Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BÜYÜK BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

Spor, eğitim ve kültür sanat ile iç içe bir ortamda, bilimsel yöntemlerle eğitilmiş, çağdaş, üreten, sorgulayan ve potansiyelini ortaya çıkartan bireyler yetiştirmeyi misyon edinen Uludağ Yıldız Spor Kulübü Başkanı ve eski Bursaspor yönetim kurulu üyesi mali asbaşkanı Kemal Güler'in başarı öyküsü..

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2020 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2020 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BÜYÜK BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

DAİMA İLERİYE...

'Hedefimiz Türkiye’nin Lider Spor Kulübü olmaktır.' cümlesini ilke edinen başarılı iş adamı eski Bursaspor mali asbaşkanı ve Uludağ Yıldız Spor Kulüp başkanı Kemal Güler;  ulusal ve uluslarası alanda büyük bir potansiyel sergileyen iş adamıdır. Gerek iş hayatı gerek spor hayatı ile her zaman örnek olmuş ve kalitesinden ödün vermemiş bir bireydir. 2013 yılından bu yana Bursaspor ve Uludağ Spor Kulubü'nde sayısız başarılara imza atmıştır. Uludağ Yıldız Spor Kulübü'nde başkanlık yapmaya devam etmektedir. Bursaspor'a dünya yıldızları kazandırmış ve kulüp için dürüstçe, azim ile çalışmış ve bir çok başarılara imza atmıştır. Nitekim bu durum ulusal boyutta saygınlığa ulaşmıştır.

YILDIZ PARK SPOR TESİSLERİNDE BİR ÇOK BRANŞ

Futbol dışında bir çok spor dalı ile ilgilenmektedir. Yıldızpark Spor Tesisleri ile bir çok branş için çalışmaları vardır.

ÜLKEMİZİN HIZLA BÜYÜYEN ŞİRKETLERİNDEN !

Aynı zaman da Bursa Micro Yazılım genel müdürür. 1998 yılında kurulan kurum ticari yazılım alanında ülkemizin en hızlı büyüyen şirketlerinden bir tanesi olmuştur.Mikro Yazılım’da üretilen yazılımlar bugüne kadar; otomotivden dağıtıma, inşaattan üretim ve perakendeye kadar her sektördeki iş yapış biçimlerini önemli ölçüde değiştirmeyi başaran ürünler olarak ön plana çıktı. Micro yazılım, Türkiye ve dışında  s105 bin’i aşkın işletmeyle buluşmayı başarmıştır. Micro yazılım;e-Devlet uyumlu tüm e-Dönüşüm hizmetlerinde, işletmelere sınırsız hizmet vererek iş sürekliliğinde hızlı bir şekilde kesintisiz ilerleme sağlamalarını sağlıyor.Müşteri memnuniyeti yüzde 90 gibi önemli bir orana ulaştı. 2017 tarihi itibariyle de Türkiye’nin en büyük girişim sermayesi şirketi Turkven ve Earlybird Venture Capital, Mikro Yazılım’ın yatırımcısı olarak hem şirkete hem de sektöre olan güvenlerini göstermiş oldular.

 

Bursa haber gazetesi olarak Bursa futboluna katkılarından ,hizmetlerinden ötürü teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

ÖZGE IŞKIN - AYSUN ŞAHİN KARAKUŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.