Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CAFE CORNER; AİLELERİN BULUŞMA NOKTASI

Millet Mahallesi'nde açılmış olduğu günden beri güzel çalışma ve hizmetleri ile ses getirmiş olan Cafe Corner' in değerli işletmecisi Sayın Yüksel Seyis ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2017 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CAFE CORNER; AİLELERİN BULUŞMA NOKTASI

Cafe Corner' in değerli işletmecisi Sayın Yüksel Seyis ‘Yeni tatları ve yeni lezzetleri denemeyi ve bunları müşterilerimizle buluşturmayı kendimize İlke edindik’ dedi.

Öncelikle Yüksel Hanım Sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Cafe Corner 'in kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim.

Elbette, ev hanımı idim ve 20 sene hiç çalışmamış iken eşimin önerisi ve desteğiyle böyle bir işletme açma fikri oluştu, böylelikle Nezih ve gelişmekte olan Millet Mahallesinde 12 Mart 2016 yılında Cafe Corner adı altında hizmet vermeye başladık. Yaklaşık 15 aylık süre içerisinde birçok müşterimiz aynı zamanda dostumuz ve arkadaşlarımız her geçen gün artmakta ve büyümekte. Gelişen süreç içerisinde farklı lezzetleri de menülerimize dahil ederek faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Peki, Yüksel Hanım işletmenizin Misyonu ve vizyonu ile ilgili okuyucularımıza ne gibi bilgiler verebilirsiniz?

Misyonumuz;

Ailelere ev modunda ve sıcak bir ortamda yöresel ve ev tadında lezzetler sunmak olan bir müessese oluşturabilmektir.

Vizyonumuz ise;

Millet Mahallesi'nde oluşan Kafe kültürüne farklı bir soluk kazandırmak, diğerlerine göre farklı menüler oluşturarak Millet Mahallesi sakinlerini farklı lezzetlerle buluşturmaktır. Açıldığı tarihten itibaren Millet Mahallesinde olmayan kahvaltı kültürünü, mantı, özellikle Karadenizlilerin yoğun yaşadığı bu bölgede Karadenizlilere özgü damak tadı olan muhlama ile insanları buluşturmak bunun yanı sıra menemeni müşterilerimize sunmak ve sunarken de bunları ev konseptinde samimi güler yüzlü bir ortamda yapmak temel hedefimizdir.

Yeni tatlar ve lezzetler ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim?

Yeni tatları ve yeni lezzetleri denemeyi ve bunları müşterilerimizle buluşturmayı kendimize İlke edindik, müşterilerimizin söylemi ile;  “waffle her zaman bulabildikleri Tek Kafeyiz”  demeleri bizleri ayrıca gururlandırmaktadır. Bunun yanında bu bölgede denenmeyen bir tat olan Antep usulü katmeri de yeni menümüze ekleyerek insanları mutlu etmeye devam ediyoruz.

Menünüz hakkında daha başka ne tür bilgiler vermek istersiniz?

Günün her saati; farklı lezzetler bulabileceğiniz,

Sabah; Kahvaltı ile poğaça ve börek çeşitleri,

Öğle saati; Tost, hamburger, mantı, muhlama, kasap köfte, patates ve diğer lezzetlerimiz,

Öğleden sonra; Muhteşem yaş pastalarımız ve ev tipi kurabiyelerimiz,

Akşam; Çay, kahve çeşitlerimize ilaveten Meşrubatlarımızdan mütevellit oldukça zengin menümüz bulunmaktadır. Günün her saati canınız ne istiyorsa bulabileceğiniz bir kafeterya konsepti sunmak çabasındayız. Diyerek sözlerini tamamladı.

Millet Mahallesi'nde aile konseptiyle hizmet verme çabasında olan Cafe Corner in bayan işletmecisi Sayın Yüksel Seyis’e ve röportajımızda desteklerinden dolayı eşi Sayın İsmail Seyis’e Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında hizmetlerinde ve faaliyetlerinde başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Millet Mahallesi

Cengizhan Caddesi    No: 36/A

Sefir  Park Corner 1  Sitesi Altı

Tel: 0224  999  90  61

Gsm: 0532  358  16  82

Facebook: Cafe  Corner

Instagram:  Cafe  Corner

Yıldırım/ Bursa

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.