Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇİFTEHAVUZLAR FUTBOL OKULLARI DOLU DİZGİN

Yapmış olduğu çalışma ve uygulamalarla Bursa amatör futbol dünyasının önde gelen kulüpleri arasına girmeyi başarmış olan Çiftehavuzlar Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali İhsan Karaarslan ile güzel keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÇİFTEHAVUZLAR FUTBOL OKULLARI DOLU DİZGİN
Öncelikle Sayın başkanım bizlere Çiftehavuzlar Gençlik Spor Kulübü'nün kuruluşundan günümüze süreci ve sonrasında da faaliyet göstermiş olduğunuz kategoriler ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim?

    ----1990 yılında ilk olarak Bağlarbaşı Gençlik Kulübü adı altında kurulmuş olan kulübümüz 2003 yılında Çiftehavuzlar Gençlik Spor Kulübü adını alarak günümüze dek faaliyetlerini sürdürmüştür. 2003 yılından beri kurucu başkan olarak görev yapmaktayım. 2002 yılında tesislerimizin oluşması için o yıllarda arkamıza aldığımız rüzgarla beraber hem tesislerin oluşmasında hem de kulübün yapılanmasında büyük emeğimiz oldu.

    Son beş yıldır tüm yaş kategorilerinde U-11’den başlayarak 12, 13, 14, 15, 16, 17 genç takım ve A takım olarak bütün kategorilere katılmaktayız A takımımız ikinci kümede mücadelesine devam etmektedir.

   Hocalarımız Metin Özgen ve Veli Değirmencioğlu eşliğinde tüm yaş kategorilerindeki sporcu çocuklarımızla birlikte toplam 400 sporcumuz bulunmaktadır. Yaz kış altyapı çalışmaları verdiğimizi de ayrıca belirtmek istiyorum.

Sayın başkanım amatör kulüplerin ayakta kalmaları gerçekten zor. Peki siz de ekonomik anlamda sıkıntılar yaşıyor musunuz? Bu konuyla ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

   ----Çiftehavuzlar Gençlik Spor Kulübü'nün beklentisi Çiftehavuzlar Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Büyükşehir'e ait tesislerin işletiminin kulübümüze verilerek bu şekilde kulübümüzün geliri olmasını amaçlamaktayız.  Bilindiği üzere amatör spor kulüplerinin desteksiz ayakta kalmaları çok zor bununla ilgili biz de birçok girişimde bulunduk ve bu konunun bir an önce hayata geçmesini ümit etmekteyiz.

Peki sayın başkanım hedef olarak neyi amaçlıyorsunuz?

     ----Çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan bilhassa uyuşturucu ve benzeri gibi unsurlardan uzak tutarak burada tesislerimizde kulübümüzde hocalarından hem futbolun temel kuralları ile ilgili bilgi almalarını hem de bunun yanı sıra ahlaki değerleri de ön plana çıkartıcı unsurlarla ilgili bilgilenmeleri bizim en öncelikli hedeftir. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere futbolcu çocuklarımız, aileleri, futbol hocaları ve bizlerle gerçekten güzel bir sinerji yakaladığımız ümidindeyim, bizler de bu sinerjiyi ileriki süreçte daha da fazla arttırarak çok daha geniş kitlelere hizmet verme hedefindeyiz.

Sayın Başkanım röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak neler eklemek istersiniz?Neler söylemek istersiniz?

   ---- Kulüp binamızın sıfırdan restore işi yaklaşık olarak 1 hafta önce başladı. Çatısından giriş kapısına kadar A'dan Z'ye yenileniyor. Ağustos ayının ilk haftası gibi açılışının tekrardan yapılacağını ümit ediyorum. Bu proje ile ilgili Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa Dündar'a da ayrıca teşekkürlerimizi iletmek istiyorum diyerek sözlerini tamamladı.

     400'ü aşkın sporcu çocuğumuza, gencimize hizmet vererek bu branşta gerçekten Bursa’mızın önde gelen kulüpleri arasına girmeyi başaran Çiftehavuzlar Gençlik Spor Kulübüne ve değerli Başkan Sayın Ali İhsan Karaarslan’ a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak güzel çalışmalarının devamını diliyoruz.

HABER VE FOTOĞRAF : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.