Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CARPE DİEM; MESLEKTE YENİLİKÇİ KURUM

Çeyrek yüzyılı aşkın zamandır sektöründe güzel çalışmalara imza atmış olan "Carpe Diem Bayan Kuaför & Saç Tasarım"ın işletmecisi ve sahibi Sayın Rıza Kadı ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2017 00:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2017 00:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CARPE DİEM; MESLEKTE YENİLİKÇİ KURUM

Carpe Diem  Bayan Kuaför & Saç Tasarım"ın işletmecisi ve sahibi Sayın Rıza Kadı ‘3 olan şube sayımızı daha da arttırma çabasındayız’ dedi.

Öncelikle, Rıza Bey sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise "Carpe Diem Bayan Kuaför &  Saç Tasarım"ın bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Memnuniyetle, 1977 yılında Aydın'da doğdum. Daha çocukluk yaşlarımdan itibaren kuaförlük mesleği ile tanıştım, ilk iş yerim ve meslekle  tanışmış olduğum yer Form Kuaför'de  Şakir Beyin yanında 3 yıl kadar çalıştım. Sonrasında  İlhan Uysal'ın yanında 4 sene kadar çalıştıktan sonra Askere gittim. Askerlik  dönüşü  Kuşadası'na gittim ve orada Mehmet Saygır'ın yanında 11 sene kadar çalıştım. Seneler  2011'i  gösterdiğinde Bursa'ya yerleştim. Özlüce'de Erdal Gürdal'ın yanında bir süre çalıştıktan sonra edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere  istinaden artık zamanın da geldiğini düşünerek kendi işyerimi Görükle'de 2016 yılında" Carpe Diem  Bayan Kuaför &Saç Tasarım adı ile açtım. Carpe Diem'in İngilizce karşılığı "anı yaşa"  anlamına geldiğinden bizde müşterilerimizin işyerimize gelip güzel anlarını bizlerle paylaşmalarını beklemekteyiz.Ayrıca "Carpe Diem Bayan Kuaför & Saç Tasarım'"ın Kuşadası ve İstanbul/ Etiler şubelerinin de  olduğunu   ilave etmek isterim. İki yıllık evliyim  ve ikiz kızlarım bulunmakta .

Peki bizlere işyerinizde vermiş olduğunuz hizmetlerle ilgili neler söyleyebilirsiniz?

İşyerimizde;

-- Bayan Saç Kesimi Bakımı ve Boya Uygulamaları,

-- Manikür, Pedikür ve  El  Ayak bakımı uygulamaları,

-- Röfle uygulamaları,

-- Cilt Bakımı,

-- Masaj Uygulamaları,

-- Kişiye özel uygulamalar( Yüz hatlarına göre çalışma tekniği ile)  , yapılmaktadır.

Ayrıca;  Kesim,  kimyasal konusunda iddialıyız, çalışmalarımız normal kuaförlere göre biraz daha farklılık göstermektedir. Karımızın azalması pahasına her zaman en iyi ürünleri kullandığımızı ve kullanacağımızı buradan tekrardan belirtmek istiyorum.

Peki bizlere, işyerinizin gelecek hedefleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?

3 olan şube sayımızı daha da arttırma çabasındayız. Eskişehir başta olmak üzere daha birçok şehirle ilgili şube açma planlarımız olduğunu belirtmek isterim. Bursa'da  2. şube olarak  Bademli   Bölgesi'nin düşünüldüğünü ve o bölgede bir şube açma planlarının  olduğunu da ilaveten eklemek istiyorum.

Peki Sektörel sıkıntılar. Bu konularla ilgili neler söylersiniz?

Mesleğimizde genel anlamda oturmuş bir fiyat uygulaması olmaması neticesinde sıkıntılar yaşanmakta. Ayrıca kalitesiz ürünler kullanarak haksız rekabet oluşturma çabaları da bir diğer sıkıntı.  Bu sıkıntıların  en kısa zamanda yok olması tabii ki en büyük dileğimiz. Diyerek sözlerini tamamladı.

Gerçekten de yurt çapında uzun yıllar çalıştıktan sonra kendi işyerini açmış olan ve işyerinde güzel ve nitelikli çalışmalarla Bursa'da adından oldukça fazla söz ettirmiş olan Sayın Rıza Kadı'ya Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerine varma da  başarılar diliyoruz Ayrıca Rıza Bey ile birlikte değerli eşi  ve ikiz kızlarına da ilaveten Sağlık ve Mutluluklar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Dumlupınar Mahallesi,

Atatürk Bulvarı,

No :33/ A

Telefon: 0 224 483 40 50

Gsm: 0 551 387 97 30

Görükle /Nilüfer/ Bursa

Haber ve Fotoğraf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.