Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEMİR VETERİNER KLİNİĞİ GÖRÜKLE'NİN GURURU..

Bursa-Görükle'nin gözde veteriner kliniklerinden biri olan "Demir Vet"in Kurucusu Sayın Yılmaz Demirdöğen ile güzel, keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2018 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2018 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DEMİR VETERİNER KLİNİĞİ GÖRÜKLE'NİN GURURU..
Öncelikle Yılmaz Beysizi tanıyabilir miyiz?

     ----1986 Bursa doğumluyum . Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden 2014 yılında mezun olduktan sonra kendi  kliniğimi  açtım ve aynı noktada dört buçuk yıldır hizmet vermekteyim.

Peki kliniğinizde hangi tür hizmetleri verebilmektesiniz?

     ---- Herhangi bir veteriner Kliniği'nde yapılan her türlü muayene , teşhis ve tedavi hizmetleri verebilmekteyiz . Ekipman olarak Kan Sayım Cihazımız, ultrasonumuz, yoğun bakım ünitemiz, Cavitron ( diş taşı temizleme cihazımız) ve benzeri alet ve ekipmanlarımız mevcuttur.

    Bunların yanı sıra ağırlıklı olarak kedi ,köpek pet malzemeleri ve ilaveten kanatlı hayvanlara özel ürün grubu malzemelerimiz de  bulunmaktadır. Ve bunların yanı sıra kedi köpek ve kanatlı hayvanların her türlü ihtiyaçlarının karşılayabildiğimiz ürünlerimizin ve mama grubumuzun da olduğunu ilaveten eklemek istiyorum.

Peki Yılmaz Bey , eğitim hayatınızda olsun sonraki süreçlerde olsun kendinize örnek aldığınız, rol model olarak gördüğünüzhocalarınız oldu mu?

     ----Elbette oldu.  Veterinerlik Fakültesi Cerrahi Anabilim dalında Sayın Hakan Salcı ve  Anatomi Anabilim dalında Hüseyin Yıldız hocalarımı sayabilirim.

Peki bu mesleğegirmek isteyen gençlere veterinerliği önerir misiniz?

     ---- Ben bu mesleği çok seviyorum ve bütün gençlere  de tavsiye etmek isterim. Yalnız burada şöyle bir tavsiyem olacak gençler  okul bitene kadar , mezun olana kadar beklemek yerine daha 2. 3. sınıflarda stajyer olarak çalışmalarını  ve kendilerini sahada da hazırlamalarını tavsiye etmek , önermek istiyorum.

Peki hayvan severlere ne tür önerileriniz olacak bunlarla ilgili neler söylemek istersiniz?

    ---- Öncelikle hayvan sahiplenmenin çok büyük bir sorumluluk gerektirdiğini bilmelerini söylemek istiyorum. Mutlaka Veteriner Hekimler ile görüşerek ve bu görüşmenin neticesinde hem hangi hayvanı  sahiplenmeleri  konusunda hem de bakımlarıyla ilgili bilgileri almaları gerekmektedir. Sonrasında  sahiplenme konusunda girişimde bulunmalarının  çok önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

Bursa-Görükle' mizin gözde veteriner kliniklerinden olan Demir Vet' in  kurucusu Sayın Yılmaz Demirdöğen' e   bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde  başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Görükle Mahallesi,

Bahriye Üçok Caddesi

Menekşe Sokak.   Deniz Apartmanı

No:19/A

Görükle / Nilüfer / Bursa


 

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.