Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DAHA ÖNCE MANTI YEMEMİŞİZ.!!

Yapmış oldukları leziz mantılar ile Bursa'da adından oldukça fazla söz ettirmeye başlamış olan" Kaşık Mantı"nın değerli işletmecilerinden Sayın Cüneyt Şensılay ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2017 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2017 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DAHA ÖNCE MANTI YEMEMİŞİZ.!!

Kaşık Mantı"nın değerli işletmecilerinden Sayın Cüneyt Şensılay ‘Asıl amacımız her zaman   "Butik " kalmak. Daha fazla büyümek gibi bir amacımız yok’ dedi.

Öncelikle Cüneyt Bey sizi tanıyabilir miyiz ? Sonrasında ise Kaşık  Mantı'nın kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Memnuniyetle , öncelikle Bu güzel fırsatı bizlere tanıdığınız için teşekkür etmek istiyorum. Bursa Erkek Lisesi mezunuyum. Uludağ  Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi okudum. 16 yıl kadar  Coats Türkiye'de İnsan Kaynakları Departmanında çalıştım. 40 yaşından sonra da esnaf olmaya karar verdim. 2016 yılının Ağustos ayında eşim Özlem Şensılay ile ortak kararımız neticesinde  bu  işyerini açmaya karar verdik. Bu kararımız da doktorumun Kalp rahatsızlığım ,dolayısıyla  işinizi değiştirmelisin ve mutlaka Stresten uzaklaşmalısınız  şeklindeki  tavsiyesine ,olumlu yaklaşarak  yoğun  stresli olan insan kaynaklarında ki  işimden ayrılmaya ve  beraberinde böyle güzel bir iş yerini eşimle birlikte açmaya karar verdik.

Peki bizlere mantınızın  özelliklerinden bahsedebilir misiniz?

Mantımız Tatar Mantısı'dır. Haşlamalı, iri taneli ve tereyağlıdır. Mantımız da % 100 dana kıyması kullanmaktayız. El yapımı tadında, ev mantısı diyebilirim. Karı koca burada birlikte üretmekte ve bu güzel tadımızı  müşterilerimizle   buluşturmaktayız.

Gelecek hedefleriniz ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Asıl amacımız her zaman   "Butik " kalmak. Daha fazla büyümek gibi bir amacımız yok. Hızlı ve aşırı büyüyen işletmelerde büyüdükçe kalitenin kaybolduğu gibi samimiyetin  ve dostlukların da gitgide azaldığı, sonrasında da yok olduğunu düşünmekteyim. O yüzden bizler burada eşimle birlikte samimi bir ortamda müşterilerimizi mutlu bir şekilde ağırlamak en birinci amacımızdır.

Peki bizlere  mantılarınızın , fiyatlarıyla ilgili bilgi vermek ister misiniz?

Porsiyonumuz 15 TL 'dir. Ayrıca isteyen müşterilerimize çiğ mantı satışı da yapmaktayız . Çiğ mantımızın kilosu ise 35 TL'dir. Mantılarımızı temiz, titiz ve hijyen bir ortamda yaptığımızdan Mantımıza çok güvenmekteyiz. Çevre mahalle  ve semtlerde oturan bütün vatandaşlarımızı mutlaka dükkanımıza  gelerek bu güzel mantılarımızdan en az bir kere olsun denemelerini bekliyoruz zaten sonrasında çok sevecekleri ve müdavimimiz  olacaklarına eminiz. "DAHA ÖNCE MANTI YEMEMİŞİZ" demek için sizleri bekliyoruz.

Cüneyt Bey röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak daha başka neler söylemek istersiniz?

Geçtiğimiz sezon çok tutan ve gelecek aylarda, havalar serinleyince yeniden üretimine başlayacağımız Meksika Revanimizin de servisine başlayacağınızı ayrıca buradan müjdelemek istiyorum.

Cana yakın ve sevecen tavırlarıyla, gönlümüzü fetheden   Sayın Cüneyt Şensılay'a ve değerli eşi Sayın Özlem Şensılay'a Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz. Birçok mantıcı ve değişik meslek grupların da ,değişik tat ve lezzetler tatmış olmam itibarıyla "Kaşık Mantı"nın Tatar  Mantısı'nı da bilhassa bütün Nilüfer'li ve Bursa'lı hemşehrilerime  tavsiye etmek istiyorum ve mutlaka denemelerini öneriyorum.

İletişim Bilgileri:

Cumhuriyet Mahallesi,

Fırat Sokak,

Mega Sitesi No: 3/ B

(Pera Plaza karşısı)

Gsm: 0 533 400 81 13

Gsm: 0 533 658 34 18

Nilüfer/ Bursa

Haber ve Fotoğraf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.