Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BURSA’NIN İLK VE TEK BEBEK SPA MERKEZİ; “BLUUH BABY SPA”

Bursa’mızın ilk ve tek bebek spa merkezi olan “ Bluuh Baby Spa”nın Bursa ayağı yöneticisi olan Hanımefendi Gökçe Geçkin Sakın ile hizmetleri hakkında güzel, keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BURSA’NIN İLK VE TEK BEBEK SPA MERKEZİ; “BLUUH BABY SPA”
Gökçe Hanım sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Bluuh Baby Spa’da ne tür hizmetler verdiğiniz ile ilgili bizleri ve okuyucularımızı bilgilendirirseniz sevinirim?

 1990 Bursa doğumluyum, ama çoğunlukla Antalya'da büyüdüm, sonrasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme mezunuyum. Ayrıca yine aynı Üniversitede İnsan Kaynakları Yüksek lisansı yaptım. Daha sonra 5 sene kadar bankacılık sektöründe çalıştım. Kızım olduktan sonra hayata birazcık daha farklı yerden baktığım için kızımla beraber olmak adına Bluuh Baby Spa’nın Bursa ayağını açtık ve burada uzman kadromuzla yaklaşık 1 haftadan beri hizmet vermekteyiz.

 Burası butik bir merkez “floating” dediğimiz bebek yüzmesi, bebek masajı, anne el masajı gibi uygulamamız var. Bunları seanslar halinde düzenliyoruz. Sadece annelere yönelik bir merkez değiliz, anne-baba ve ebeveynleri hep birlikte görmek bizi mutlu ediyor. Bursa’nın ilk ve tek bebek spa merkeziyiz, bu yeni bir deneyim Bursa'daki aileler için, o yüzden ilgi yoğun ve merak uyandırıyor. Bebek küvetimizde boyun simidimizle beraber yüzmesini sağlıyoruz. Bu da suda dans anlamına geliyor.

Hangi ay grubu bebeklere hizmet verebilmektesiniz?

 Yenidoğan'dan itibaren, 0 -10 ay arası bebeklerimize hizmet verebilmekteyiz, ama Yenidoğan olmasına rağmen genelde ülkemizde kırkı çıktıktan sonra hizmet verebiliyoruz. Bu 10 aya kadar devam etmekte 4 kiloya ulaşmış olmaları da önemli. Çünkü boyun simidimizle 4 kilo ile 15 kilo arası bebeklerimiz faydalanabilmekteler. Burada floating dediğimiz yüzme, bebek masajı, anne el masajı yapıyoruz ve gelen misafirlerimize ikramlıklar sunuyoruz. Seanslar halinde işlemlerimizi yürütüyor randevu sistemi ile çalışıyoruz fakat randevularımızı saat randevusu şeklinde değil saat aralığı şeklinde örneğin 12.00 ile 15.00 arasında, ya da 13.00 ile 17.00 arasında gibi saat aralıklarında çalışıyoruz. Buraya gelirken kimsenin mevzu bebekleri olduğundan bir telaşa kapılmasını, aceleci davranmasını istemiyoruz. Bu bence önemli bir nokta buraya gelen annelerin normal ihtiyaç çantaları haricinde ekstra bir şey getirmelerine gerek yok, bütün malzemelerimiz, ürünlerimiz burada mevcut. Bebek küvetlerimiz her bebek için özel olarak hazırlanmakta her bebekten sonra küvet komple boşaltılıp, bebeklerimize özel dezenfektanlarla temizleniyor ve sonrasında tekrar dolduruluyor, suyumuz sürekli 37 dereceye ayarlanıyor, böylelikle bebeklerimizin vücut ısısı kesinlikle düşmemiş oluyor.

Peki, bu tür masaj, yüzme ve dans bebeklerimizin gelecek yaşantılarında da katkı sağlıyor mu?

 Yüzme bebeklerin kas gelişimini, ayrıca denge ve koordinasyonunu destekler, sinir sistemini rahatlatır, psikolojik ve sosyal gelişimini, bağımsızlığını ve özgüvenini destekler. Bebek masajı bebeğin bedensel ve ruhsal yönden gelişimini destekleyen sayısız faydaları olan bir uygulamadır. Masaj bebeğin sağlıklı büyümesi, gelişmesi, kan dolaşımının hızlanması, kas-iskelet sisteminin gelişmesi ve bağırsaklarında biriken gazın çıkarılması gibi pek çok fizyolojik yararlarının yanı sıra bebeğin çevresi ile iletişimini de güçlendirir.

Peki, son olarak Gökçe Hanım, annelere neler söylemek istersiniz?

 Bursa’mızın ilk ve tek bebek spa merkezi olan Bluuh Baby Spa’da gelişim, öğrenme ve eğlence bir arada. Bebeklerin fiziksel, bilişsel sosyal ve duygusal gelişimine olumlu etkisi tüm dünyada kabul gören bebek masajının annelere öneriden öteye geçemediği ülkemizde bir ilki gerçekleştirdik. Bursa'daki şubemize bütün annelerimizi, ailelerimizi, bebekleri ile beraber davet etmek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

Bursa’mızın ilk ve tek bebek spa merkezi olan Bluuh Baby Spa’nın Bursa ayağının yöneticisi olan hanımefendi Gökçe Geçkin Sakın’la güzel bir röportaj gerçekleştirdik. Buradan bizler de çalışmalarında Gökçe Hanım’a başarılar diliyor, Bursa'da yaşayan genç annelerin mutlaka uğraması gereken bir merkez olduğunu da ayrıca son olarak eklemek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Altınşehir Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı, 315. Sokak, Utku Pelin Sitesi A Blok Daire: 1 Nilüfer/ Bursa

Telefon: 0 224 413 43 44

              0 545 283 19 58

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.