Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’un Daha Kâbus Dolu 6 Haftası Var!!!

Pazar günü Akhisar deplasmanında aldığı 5-1’lik mağlubiyetle adeta hezimete uğrayan Bursaspor’da her şey alt üst oldu. Karşılaşmanın 45. Dakikasında tribünleri boşaltan yeşil beyazlı taraftarlar Süper Lig’de bugüne kadar görülmemiş bir protestoya imza attılar. Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarların içinde bulunduğu kötü günleri üzerlerinden atması bir hayli zor görünüyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2017 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2017 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’un Daha Kâbus Dolu 6 Haftası Var!!!

Birbirinden zor 6 karşılaşma!

Ligde kalan 6 hafta içinde 3 deplasman ve 3 iç saha maçı yeşil beyazlılarda yeni bir kabusun habercisi gibi. İlk olarak hafta sonu içeride Galatasaray’ın ardından sırasıyla Çaykur Rizespor(D), Beşiktaş(İ), Antalyaspor (D), Gençlerbirliği (İ) ve Trabzonspor deplasmanıyla ligi tamamlayacak. Bursaspor’un ligi rahat tamamlayabilmesi için en az 6 puan daha alması gerekiyor.

Peki, Sezon Sonu Ne Olacak!

Tüm bu zorluklara rağmen Süper Ligde kalmayı başaracak olan Bursaspor’u önümüzdeki sezon daha büyük sorunların beklediği aşikâr. Bu sezonu sportif açıdan hüsranla kapatan Bursaspor’da sezon sonunda sorunlar kartopu şeklinde çığa dönüşecek. Başkan Ali Ay bu durum karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor, camianın genelinde başarısız bulunan Başkan Ali Ay genel kurul kararı alması yönünde ciddi baskılar var. Teknik Heyetin gönderilmesi kesin gözüyle bakılırken futbolcular arasında Harun Tekin, PM Batalla, Aziz Behiç ve genç oyuncuların haricindekilerin durumları ne olacak? Yeni bir kadro kurulabilecek mi?

Elbette tüm bunların yolu mali konulardan geçiyor! Ama o malum mali konuların sancısı nasıl geçecek!

Fotoğraflar : 111 – Bursaspor

                      112 – Başkan Ali Ay

                      113 – Mutlu Topçu

************************************************************************************

Mutlu Topçu : “Bende olsam giderdim!”

Akhisar faciasının ardından teknik direktör Mutlu Topçu katıldığı basın toplantısında yaptığı açıklamalar ve sorulara verdiği cevaplarla camianın tepkisini çekerken aynı zamanda kafaları da karıştırdı. Mutlu Topçu, “Buraya gelirken beklentimiz farklıydı, bir önceki maçın üzerine koyup mücadele ve futbol anlamında uzun zamandır galip gelemediğimiz deplasmandan puanlarla dönmek istiyorduk. İyi de başladığımız bir mücadelenin devamında çok hüsranlı bir sonuç elde ettik. Bu sonucun arkasından ne söylemek gerekiyor çok da bilmiyorum. Kabul edilebilir bir sonuç değil. Böyle bir futbol, böyle bir mücadele seyrettirdiğimiz için tüm camiadan, taraftarlarımızdan özür diliyorum, üzgünüm” dedi. 

Taraftarların 45. Dakikada tribünleri boşaltmasını haklı bulduğunu ifade eden Mutlu Hoca, “Ben olsam bende giderdim!” diyerek çaresizliğini ifade etti.

Fotoğraf : 211 – Mutlu Topçu

************************************************************************************

TARAFTARA BUNUDA YAPTIRDILAR.

Maçın saat 13:30’da olması nedeniyle sabahın erken saatlerinde deplasman yollarına düşen yaklaşık 900 kişilik Bursaspor taraftarı maç öncesinde coşkulu bir şekilde tribünlerde yerini aldı. Bursaspor’un 13’te bulduğu golden sonra bayram yerine dönen tribünler 12 dakika içinde cenaze evine döndü. Süper Ligde şimdiye kadar pek rastlanmayan protesto aslında yönetime verilen bir mesajdır.

ANLAMLI PROTESTO!

Bursaspor taraftarı ilk yarı sonunda alınan 4-1 lik mağlubiyet nedeniyle önce yönetime ve Mutlu Hocaya istifa çağrısı yaptı. Ardından ise tarihinde ilk defa devre arasında tribünleri tamamen boşaltarak çok önemli bir protesto gerçekleştirdi. Bu protestonun anlamı yönetime ve takıma verilen artık arkanızda değiliz mesajı olarak değerlendirildi, önümüzdeki günlerde Bursaspor’da bazı gelişmeler bekleniyor. 

Fotoğraf : 311 - Tribünler

************************************************************************************

DENİZ YILMAZ 35 DK. YEDEK KALDI!

Bu sezon tüm formsuzluğuna rağmen kadroya girdiği tüm maçlarda ilk 11’de başlayan Deniz Yılmaz ilk defa karşılaşmaya yedek başladı. Bursasporlu oyuncular tribünlerin verdiği destekle müsabakaya mükemmel başladı ve bir pozisyondan yararlanamadı ama kaptanın ayağından 13’te birde gol buldu. Ve sonrasında bomba patladı! 15, 21, 24 ve 28. Dakikalarda yani 12 dakika içinde tam 4 gol yedi Bursaspor. Bu şok karşısında Mutlu Topçu hocanın kurtarıcısı yine Deniz Yılmaz oldu! Mutlu Hoca 36’da Deniz Yılmaz’ı oyuna aldı artık kontrol tamamen Akhisar Belediyespor’a geçmiş oldu.

8 GOL RİCARDO VAZ TE’DEN!

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Bursaspor bu sezon hiçbir takımdan çekmedi Akhisar Belediyespor’dan çektiği kadar. Rakibine karşı Süper Ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında bu sezon oynadığı 4 karşılaşmadan sadece 2 beraberlik çıkarabilen yeşil beyazlılar dört karşılaşmada kalesinde toplam 12 gol görürken bu gollerin 8 tanesini Ricardo Vaz Te’ den yedi.

Son olarak Akhisar Belediyespor ile pazar günü deplasmanda oynanan karşılaşmada Bursaspor adına her şey çok güzel başlamıştı hatta 13’te kaptan Pablo Martin Batalla ile 1-0 öne dahi geçen yeşil beyazlılar için bu gol felaketin başlangıcı oldu.

Fotoğraf : 411 – Deniz Yılmaz

************************************************************************************

 Soydaner Dilber ve Ar-Ge Projeleri!                

Bursaspor tribünlerinde her zaman birbirinden değerli yeşil beyaz renklere gönül vermiş vefakâr ve cefakâr taraftarları senelerdir biliyoruz. Ama içlerinden bir tanesi var ki! Takımına gönül ve destek vermenin yanı sıra fikir ve proje anlamında yaratıcılığını ortaya koyarken düşünceleriyle adet yeşil beyaz beyin fırtınası estiriyor.

Kendisi emekli bir havacı subay ama emekli olamayacağı tek nokta Bursaspor, adı Soydaner Dilber. Kültürlü, mütevazi tribün ağabeylerinden ürettiği projeleri ve düşüncelerini özellikle sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla fenomen bir Bursasporlu kendisi.

Ürettiği son fikirlerden olan Şampiyonluk yaşadığımız Bursa Atatürk Stadının butik stat olarak gelir getirmesi için Bursaspor’a devir edilmesi. Aslında bu fikir silinmeye yüz tutan Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi anılarını canlı tutmak için çok tarihi bir fırsat.

Bu güzel fikir için top şimdi kulüpte ve Büyükşehir Belediye yönetimde, hayata geçer mi? bilemeyiz ama Soydaner Dilber’de bu tür fikirlerin bitmeyeceğidir. Başkan Ali Ay’ın böyle proje üreten kişi ve kişilere bir an önce sahip çıkmasını bekliyoruz.

Fotoğraf : 511 - Soydaner Dilber     

************************************************************************************

Davut Şen ile Kahve Trendi

Spor camiasında yakından tanınan ve Atıcılar Spor Kulüp başkanlığını da yürüten Davut Şen artık kafe restoran işletmeciliğine de el attı. İş ortaklığı yaptığı Şahin Sevinç ile birlikte Millet mahallesinde hizmete açtıkları Kahve Trendi ismiyle yeni iş yerlerinde kafe&restoran sektörüne yeni bir boyut getiriyorlar.

Spor adamlığının yanı sıra inşaat sektöründen sonra şimdi de Kahve Trendi markasıyla Bursalılara hizmet etmekten gurur duyduklarını belirten Davut Şen; “ Kahve Trendi markamızı tüm spor camiamıza ve halkımıza sevdireceğimize inanıyoruz” dedi

Fotoğraf : 611 – Davut Şen ve Şahin Sevinç Kahve Trendi’nde  

HABER FOTORAF ADNAN ALP

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.