Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BURSA'DA NZT FARKI HERKESİN GÜZEL GİYİNMEYE HAKKI VAR

Hayallerinin peşinden gitmek üzere yola çıkan Nazlı Tümen NZT markasıyla Bursa'da fark yaratmayı hedefliyor. Herkesin güzel giyinme hakkının olduğunu vurgulayan Tümen, toplumsal sorumluluk bilinciyle giyim sektörüne attığı adımla, yüksek kaliteyi uygun fiyata sunarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2018 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2018 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BURSA'DA NZT FARKI HERKESİN GÜZEL GİYİNMEYE HAKKI VAR

HEM UYGUN HEM ÇEŞİTLİ HEM DE KALİTELİ

Nazlı Tümen, NZT markasıyla hayali olan butik bir giyim mağazası açma fikrini Bursa sınırlarında Balat ve İhsaniye lokasyonlarında hayata geçirdi. Şuanda hala psikoloji bölümü öğrencisi olan Tümen, oluşturduğu NZT markasıyla ürün çeşitliliğini ön planda tutarak kaliteli ve uygun biçimde hizmet veremeye gayret ediyor. Akademik kariyerini devam ettirme konusunda da kararlı olan Nazlı Tümen mağazaları ile toplumsal faydaya yönelik hizmetler sunuyor.


HER HAFTA YENİ MODELLER

Uygun fiyat ve kalitenin yanı sıra ürünlerindeki çeşitlilikle rakiplerine meydan okuyan Tümen '' Her hafta yeni modelleri mağazalarımızda görücüye çıkartıyoruz. Bizzat kendim seçtiğim modellerle çeşitliliğimizi arttırarak müşterilerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Müşterilerin alışveriş merkezlerinde bir çok mağaza gezerek zaman kaybetmesinin önüne geçmek için fazla çeşitle onları memnun etmeye çalışıyoruz. Kombin satışlarımız ile de ne giyileceği konusundaki dertleri sona erdiriyoruz. '' şeklinde konuştu.


ÜRÜNLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

Nazlı Tümen kapıda ödeme kolaylığı ile ülkenin her köşesine kargo ile ürün gönderdiklerini belirterek sattığı ürünlerin de sonuna kadar arkasında durduklarını ifade etti. Tümen, paradan ziyade memnuniyet odaklı çalıştıklarının altını çizerek şunları söyledi: '' NZT markası olarak kazanç sağlamaktan ziyade güven sağlamayı tercih ediyoruz. Ürünlerimizi tercih edenlerin yaşadığı olumsuz durumlarda muhatap bulma sıkıntısı yaşamayacağını temin ederim. Profesyonel ekibimiz ile daima güler yüz, sıcak temas ve nitelikli diyalog prensibini benimsediğimiz için bünyemizde negatif bir durum yaşanması söz konusu değil. Üründe müşteri hatası olsa bile onun mağdur olmaması memnun olması önemli bizim için. Kendimize ve ürünümüze bu konuda fazlasıyla güveniyoruz ve kaliteyi uçuk fiyata almak istemeyen herkesi mağazalarımıza bekliyoruz.''  

MODA ÜZERİNE YAKIŞAN DEMEKTİR

Moda kavramı altında belli markaların fahiş fiyatlarla ürünleri piyasaya sürmesinin etik olmadığını söyleyen Nazlı Tümen modanın, kişinin üzerine yakışanı giymesi olduğunu belirtti. Tümen '' Kişinin vücut tipine uygun olan kıyafeti tercih ettirmesi ve bunu taşıyabilmesi bana göre modadır. Belli kalıplar içerisinde dikte edilen unsurların tercih edilmesini ve bu psikolojik dayatmayı asla kabul etmiyorum. Biz mağazamıza gelen konuklarımızla diyalog halinde ona en yakışan kombini bulma adına çaba harcıyoruz. Bu yüzden ürün çeşitliliğine önem veriyoruz. NZT markası olarak kişinin üzerine yakışanı bulması konusunda desteğimizi esirgemeyerek adeta her bireyin öznel modasını keşfetmesine olanak sağlıyoruz.'' dedi.

MAKSADIMIZ TOPLUMSAL FAYDA

Ürünün çok pahalı olması çok da kaliteli olacağı anlamına gelmez diyerek ezber bozan Tümen, ''Bir ürün hem kaliteli hem de uygun fiyata olabilir.Biz tasarım ürünleri dahi kar marjını düşük tutarak uygun biçimde vermeye gayret diyoruz.Para kazanmaktan ziyade kadınları mutlu etme fikri ile yola çıktığım ve Türk Kadınına fazlasıyla inandığım için bu politikayı tercih ediyorum.Ekonomik gücünü elde eden kadının eyleme geçerek neler başarabileceğini göstermesi kadar güzel bir durum yok.Ben de mağazalarımda kadınların gelirlerden daha makul miktarlar ayırarak kaliteli ve şık giyinmelerini sağlamaya çalışıyorum.''   diyerek NZT markasıyla maksadının toplumsal faydayı ön planda tutmak olduğunu ifade etti.

İLETİŞİM

AHMET YESEVİ MAH. PİKNİK CAD. NO:48

NİLÜFER

0 224 244 83 32

Haber ve Fotograf :  SERCAN SELÇUK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.