Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BURSANIN YENİ GÖZDESİ ÇAMLIK PARK

Bursa’nın yeni gözdesi olan Çamlık Park ile tanışın. Bursa Güzelyalı’da daha çok fabrika organizasyonları düzenleyen aynı zamanda kır düğünleri için eşsiz bir ortam ve hizmet yaratan bir mekan. İçerisinde halı saha spor tesisleri de olan Çamlık Park Bursa’mız için bulunmaz bir nimet.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2020 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2020 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BURSANIN YENİ GÖZDESİ ÇAMLIK PARK

DOĞANIN EŞSİZ GÜZELLİĞİ

Buraso 2017 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kuruldu. Daha sonra BURFAŞ devam ettirdi. 2020 itibari ile ihale yoluyla biz devraldık. Burası yaklaşık 40 dönüm bir arazi. Bursa’nın en gözde yerlerinden biri. Mudanya’nın tek piknik alanı. Aynı zamanda sosyal tesis olarak halı saha spor tesislerimizde bulunmakta. İçeride ihtiyaçlarınızı karşılamanız için market ve kafeteryamızda faaliyet halinde. Yaza  doğru kasap dükkanı açma gibi bir gayemiz var. Talep doğrultusunda kır düğünleri organize ediyoruz. Anlaşmalı olduğumuz organizasyon firmaları var. A ‘dan Z’ye profosyonel olarak bu süreci yönetiyoruz.

BURAYI GEZERKEN KEŞFETTİK

Kendim inşaat mühendisiyim. Buradaki enerji bizi cezbetti. Aslında hayalim konaklama alanında bir işletme kurmaktı. Fakat bu ortam beni cezbetti. Burayı keşfetmeden önce bungalov ev projem vardı. Bunun için uygun bir ortam sağlayamadım. Şu an devraldığım işletme buna uygun değil. İleride gerçekleştirmek isteyim bu yönde bir hayalim ve projem var.

TÜM TEKLİFLERE AÇIĞIZ

Şu an çalışmakta olduğumuz fabrikalar var. Yeni olmamıza rağmen hızlı bir başlangıç yaptık. Bursa’da aktif olan, bu tür moral organizasyonları düzenleyen fabrikalarla çalışmak isteriz. Aynı zamanda spor klüpleri ile görüşmelerimiz var. Tesislerimizden herkesin faydalanmasını isteriz. Yılın her ayı açık olan tesisimize herkesi bekleriz.

ÇAMLIK PARK’TA HALI SAHA

Şehrin gürültüsü ve kirli havasında maç yapmak yerine Bursa’nın Güzelyalı’sında çam ağaçları içerisinde maç keyfi… temiz ve hijyenik soyunma odaları, maçtan önce ve sonra sıcak su ile duş imkanı, eşofman ve ayakkabılarını unutanlar yada hazırlıksız gelenler için maç ekipmanları kiralama hizmetimizde mevcut. Ayrıca renkli formalarınızda benden.

TÜM ŞEHİTLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN

Rabbim ülkemize milletimize bir daha böyle acılar göstermesin. Birliğimizi diriliğimizi korusun. Öncelikle şehit annelerinin, sonra tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun.

Çamlık Park tesisleri  işletmecisi  sayın Sercan Yıldız’a bize ayırdığı bu güzel vakit için teşekkür eder ve iş hayatında başarılar dileriz.

  HABER VE FOTORAF Hümeyra Alper

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.