Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BURSA'DA KÖFTENİN ADI: ACIKTIM KÖFTE ve IZGARA SALONU

Bursa'da köfte dendiğinde akla gelen ilk kuruluşlardan olan Acıktım Köfte ve Izgara Salonu'nun kurucusu ve sahibi Hüseyin Kuş ile güzel, keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2019 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2019 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BURSA'DA KÖFTENİN ADI: ACIKTIM KÖFTE ve IZGARA SALONU

Hüseyin Bey öncelikle sizi tanıyabilir miyiz ?  Sonrasında ise Acıktım Köfte ve Izgara Salonu'nun kuruluşu ve bu günlere geliş süreci  ile ilgili bizlere bilgi verirseniz sevinirim?

                Elbette, tabii ki. Öncelikle bana böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi'ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 1969 yılında Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde doğdum. 2006 yılından beri bu sektörde çalışmalar yürütüyorum. Aynı yıl içerisinde Gülbahçe Mahallesi 2. Cevizli sokakta Acıktım Köfte ve Izgara Salonu adı altında açmış olduğumuz işyerimizde ustamız Hüseyin Aktaş ile birlikte müşterilerimize en iyi hizmeti sunma çabasındayız. Ayrıca kurumsal toplu yemeklerde verebilme potansiyelimiz olduğunu sırası gelmişken belirtmek istiyorum. 26 yıldır evliyim, bir kız ve bir oğlan çocuğu babasıyım.

     Peki bizlere menünüzden bahsedebilir misiniz?  Köfte ile birlikte neler bulunmakta?

                 Kasap Köfte, İnegöl Köfte ve diğer beyaz et ve kırmızı et ızgaralıklarımız menülerimiz de bulunmaktadır.

    Bursa'da yaşayan insanlarımızdan  gerçekten de güzel teveccüh görmektesiniz. Vatandaşlarımızın sizi tercih etmesindeki en önemli 3 unsuru sorsam, bizlere nasıl bir cevap verirsiniz?

                  1- Öncelikle müşterilerimizin bizlere güvenmesi diyebilirim.

             2- Sonrasında tabii ki kaliteli  ve güler yüzlü hizmet.

             3- Son olarak da mükemmel lezzetteki köftelerimiz ve Izgaralarımız diyebilirim.

   Sektörünüzde yaşamış olduğunuz sıkıntılar var mı?  Bunlarla ilgili neler söylemek istersiniz.?

                Sektörde yaşadığımız en büyük sıkıntı maalesef birçok yerde kalitesiz malzemeler ile bu işi yapmaya çalışan kişilerdir. Vatandaşlarımız mutlaka köfte ve ızgara  yemek istediklerinde bildikleri yerlere gitmelerini güzel yorumlar duymuş oldukları yerlere gitmelerini şiddetle önermek istiyorum. Her önüne geldikleri yerlerde kendileri yada   aileleriyle birlikte yemek yememelerinin  onların da yararına olacağını söylemek istiyorum.

    Bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları yüksek çıkmakta, bilhassa  gençler üzerindeki işsizlik oranları ise çok daha yüksek çıkmakta. Sizde başarılı bir girişimci aynı zamanda işveren olarak gençlere neler önerirsiniz?

                 Şunu gönül rahatlığıyla söylemek istiyorum ki Türkiye'de işsizlik diye bir şey yoktur. Gençler işsiz kardeşler maalesef masabaşı,  kolay işler beklediklerinden uzun sürelerde işsiz kalabiliyorlar .Ama öyle de bir dünya yok olduğunu bilmem hatırlatmama gerek var mı.

     Bu mesleğe girmemiş olsaydınız Hayalinizdeki meslek hangisiydi?

                Gençken futbol oynamayı çok seviyordum ve birçok amatör kulübünde seçmelerini kazanmış olmama rağmen babamın da etkisiyle devam edemedim ve bırakmak zorunda kaldım . Belki de güzel bir kariyer yapabilirdim ama devam edemedim.

  Röportajımızın   sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak neler eklemek  istersiniz ?

    Birbirinden güzel çeşit çeşit köfteleri ve ızgarası ile Bursa'mızda gerçekten de işi layıkıyla yapan köftecilerin başında gelen Acıktım Köfte ve Izgara Salonu sahibi ve kurucusu sayın Hüseyin Kuş'a Bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerine başarılar diliyor aynı zamanda bütün vatandaşlarımıza  bu güzel lezzetleri ısrarla önermek istiyorum.

 İletişim Bilgileri:

Gülbahçe Mahallesi,

2.Cevizli Sokak No: 6

Telefon:  0 224 253 26 27

GSM:  0 543 284 03 38

Osmangazi/ Bursa

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.