Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

COŞKULU AÇILIŞ...

Nilüfer Eski Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey'in açılış kurdelesini kestiği buluşmaya Bursalıların ilgisi ve katılımı yoğun oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2019 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2019 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
COŞKULU  AÇILIŞ...

Açılış öncesi yakaladığımız işletme ortaklarından  Sefa Atmaca  “Çocukluğumdan beri hayalim buydu” dedi ve ekledi “Çocukluktan beri yaptığım meslekti  , burada birçok işletme de çalıştım ,  Rabbimin  izniyle böylesine güzel bir işletme açtık. Bunda  Bülent ağabeyimin katkıları ve desteği çok büyük.  Buraya açmamızda kendisinin  çok büyük emeği vardır .Allah nasip ederse çok daha uzun yıllar işimizi de büyüterek devam etmek istiyoruz, bizim ilk amacımız, idealimiz, esnaf olmaktır. Esnaflığı   yeniden hayatımıza  kazandırmak istiyoruz ülkemiz maalesef fabrikasyona döndü, fabrikasyonu  bitirip  mutlaka esnaflığı  geri getirmek istiyoruz. Ve tabii ki ondan sonra güzel kaliteli hizmet , hizmet ,  hizmet............

Sefa Bey , burayıaçarkenkonsept olarak neyi hedeflediniz ?

   -- Bizim buradaki amacımız, idealimiz söylediğim gibi en başta esnaf olma isteğimizdir. Kendi yemediğimizi  ailemize yedirmediğimiz  ürünü halkımıza, insanlarımıza  yedirmemek olmazsa olmazımızdır. Biz ilk başta   yiyecek ağırlıklı kahvaltı kültürünü yeniden canlandırmak istiyoruz. Serpme kahvaltı ama hem çocuklara hem aile fertlerine  hitap eden bir serpme kahvaltı .İkinci  etapta da yemek ,   Bursa'da ailecek gidip yemek yiyebileceğiniz çok nadir mekanlar var ki buralarda da fiyatlar çok yüksektir . Sonuçta biz Millet mahallesinde  yetiştik  ,  bu mahalleye hizmet etme amacındayız bizi  yetiştiren ustalarımızdan gördüğümüz  şeyleri  uygulama,  halkımıza uygun fiyatlı makul değerlerde en güzel hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.


 

Bu muhitte yoğun bir rekabet tevar değil mi?

 ---  Ben şöyle  söyleyeyim;  bütün esnaf arkadaşlar buradaki  herkes  insanlar biz burayı açmayı niyet ettiğimiz de bütün arkadaşlarımız bize destek verdiler . Sonuçta uzun yıllar ben  buradaki işletmelerde çalıştım  .Arkadaşlarımız da hepsi gelip beni burayı  açmam için destek verdiler .  Millet Mahallesinde  yoğun işletmeler var tatlı bir rekabet de  var aramızda daha iyiye ulaşabilmek ile ilgili tatlı bir rekabet bu.  Bunun da aslında buradaki bütün işletmelerin  yararına olacağı kanaatindeyim .

Sefa Bey,son bir mesaj olaraknelersöylemek istersiniz?

    ----Tüm halkımıza, esnaf arkadaşlarımıza  herkesi  canı gönülden buraya açılışa gelen gelemeyen herkese teşekkür etmek istiyorum . Sayın Mustafa Bozbey başkanımız da geldi sağ olsun yıllardır her davetimize  geldi , bizi destekledi, yalnız bırakmadı. Şahin Ağabeyimizde  yine aynı şekilde ona da buradan  teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Buradan   Bülent Ağabeyim,  namı değer “Tente 16”  Bülent Ağabeyime de  teşekkürlerimi,  iletmek istiyorum .  Bütün Bursalıları , bütün Yıldırımlıları ,bütün Millet Mahallesi sakinlerini , herkesi  işletmemize bekliyorum gelsinler buradaki bu güzellikleri ,  güzel lezzetleri tatsınlar ,denesinler zaten bir kere denedikten sonra da bunun kesinlikle devamının  geleceği kanaatindeyim.  Diyerek sözlerini tamamladı.

İşletmenin diğer ortağı Bülent Fırtınise şunları söyledi;

   ---Ben Bursa doğumluyum “Tente 16” kurumsal firmanın sahibiyim tente işiyle uğraşıyorum, aynı zamanda Sefa Bey  ile birlikte bu işe girdik, ona güveniyorum ,onun tecrübeleri gerçekten çok güzel . Hayırlısı olsun diyorum. İnşallah başarılı bir şekilde bu hizmetlerimiz devam edecek” diyerek bitirdi.

 Bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak    görkemli bir şekilde açılmış olan bu yeni işletmeye başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Millet Mahallesi,

Ova Sokak     No :29

Gsm: 0 546 910 46 85

Yıldırım /Bursa

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.