Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor ‘un Kokoreççisi

Bursaspor'un Kokoreççisi ‘nin işletmecisi Sayın Ayhan Doğan ile çalışmalarını, sorunlarını konu aldığımız keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2017 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2017 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor ‘un Kokoreççisi


20 yıldır kokoreççilik yapmakta olan Ayhan Doğan ‘ben buraya yeni gelmiş bir esnaf değilim, buraların bütün zorluğunu uzun yıllar çektim’ dedi.

Ayhan Bey,  sizi tanımayan Bursa'da pek yok ama kısaca kendinizi tanıtabilir misiniz?

1974 Bursa doğumluyum.20 yıldır kokoreççilik yapıyorum, son 5 yıldır da bu noktada çalışmaktayım. Burada ta 2012 yılından beri daha buralar toz, toprak, çamur, yağmur, kar içindeyken. Tabiri caizse kuş uçmaz, kervan geçmezken ben burada MOBESE'lerin tam karşısında zor ve meşakkatli yıllar sürecinde uzun yıllar ayakta kalma savaşı verdim. Sonunda bulunduğumuz kavşak bu günlere geldi.

        Ailelerin daha rahat hareket etmeleri ve talepleri doğrultusunda, ilave etmiş olduğumuz bölüm, çevredeki bazı insanlar tarafından belediyemize kadar şikâyet edilmiştir. Yukarıda da belirttiğim gibi ben buraya yeni gelmiş bir esnaf değilim, buraların bütün zorluğunu uzun yıllar çektim. Bu saatten sonra yapılan bu tür şikâyetler bizi oldukça rahatsız etmektedir.

Daha başka yetkililerimizden beklentileriniz var mı acaba?

Tam işyerimizin arkasında bulunan fazlalık hafriyatların buradan alınmasını ve bir istinat duvarının inşa edilmesini beklemekteyiz. Gelen müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri lavabo ve WC kabinlerinin aciliyetlerini hatırlatmama gerek yok kanısındayım.

Ayrıca;

Bulunduğumuz kavşakta Trafik Lambalarının olmamasından ve aydınlatma direklerinin de yanmamasından dolayı, günün her saatinde trafikte büyük sıkıntılar meydana gelmektedir. Bu kavşağın gönüllü bekçisi, ilk yardım uzmanı ve hatta danışmanlığını da yapmaktayım. Mutlaka kavşağımızın bir düzenlemeden geçmesini beklemekteyiz.

Daha başka neler ilave etmek istersiniz?

Artık geçen onca yıldan sonra burada sıkıntı yaşamak istemiyorum.

Belediye Başkanlarımıza bir mesajınız var mı?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe’ye, Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Edebali’ye ve Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Şenol Şimşek’e desteklerinden ötürü teşekkürü bir borç biliyorum.

Gerçekten de Ayhan Usta'yı uzun yıllar tanıyan bir kişi olarak o köşede çektiği büyük sıkıntıları bildiğimden dolayı, artık bundan böyle sıkıntısız ,huzurlu günleri hak ettiği kanısındayım ve yüzlerce ,binlerce müdavimiyle birlikte yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Ayrıca, Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında da başarılar dileriz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

MİLLET MAHALLESİ

KISMET CADDESİ KÜLHAN SOKAK NO:15/1

GSM:0 535 779 59 59

YILDIRIM/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.