Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"CANSU KESER PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ" GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞLA HİZMETE GİRDİ..

Cumartesi günü , yoğun katılımlı davetli ve konuklar eşliğinde hizmet vermeye başlayan "Cansu Keser Psikolojik Danışmanlık Merkezi" kurucusu ve idarecisi Sayın Cansu Keser ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"CANSU KESER PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ" GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞLA HİZMETE GİRDİ..

Öncelikle Cansu Hanım sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Cansu Keser Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nin  çalışmaları  ve hizmetleri ile ilgili bizleri ve okuyucularımızı  bilgilendirirseniz sevinirim.

     -----  Uludağ Üniversitesi mezunuyum .Bu alan  ile ilgili özellikle çocuk ve ergen üzerine çalışmalar yaptım. Daha önce de gelişim merkezimiz vardı etüd eğitimi  faaliyetlerin de bulunuyorduk . Burada farklı bir alanda yine çocuk ve ergen üzerine çalışmalarımıza  devam etmekteyiz.

       Sayın hocam Peki bu çalışmalarla ilgili biraz daha geniş açıklayıcı bilgiler verebilir misiniz?

    -----Elbette, Anne baba olmak kişilerin hayat yolculuğunda yeni bir yol aynı zamanda dönüm noktasıdır. Anne karnında başlayan bu yolculuk çocuğun mutluluğu ile yeşerir. Toplum içinde yaşayan, sağlıklı, ahlaklı bir birey olması için çocuklarına iyi bir yaşam kurgulama çalışması başlar. Çocuğun yaşadığı ya da yaşayabileceği tüm sorunlarla ilgilenmek ve destek olmak artık anne babanın sürekli bir çabası haline gelir.

      Günümüzde anne ve babalar çocuklarını büyütürken bazen sorunlarla karşılaşabilmektedir. Zaman zaman bilgi birikimimiz ve kullandığımız yöntemler işlevsel olmamakta ya da problemi çözmek için yeterli olmamaktadır. Okul öncesinde, okul döneminde ya da okul sonrasında yaşanabilen sorunlar karşısında anne ve babaların profesyonel desteğe ihtiyaç duyabilir.  Sağlıklı bir birey yetiştirmek için sorunların üstünün kapatılamaması, çocukların ve ergenlerin asıl ihtiyaçlarının farkına varılması, problemlerin sağlıklı problem çözme yolları ile çözülmesi önemlidir. Çocuk gelişimi uzmanları, çocuk psikiyatristleri  ve psikologları son yıllarda oldukça başvurulan uzmanlardır. Bu uzmanlar çocuklarla ve aileleriyle görüşmeler yaparak, çocuklarda yaşanan sorunları bulmakta ve çözümü konusunda aileye ve çocuğa destek olmaktadır. En değerli varlığımız olan çocuklarımıza destek olmak için “Cansu Keser Psikolojik Danışmanlık Merkezi” olarak yanlarındayız.

Peki sayın hocam bizlere "Cansu Keser Psikolojik Danışmanlık Merkezi"nin gelecek hedefleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?

  ----   Gelecekte bu alanda  farklı çalışmalar yaparak kendimizi geliştirmek, Tabi bunu yaparken uzmanlaşarak kadromuzu geliştirmek ve psikolojik danışmanlarımızı arttırarak bu alanda şehrimizin söz sahibi kurumları arasına girmek diyebilirim.

Genel anlamda Bursa veNilüfer'de yaşayan vatandaşlarımıza son olarak mesajlarınızı alabilir miyim?

  ----   Mutlaka gelip bizleri tanımalarını ,  kapımızın  her zaman onlara açık  olduğunu söylemek istiyorum.  Bursa ve Nilüfer halkına en iyi şekilde hizmet etmek için elimizden gelen her şeyi  yapacağımıza şüphelerinin olmamalarını istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

    Yoğun katılımlı açılışıyla Bursa ve Nilüfer'de hizmet anlamında büyük bir  eksikliği kapattı  belli olan "Cansu Keser Psikolojik Danışmanlık Merkezi"nin başta kurucusu Cansu Keser'e, değerli eşine ve bütün çalışma arkadaşlarına , bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerin de başarılar diliyoruz.

Cansu Keser Psikolojik Danışmanlık İletişim:

29 Ekim Mahallesi 413. Sokak Nilfea Sitesi B Blok Apt.

K:1 No:7 Nilüfer BURSA(Özlüce metro istasyonu karşısı)

Tel: (0224) 452 12 90 -- GSM: 0532 609 18 55

www.cansukeser.com - cansucamurlu@hotmail.com

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.