Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇEYREK ASIRLIK DEĞİŞMEYEN LEZZET "ONUR IZGARA"

Bursa'mıza damga vurmuş lezzetlerden olan "Onur Izgara ‘nın kurucusu ve işletmecilerinden Sayın Talip GÜVEN ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÇEYREK ASIRLIK DEĞİŞMEYEN LEZZET "ONUR IZGARA"

Öncelikle Talip Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise  Onur Izgara ‘nın kuruluş süreci ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımızla paylaşırsanız seviniriz?

Elbette, 1960 yılında Erzurum'un Şenkaya İlçesinde doğdum. İlkokulu İlçemde tamamladıktan sonra, o zaman devletin açtığı yatılı sınavlarını kazanarak, Erzurum, Yavuzselim Öğretmen Okuluna kaydımı yaptırdım ve sonucunda da mezun oldum. Fakat o süreçte siyasi karar neticesinde Ülke çapındaki bütün Öğretmen Okulları , Öğretmen liselerine dönüştürüldüğünden maalesef öğretmen olamadım. Bu süreçten sonra üniversite sınavları için İstanbul'a gittim. Orada bir ay kadar kaldıktan sonra tekrar memleketime döndüm. Dönüşte de artık memlekette  kalamayacağımı anlayarak bir arkadaşımın vasıtasıyla yalnız olarak Bursa'ya geldim. Buraya gelince birkaç yere başvurduktan sonra bir otelde recepsion memuru olarak çalışmaya başladım. Burada 5 yıl kadar recepsion memuru olarak sonrasında da 5 yıl kadar da otel idareciliği yaptıktan sonra ,bir fabrikada Personel Müdürü olarak görev yapmaya başladım.3 yıl bu fabrikada çalıştım, bu süreçte Muhasebe Departmanında Çalışan eşim Bedriye Güven ile burada tanıştım.1990 yılında ilk oğlum 1 yaşında iken kendime iş yapmak amacıyla işten ayrıldım. Yılların birikimlerini hava parası vesaire ödemeleri yaparak ilk olarak 30 metrekare ile işe koyulduk . İlerleyen süreçte yan, arka, üst komşularında yerlerini alarak şuan 120 metrekare alanda bir fiil 28 yıldır hizmet vermekteyiz. Bizi çarşıda herkes bilir daima en kaliteli malzemelerle ,en kaliteli lezzetleri müşterilerimizle buluşturmaktayız.

Talip Bey, bizlere menülerinizden bahseder misiniz?

Izgara Çeşitlerimiz;

İnegöl Köfte,  Kasap Köfte, Tavuk Izgara ,Pideli Köfte ile birlikte

Doğal Odun Fırınında Lahmacun Ve Pide Çeşitlerimizle 28 yıldır hizmet vermekteyiz. Bu 28 yıl içerisinde ülkede yaşanan ve yaşanmakta olan ekonomik sıkıntılara göğüs gererek ayaktayız ve hizmetlerimize ilk günkü aşk ve şevkle devam etmekteyiz.

Çarşı Bölgesinde yoğunlukla tercih edilme nedenleriniz neler?

YEMEDİĞİM HİÇBİR YİYECEĞİ SATMADIM!!!

Nerede yediğin değil, ne yediğin önemlidir. Prensibiyle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki;

%100 hangi malzeme kullanılması gerekiyorsa kesinlikle o malzemeleri yine Bursa'mızın önde gelen tedarikçilerinden temin etmekteyiz. Kesinlikle 1 gram bile uygun olmayan malzeme kullanmıyoruz. Butik işletme olarak devam etmek istiyoruz.

Röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Son olarak vatandaşlarımıza, halkımıza bütün

Bursa'da yaşayan insanlarımıza neler söylemek istersiniz?

28 yıldır Bursa'da kaliteden ödün vermeksizin çalışmalarımıza devam etmekteyiz ve Bütün damak tadına güvenen Bursalıları Tuzpazarı Mahallesi, Bayat hane Caddesindeki Izgara Salonumuza bekliyoruz. Mutlaka ama mutlaka güzel lezzetlerimizden tatmaya beklediğimizi son olarak eklemek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

 

Kaliteli lezzetleriyle Bursa'da çıtayı yükseklere çıkarmış olan Onur Izgara ‘nın kurucusu ve işletmecisi Sayın Talip GÜVEN'e ve Talip Beyin Kıbrıs Uluslararası Üniversitesi, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü mezunu oğlu Onurhan GÜVEN'e de bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

TUZPAZARI MAHALLESİ,

BAYATHANE CADDESİ  NO:5

TELEFON:0 224 224 39 94

GSM:0532 557 83 41

0 545 204 68 64

OSMANGAZİ/BURSA

Haber ve Fotograf : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.