Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEĞİRMENÖNÜ MAHALLESİ MESİRE ALANININ BİR AN EVVEL YENİLENMESİNİ BEKLİYOR..

Bursa’mızın iddialı muhtarlarından Değirmenönü Mahallesi Muhtarı Taner Çelik’le güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DEĞİRMENÖNÜ MAHALLESİ MESİRE ALANININ BİR AN EVVEL YENİLENMESİNİ BEKLİYOR..
Öncelikle Sayın Muhtarım sizi tanıyabilir miyiz?Sonrasında ise bilhassa dikkat çekmiş olduğunuz Cumalıkızık’a çıkan yol üzerindeki mesire alanı ile ilgili bizleri okuyucularımızı ve kamuoyunu bilgilendirirseniz sevinirim?

 1954 yılında Artvin'de doğdum. 2005'ten beri Bursa'da ikamet etmekteyim. 2014 yılında yapılmış olan yerel seçimlerde Değirmenönü Mahallesi'nde muhtar adayı oldum ve mahalle halkımızın teveccühü ile seçildim. Dört buçuk yıldır Değirmenönü Mahallemize en iyi hizmeti sunma çabasındayım.

 Mahallemizde bulunan mesire alanı ile ilgili sıkıntımıza gelince; Bundan yaklaşık 10-15 sene kadar önce yapılmış olan Cumalıkızık’a çıkan yol üzerindeki mesire alanımız, geçen yıllarla birlikte gerçek fonksiyonunu kaybetmiş, mezbelelik, hurdalık ve uyuşturucu kullanıcıların yatağı haline maalesef gelmiştir. Ayrıca mesire alanındaki oturma alanları tahrip edilmiş küçük çocuk parkı ise kullanılamaz hale getirilmiştir.  Bu alanda tekrar yapılmak üzere bundan yaklaşık 3 yıl önce yeni projeyi çizdirmiş olmama rağmen, Valiliğimize, Büyükşehir Belediyemize ve Yıldırım Belediyemize ayrı ayrı dilekçelerle başvurmama rağmen hatta Ankara'daki genel müdürlüğe göndermiş olduğum proje ilk aşamadan sonra beklemeye alındı. Ve üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen maalesef hayata geçirilmemiş durumda bekletilmektedir.

 Mahallemizin ve Bursa’mızın can damarı şeklinde yemyeşil ağaçlar içerisinde bulunan bu güzel mesire alanımızın ve parkımızın tekrardan yeni proje ile birlikte hayata geçirilmesi amacıyla her türlü girişimde bulunmuş olmamıza rağmen herhangi bir gelişme kaydedememiş durumdayız. Bu konunun ivedilikle hayata geçirilmesini ben Değirmenönü Mahallesi Muhtarı ve bütün halkımız olarak beklediğimizi belirtmek istiyor ve bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızın da desteklerini beklediğimizi ayrıca belirtmek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

HABER FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.