Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CİNER KIRTASİYE, ÇOCUKLARLA İÇ İÇE

Bursa'mızın gözde kırtasiyecilerinden "Ciner Kırtasiye"nin değerli kurucusu ve işletmecisi Sayın Murat ŞAYUK ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2017 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2017 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CİNER KIRTASİYE, ÇOCUKLARLA İÇ İÇE

"Ciner Kırtasiye"nin değerli kurucusu ve işletmecisi Sayın Murat ŞAYUK ‘Müşterilerimiz tarafından bölgemizde en sevilen, en beğenilen ,en güvenilen Kırtasiyesi olma  çabasındayız’dedi.

Öncelikle Murat Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Ciner Kırtasiye'nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, 1974 yılında İzmir'de doğdum. İzmir Özel Çamlaraltı Lisesi'ni bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü kazanarak Bursa'ya geldim .4 yıl sonunda üniversiteden mezun oldum ve İzmir'e döndüm .Sigortacılık sektöründeki ilk iş hayatı deneyimim de yine orada oldu ve takriben 15 yılı aşkın zaman zarfında Sigortacılık sektöründe çalıştım eşimi de  bu meslek sayesinde tanımış oldum. 2015 yılında Sigortacılık sektöründeki değişiklikler neticesinde sektörden ayrılarak 2016 Ağustos ayında bu iş yerini devraldım ve adını da "Ciner Kırtasiye" olarak koyduk.

Peki Murat Bey Kırtasiye'nizde hangi grup ürünlerin satışını yapmaktasınız? Ve toplamda kaç kalemden ibaret olduğunu öğrenebilir miyiz?

Ciner Kırtasiye’sin de

--Muhtelif Kırtasiye Ürünleri  (Ağırlıklı olarak ilkokullara hitap etmektedir)

-- Kitap Çeşitlerimiz( Okuma, Kaynak ve Ders kitapları ağırlıklı) , ve

-- Oyuncak Ürünleri  bulunmaktadır.

İlk devralmış olduğumuz zamanlar da 750 kalemle girmiş olduğumuz sektörde şu an takriben 1.750 kalem ürünümüz bulunmaktadır.

Murat Bey hemen yanınız da  "Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu'"nun olması da Gerçekten sizin için büyük avantaj bu konuyla ilgili neler söylemek istersiniz?

Gerçekten   çok doğru söylediniz. Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu eğitim kalitesi itibariyle çok iddialı ve eğitim kadrosu olarak da üst düzey öğretmenlerden oluşmuş olan bir eğitim kurumu. Okulumuzla ilişkilerimizi her daim sıcak  tutuyoruz , ayrıca okul aile birliği ile de sürekli iletişim halindeyiz .

Peki Murat Bey işyerinizin gelecek hedefleri ile ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

Müşterilerimiz tarafından bölgemizde en sevilen, en beğenilen ,en güvenilen Kırtasiyesi olma  çabasındayız. Dünyada bence Güven çok önemlidir. Güven deyince ,Tabii satmış olduğumuz malın arkasında durabilmek, hatalı olabilecek bütün sattığımız ürünleri anında değiştirmek ve hiçbir müşterimizi mağdur etmemek bizim olmazsa olmazlarımızdandır.

Peki ya Sektörel sıkıntılar. Bu tür sıkıntılarla karşılaşabiliyor musunuz?

Tabii bu tür sıkıntılarla ilgili söylemek istediğim birkaç şey var.  Kırtasiye ürünleri  dediğimiz genelde ithal ürünler olduğundan Döviz kurlarındaki oynaklıklar  karşısında  geçen yıl fiyatlar aşırı duyarlılık gösterdi. Ayrıca bu ürünlerle ilgili ithalat vergilerindeki güncellemelerde ilaveten fiyatlara  olumsuz yansıdı. Daha önceki süreçlerde 3- 4 yıl fiyatlar neredeyse, hiç oynamamış iken özellikle geçen sene ki yaşanan olumsuzluklar neticesinde fiyatların büyük oranda artması bizleri de, müşterilerimizi de büyük sıkıntılarla karşı karşıya  getirmiş olduğunu söylemek istiyorum.

Röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunuyoruz, son olarak vatandaşlarımıza, halkımıza neler söylemek istersiniz?   Ne tür mesajlar vermek istersiniz?

En önemli durum tüketiciye ulaşmak, öğrenci ve veli gözünde güvenilirliğimizi  arttırmak ve bu sayede onların katındaki seviyemizi yükseltmek,  her zamanki tek değişmeyecek hedefimizdir. Ayrıca internetten satışlarımızın da olduğunu belirtmek istiyorum. Önümüzdeki süreçte web sitemiz üzerinden de satışlarımıza başlayacağımızı da buradan, bütün vatandaşlarımıza, halkımıza müjdelemek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

Gerçekten de insani  kişiliği ve cana yakın yaklaşımıyla kısa zamanda bizlerinde gönüllerini fethetmiş olan Sayın Murat Şayuk'a Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ,gelecek planlamalarında ve hedeflerinde başarılar diliyoruz ve her zaman yanında olduğumuzu ayrıca belirtmek istiyoruz.

İletişim Bilgileri:

Cumhuriyet Mahallesi ,

Deniz Sokak,

Burcu Sitesi No :10 /C

(Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu karşısı)

Gsm:0 533 381 09 46

Nilüfer/ Bursa

Haber ve Fotoğraf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.