Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BURSA'DA SEKTÖRLERİNDE İDDİALI KURULUŞLAR

Aslan Turizm ve Aslan Et Piliç Market'in kurucusu ve sahipleri Mustafa ve Yasin Aslan Kardeşlerle keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2017 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2017 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BURSA'DA SEKTÖRLERİNDE İDDİALI KURULUŞLAR

Ağabey-Kardeş dayanışma örneği göstererek hizmet verdikleri her iki sektörde de Bursa'da adından oldukça fazla söz ettiren Sayın Mustafa Aslan ve Sayın Yasin Aslan müşteri memnuniyeti ve kalite esaslı hizmetler yürütmektedir.

Öncelikle Mustafa Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Aslan Turizm'in bu günlere geliş sürecini okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim?

1978 yılında Büyük Orhan’ın Aktaş Köyünde doğdum.1995 yılında Bursa'ya yerleştik. İlk olarak 2003 yılında Aslan Turizm'i hizmete soktuk. Çalıştığımız sektörlerde daima müşteri memnuniyeti ve kalite esaslı hizmetler yürütmekteyiz.

Yasin Bey sizi de tanıyabilir miyiz acaba?

Elbette, 1982 yılında bende ağabeyim gibi bende Büyük Orhan’ın Aktaş Köyünde doğdum. Ağabeyimle omuz omuza vererek Bursa'da her iki işkolunda da çalışmalar yürütmekteyiz.3 senedir Büyük Orhan-Aktaş Köyü Derneği Başkan Yardımcılığı görevini de yürüttüğümü sırası gelmişken belirtmek isterim.

Peki, Mustafa Bey Bizlere Aslan Turizm 'in araç sayıları ve hizmetleri hakkında neler söylersiniz?

Aslan Turizm, bünyesindeki 30 araçla şehrimizin önde gelen eğitim kurumlarına ve sanayi kuruluşlarına hizmet vermektedir. Her geçen yıl çıtayı biraz daha yukarılara çıkararak sektörde lider kuruluşlar arasına girme hedefindeyiz.

Sektörde çeşitli sıkıntı ve problemlerle karşılaşabiliyor musunuz?

Sektörde nakit döngüde sıkıntılar oluşabilmekte, öz sermayeleriyle iş yapmakta olan firmalar, öz sermayelerini çalıştıkları diğer sektörlere aktardıklarında, bu durum bizlere de olumsuz yansımaktadır.

Son olarak neler ilave etmek istersiniz?

Bursaspor'un durumu da maalesef hiç tat vermemekte. En kısa zamanda Şampiyon takımımızın eski şampiyonluk yılındaki gücüne dönmesini canı gönülden bekliyoruz. Ayrıca Bütün sektörlerde çalışan şirket ve kurumların az-çok demeden Bursaspor'a destek olması gerektiği inancındayım. Bu desteklerle birlikte takımımızın geçmişteki parlak günlere en kısa zamanda döneceği kanaatindeyim.

Sayın Mustafa Aslan'a ve Sayın Yasin Aslan'a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak sonsuz başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ASLAN TURİZM

BAŞARAN MAHALLESİ

ENDER SOKAK    NO:38

TEL:0 224 271 11 14

OSMANGAZİ-BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.