Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’ya Uyku Getirdik ‘Hälsa’

Bursa'nın köklü firmalarından Çiçek Halı'nın sahibi Sayın Mevlüt Çiçek ile yeni açtıkları şubeleri üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’ya Uyku Getirdik ‘Hälsa’

Hälsa, İsveç geleneğini devam ettiren bir anlayışla doğadan ilham alıyor. İsveç’in dingin doğasını, derin göllerini, uçsuz bucaksız ormanlarının esintisini evinize taşıyarak size gece boyunca huzurlu bir uyku sunuyor.

Sayın Çiçek, Öncelikle bizlere Çiçek Halı'nın bu günlere geliş sürecini anlatır mısınız?

Kuruluşu 1982 yılında olan Çiçek Halı'nın Bursa'da Atatürk Caddesi ve İzmir yolu üzerinde olmak üzere iki şubesi bulunmaktadır.3.Şubemizi İsveç'in dünyaca ünlü yatak üreticisi Hälsa Yatak’ın ürünlerinin satışını yaptığımız işyerimizle yaptık.

Mevlüt Bey,  Hälsa Yatak ile bizlere neler vaat ediyorsunuz?    Okuyucularımızı bilgilendire bilir misiniz?

İsveç uyku sanatından ve İskandinav tasarım anlayışından ilham alan Hälsa, Türkiye’ye yeni bir uyku kültürü̈ yasatmak için burada ve bizlerde bu konforu Bursalılarla buluşturmak için bu şubemizi 25 Mart 2017 itibarıyla hizmete sunduk.

DOĞADAN İLHAM ALIYORUZ

Doğayı ve doğanın bir parçası olan insanı merkeze alan Hälsa, konforlu bir yatak ve uyku deneyimi için insanın doğasını ve ihtiyaçlarını dikkate alan tasarımlara imza atıyor.

Bedeninize destek veren Hälsa’ya özel yay sistemleri, nefes alan doğal malzemelerle üretilen Hälsa yataklarıyla doğanın kucağındaki gibi huzurlu uyuyabilirsiniz.

EL İŞÇİLİĞİ

EL SANATINI TEKNOLOJİYLE BULUŞTURUYORUZ.

Hälsa yataklarında geçmişin el ustalığını geleceğin teknolojileriyle buluşturuyoruz… Yenilikçi teknolojilerin kullanıldığı yataklarımızın her biri, aynı zamanda ustaların el becerisiyle şekilleniyor.

BU GÜZEL KONFORLA BÜTÜN BURSALILARIN TANIŞMASINI BEKLİYORUZ

Hälsa’da yatak çerçevesinin yerleştirilmesinden kumaş teyeline kadar, yatak üretiminin neredeyse her aşamasında özenli ve usta eller iş başında… Hiçbir makinenin ulaşamayacağı bir titizlik ve maharetle tek tek üretilen yataklarımızda kendinizi çok özel hissedeceksiniz.

Benzersiz Hälsa el işçiliği, yatak üretimini bir uyku sanatına dönüştürüyor, size güvenli ve özenli ellerde eşsiz bir uyku deneyimi yaşatıyor.

1982 yılından beri Bursalılara hizmet edinmeyi kendilerine şiar etmiş olan Çiçek Halı'ya İsveç'in Önde gelen yatak üreticilerinden Halsa Yatak şubelerinde de başarılarının devamını Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak beklemekteyiz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

KONAK MAHALLESİ

İZMİRYOLU CADDESİ NO:91

(İHSANİYE BANKALAR KARŞISI)

TEL: 0224 413 53 33- 413 16 40

GSM:0 533 438 32 77

www.halsayatak.com.tr

NİLÜFER/BURSA

Haber Fotoğraf Özkan Yıldırım

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.