Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇALI’DA MÜKEMMEL YARDIM KERMESİ ETKİNLİĞİ

Çalı'da geçtiğimiz Cuma günü, yaşlı huzur evi yararına gerçekleştirilmiş olan kermeste Çalı Kadınları Dayanışma ve Kültür Derneği,Çalı Muhtarı ve mahalle sakinleri iş birliği ile misafirlere Keşkek ve Lokma ikram edildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 00:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÇALI’DA MÜKEMMEL YARDIM KERMESİ ETKİNLİĞİ

Bu güzel etkinlik dolayısıyla gitmiş olduğumuz Çalı'da , Muhtar Sayın Mustafa Yunguş ile  ayaküstü röportaj gerçekleştirdik. Muhtarım kermes nasıl gidiyor ve bu kermes ile ne amaçlıyorsunuz? Bu konuyla ilgili bizleri ve okuyucularımızı  bilgilendirebilir misiniz?

“2014 yılında kurulmuş olan Çalı  Kadınları Dayanışma ve Kültür Derneği mahallemizde cuma günleri birçok etkinlik düzenlemektedir. Bugünkü kermeste   ise konuklarımıza Keşkek , Lokma ve daha birçok yiyecek  huzur evine gelir elde edilmesi amacıyla , halkımıza satışı yapılacaktır. Çalı Kadınları Dayanışma ve Kültür Derneği'nin  kuruluşundan günümüze     başkanı  olan  Sayın Hacer Kiraz başkanlığında faaliyetlerini sürdürmektedir.  Bende buradan başta başkan olmak üzere ,bütün yönetim  kurulu üyelerine  böyle güzel çalışmalar yürüttükleri için  teşekkürlerimi iletmek  istiyorum . Çalı muhtarı olarak onlara her türlü desteği sağladığımı ve sağlayacağımı  da ifade etmek istiyorum.

700 senelik geçmişi olan Çalı'nın sosyal hayatının daha Aktif olmasını amaçladığımız bu tür etkinliklerin ileriki süreçlerde daha da artması en önemli vazifelerimizdendir.

Bu güzel etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e,  ,Eski Milli Eğitim ve  Milli Savunma Bakanı Sayın Turhan Tayan'a,Temizlik işleri müdürü Sayın  Necat Vatansever’e  eski Nilüfer Kredi Kefalet Kooperatifi Müdürü Sayın Jale Dinler'e, Çalı Sanayisinin iş adamlarından Sayın Halil Parladı'ya ve Sayın  Halil Efe'ye, AKP otomotiv sahipleri Sayın Taner Acar ve Sayın Ali Acar’a , İş Bankası Çalı Şubesi Müdürü Sayın Mustafa Kurtuldu'ya ve  Çalı İlk ve Ortaokulu Müdürü Sayın Fatih Keser'e  bizleri yalnız bırakmayan bütün mahalle sakini ve diğer bütün arkadaş ve dostlarımıza , kermesimize sağladıkları katkılardan ve desteklerinden ötürü teşekkürlerimi iletmeyi bir borç biliyorum”

Çalı Mahallesi'nde bir çok faaliyete desteklerini esirgemeyen ve Çalı  Kadınları Dayanışma ve Kültür Derneği'nin huzurevi  yararına gerçekleştirmiş olduğu kermese de her türlü desteği sağlamış olan Çalı muhtarı Sayın Mustafa Yunguş’a  Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak enerjisinin hiçbir zaman bitmemesini  temenni ediyoruz.

İletişim

Çalı Mh. 200. Sk. Nilüfer

0224 482 36 03

Haber ve Fotoğraf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.