Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEDEDEN TORUNA BAŞARILARLA DOLU YARIM ASIR

Bulunmuş oldukları 4 sektörde de başarılı çalışmalara imza atmış olan Bursa'mızın değerli işadamlarından Sayın Halit Öztekin ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2017 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2017 00:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DEDEDEN TORUNA BAŞARILARLA DOLU YARIM ASIR

Bursa'mızın değerli işadamlarından Sayın Halit Öztekin ‘Amacımız çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakmak, onları güzel yarınlara taşımak diyebilirim’ dedi.

Öncelikle Halit Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise çalışmalar yürüttüğünüz bütün sektörler ile ilgili süreçleri bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, 1974 yılında Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde doğdum. Lise mezunuyum üniversiteyi devam ettirmedim ve dondurdum ilerleyen süreçte yüksek tahsilimi devam ettireceğim. 21 yıllık evliyim, iki erkek ve bir kız babasıyım.

Oğlum Abdullah Serhat Öztekin, İzmir Ege Üniversitesi İstatistik Bölümü 2. sınıf öğrencisi,

Kızım Şara Öztekin, Ahmet Kırmızı Koleji'nde eğitimini sürdürmekte, Küçük oğlum Yusuf Ahmet Öztekin ise ilkokul 2. sınıf öğrencisidir.

Çağ Elektronik;

İlk olarak 1973 yılında babam Şemsettin Öztekin tarafından kurulmuş olan Çağ Elektronik, çalışmalarına 2016 yılına kadar aynı isim altında sürdürdü. 2016 yılında ise Masiva Gruba bağlandı. Baba mesleği olan elektronik sektörü gerçekten bizim için mihenk taşı rolündedir.

Masiva Grup;

2010 yılında kurulmuştur. Resmi kurumlara araç kiralama hizmetleri vererek İş hayatına girdi, sonrasında yine resmi kurumlara bilişim ve yazılım desteği vermeye başladı. Halen 28 resmi kurumla iş bağlantılarımızın olduğunu söyleyebilirim.

Saloon Son İmza;

2013 yılında ilk olarak bir Sosyal Tesisi komple devraldım, burayı 3 yıl kadar işlettim. Burayı devralırken gerçekten çok içime sinerek almıştım, orada çok güzel deneyimler ve güzel çalışmalara imza attık. Ancak şehir dışındaki işlerimin artmasıyla fazla ilgilenemedim ve bir süre sonra devretmek zorunda kaldım. Ama hizmet sektöründe böyle bir salon işletme işi içimde bir uhde olarak kaldı. Hizmet sektörüne mutlaka geri dönmeyi düşünüyordum. Ve sonunda kuruluşunda da büyük emeğimin olduğu, "Saloon Son İmzayı 2017'nin Nisan ayında devraldık ve çalışmalarımıza o günden bu güne güzel bir şekilde devam etmekteyiz.

Ve son olarak girmiş olduğumuz enerji sektöründe de büyük gelecek görmekteyiz. Geleceğin resmen enerji ile Özdeş olduğunu söyleyebilirim. Biz de bu konu ile ilgili güneş enerjisi ve rüzgar gülü alanlarında yatırımlar planlamakta, konuyla ilgili  görüşmelerimizi sürdürmekteyiz.

Peki, bizlere salonlarınızın özellikleri ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Gold salon;

750 kişilik olan salonumuz, yüksek tavanlı, klimalı, sıkıntısız ücretsiz otoparklı, Modern oturma düzenleri, Sinevizyonu, son model ses sistemleri ve ışık şovları ile görülmeye değerdir. Kafeteryası ve pist asansörü ile gelin ve damadın odalarından özel bir şekilde salona çıkmaları da ayrıca salonumuza değer katmaktadır.

Gümüş salon;

500 kişilik olan salonumuz, klimalı, son model ses sistemleri, ışık şovları,  kafeteryası ve sıkıntısız ücretsiz otoparkı ile gayet kullanışlıdır.

Ayrıca, gelin ve damatlarımıza diş ve cilt bakımı müessesemizin hediyesidir.

Düğün hizmetlerimiz;

Düğün pastası,

Araba süsleme,

Salon girişi afiş,

Sınırsız fotoğraf,

İnternetten canlı yayın,

Kapıda hostes karşılama,

Sınırsız Meşrubat,

Gelin başı,

Anı defteri,

Sınırsız videodan oluşmaktadır.

Peki, Halit Bey, bulunmuş olduğunuz sektörlerde gelecek hedefleriniz ile ilgili bizlere neler söylersiniz?

Hepsi de geleceği olan meslekler. Örneğin Masiva Turizmde 180 aracımız, 80 şoförümüz bulunmakta ilaveten takriben 40 teknik elemanımızla hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Bütün gruplarımız da toplam 130 personelimiz çalışmakta her ailenin dört, beş kişiden ibaret olduğunu hesapladığımızda 700-800 kişiye ekmek veriyor olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Ayrıca düzenli bir şekilde vergimizi de ödediğimizden devletimize de olan katkımız yadsınamaz.

Halit Bey bilmiş olduğunuz üzere son yıllarda işsizlik oranları, bilhassa gençler özelinde işsizlik oranları yüksek çıkmakta, Genç ve başarılı bir iş adamı olarak gençlere konu ile ilgili neler öğütlersiniz?

Maalesef gençlerin içerisinde çalışma hevesi yok, kolay yoldan para kazanma ve zengin olma derdindeler. Yeri geldiğinde ben hala kendim birebir işlerimiz ile ilgilenmeye çalışıyor koordine etmek için uğraşıyorum, ama maalesef gençlerde bu çalışma azmi yok. Herkesin elinde bir akıllı telefon, telefonlardan kesinlikle ayrılmıyorlar saatlerce onların başındalar bu durumda Tabii onları negatif olarak etkilemekte.

Halit Bey röportajımızın sonuna yaklaşmışken daha başka halkımıza, insanlarımıza, iş âlemine ne tür mesajlar vermek istersiniz?

Amacımız çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakmak, onları güzel yarınlara taşımak diyebilirim. Özellikle kurban bayramından ziyade, ülkemize huzur gelmesi ve herkesin sağlığının yerinde olması bizler için çok önemli. Maalesef iç ve dış mihraklar boş durmuyorlar. Bu ülkenin içindeki fesatların sonu 15 Temmuz'da hüsran olduğu gibi bundan sonra da hüsran olacaktır. Bu millet yıkılmaz, korkusuz bir millettir ve her türlü oyunu bozar. Bizi bu dış mihraklar başka ülkelerle karıştırmasınlar. Burası Türkiye'dir.

Laz’ı, Çerkez’i, Arnavut’u, kürdü, boşnağıyla hepimiz bu ülkenin en değerli insanlarıyız. Diyerek sözlerini tamamladı.

Bursa'mızın ünlü iş adamlarından Sayın Halit Öztekin'e  bu güzel  röportaj vesilesiyle Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyor gelecek hedef ve planlarında da mutlaka ama mutlaka başarılı olmasını canı gönülden temenni ediyoruz.

İletişim Bilgileri:

Yüksek İhtisas Kavşağı,

Okul Caddesi    No:12   Kat:3 -4

Tel:0224  367 00 17

Gsm: 0533  145  44 42

Web: www.saloonsonimza

facebook.com/saloonsonimza

Instagram.com/saloonsonimza

Yıldırım /Bursa

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.