız, dana bonfilemiz, şişlerimiz beytimiz ve bunun yanı sıra fırınımız olduğundan kıymalı pide, kuşbaşılı pide, kaşarlı pide, karışık pidelerimiz, lahmacunumuz, cantığımız ve kendi özel Fırınımızın avantajı ile ekmeğimizi sıcak sıcak üretiyoruz.

Cengiz Bey kırmızı ve beyaz et ihtiyacınızı nereden karşılıyorsunuz?

 Çiftlikten kendimiz seçiyor ve kestiriyoruz, sonrasında halkımıza sunuyoruz.

Bizlere Cengiz Et Mangal ve Pide Salonu'nun gelecek hedefleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?

 Daha başka semtlerde bölgelerde şubelerimize açarak daha geniş toplum kesimlerine hizmet etme amacındayız.

Cengiz Bey toplamda burada kaç kişi çalışmakta ve kaç kişiye aynı anda hizmet verebilmektesiniz?

 Cengiz Et Mangal ve Pide Salonu’nda toplam 15 kişi çalışmakta tabii bu part-time çalışanlarla birlikte hafta sonu daha da artmaktadır. Aynı anda 120 kişiye hizmet verebilme şansımız, imkânımız bulunmaktadır. Ayrıca bünyemizde küçük bir çocuk oyun alanımız ve bahçemizin de olduğunu eklemek istiyorum.

Peki, Cengiz Bey bizlere Cengiz Et Mangal ve Pide Salonu’nda ki fiyatlarla ilgili bilgi verebilir misiniz?

 Tereyağı, ezme ve yoğurdumuz ikram olmakla birlikte pişmiş köfte ve sucuğumuzu 60 liradan vatandaşlarımıza sunmaktayız. Bunların hepsi kendi üretimlerimiz olup özel olarak imal etmekteyiz. Bunun yanı sıra dışarıya çiğ et satışımız da mevcuttur. Açılışımız sabah saat 10:00 olmakla birlikte kapanışımız ise gece 02:00’ye kadar sürmektedir. Toplu sipariş ve cemiyetlere Bursa'nın her bölgesine servisimiz olduğu gibi yakın bölgeler Alaşar, Panayır, Otogar, Yasemin Park gibi bölgelere her zaman servisimiz bulunmaktadır. Diyerek sözlerini tamamladı.

   Güzel lezzetleri ve ikramları ile ayrıca fiyat avantajıyla 2018 yılı ile birlikte Demirtaşlılara hizmet vermeye başlayan Cengiz Et Mangal ve Pide Salonu'nun damak çatlatan lezzetlerini bende bütün Demirtaşlılara ve Bursalılara şiddetle önermek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi, 1205. Sokak No: 7 Osmangazi Bursa

Alo Paket hattı: 0224 262 54 44


HABER VE FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM    

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.