Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CEVDET YILDIZ’DAN BAŞKAN ALİ AY’A AÇIK MEKTUP

Bursaspor’da son dönemlerde tartışılır duruma gelen yönetim ve teknik direktöre yönelik eleştiriler had safhaya ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2017 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2017 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CEVDET YILDIZ’DAN BAŞKAN ALİ AY’A AÇIK MEKTUP

Başkan Ali Ay’a kongre sürecinde verdiği sözler hatırlatılarak yapılan eleştirilere bir yenisi de kongre süresince başkanlığa adaylığını açıklayan fakat seçim öncesinde adaylıktan çekilen Cevdet Yıldız’dan geldi.

KENDİNİZE AĞLAYAN BAŞKAN DİYORSUNUZ! 

Cevdet Yıldız, başkan Ali Ay’ın kongre süresince verdiği vaatlere işaret ederek; “Sayın başkan Ali Ay Bursaspor’a aday olduğunuzda çok iddialı sözler sarf ettiniz, fakat geldiğimiz bu noktada dün söylediğinizle bugün söylediğinin hiç birisi tutmuyor! Bunlar benim iddiam değil kendi söyledikleriniz, neler mi?”

“Seçimden bir hafta önce Bursaspor Tv’de yapılan canlı yayında verdiğiniz demeçlerde mali tabloyla ilgili sorulan soruda verdiğiniz cevap, biz mali tabloyu detaylı inceledik ve buna hazırlıklıyız hem ben hem de arkadaşlarım için biraz zorlansak bile üstesinden geliriz ve bizden başkası da gelemez dediniz. Ama yine bugün kendi deyiminizle adınızın ağlayan başkana çıktığını ifade ediyorsunuz”

KREDİLERİ SİZDE ÇEKTİNİZ!

“Borç Bursaspor’un değil benim borcum olarak görüyorum dediniz, krediyle değil öz sermaye ile şirketler döner bizde krediye bulaşmayacağız dediniz kredi almak için çalmadık kapı bırakmadınız ve Bursaspor’un kurtuluşu kredi almak gibi gösterdiniz.”

HANİ MENAJERLER ÖZLÜCEYE GİREMEZ DEMİŞTİNİZ!

Yine açıklamalarınızda; “Menajerler Özlüce’den içeri giremez dediniz ama şimdi bu işler manejer olmadan olmaz diyorsunuz. Etrafınızda manejerlerden başkası dolaşamaz oldu!” Ayrıca; “Biz takımın bütçesini 50 milyon TL olarak planladık ve bunu yaptık dediniz sonra bu 65 milyona daha sonrada kur farkını bahane ettiniz ve 15 milyon TL kur farkı oluştu dediniz. Bu nasıl bir hesap bilmezliktir insanları kandırıyorsunuz kur transfer döneminde kur 3,10’du şimdi ise 3,75 oldu ama sizin hesapta kurdan dolayı fark nasıl oluyor da 15 milyon diyorsunuz.”

“Euro ödediğiniz oyuncuların yıllık garanti paralarının 8 milyon Euro buda 5 milyon gibi bir kur farkı oluşturur lakin sezonun ikinci yarısındayız yani yarı paraları ödenmiş ise bu kur farkı 2,5 milyon düzeyindedir sizin söylediğiniz gibi 15 milyon değildir insanları kandırmayın!”

SİZİN ÇEKTİĞİNİZ KREDİLERLE BORÇ YÜKSELDİ!

“Geldiğinizde aldığınız krediyle borcu zaten 80 milyon TL’ye çıkmıştı ve son aldığınız 20 milyon TL krediyle borcu 100 milyon TL oldu borcu 2017 Haziran’da yarıya düşürmez isem giderim diyen ben değildim. Ama borç katlanmaya başladı, bence haziran ayını beklemeniz gerek yok sayın Başkan”

20 MİLYON TL NEREYE GİTTİ!

“Buradan şunu da sormak istiyorum, en son aldığınız 20 milyon TL kredi nereye gitti? Transferde doğru düzgün oyuncuda alamadınız, yoksa ivedilikle kendi alacaklarınızı mı tahsil ettiniz? Bu konuda da lütfen camia ya bir açıklama yapmanız gerekiyor. Oysaki sizin kongrede verdiğiniz sözlerden biriside her konuda şeffaf olacağız demiştiniz, fakat kimsenin bir şey bildiği yok. Mesela şu an borcumuz net olarak kaç lira sayın Başkan şöylede bilelim?”

TEHLİKE ÇANLARI ÇALMAYA BAŞLADI!

“Mali tablo her geçen gün daha da kötüye giderken sportif açıdan da bugünkü durumumuz gayet iyi ancak takım son maçlarda düşüşe geçti bu gidiş iyi bir gidiş değil önlem alınmazsa Allah korusun netice sezon sonunda hiç de iç açıcı olmayabilir. Yol yakınken sayın başkan tüzüğü değiştirmeğe harcadığınız enerjiyi lütfen yönetimin değişmesine harcarsanız daha sağlıklı olacaktır. Bursaspor’a şu andan itibaren yapacağınız en büyük iyilik bence ya istifa edin yada yönetiminizi değiştirin. Benden söylemesi görelim bakalım nasıl iyi Bursasporlusunuz ve Bursaspor’u ne kadar seviyorsunuz.”

Haber ve Fotoğraf

Özkan YILDIRIM


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.