Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BURSA'DA İLK VE TEK SUNA DUMANKAYA SENSE OF BEAUTY

Spor salonu, son teknoloji makineler ve profesyonel diyetisyenlik hizmetleri ile üç farklı konsepti aynı çatı altında birleştirmeyi başaran Bursa'da ilk ve tek güzellik salonu olan Suna Dumankaya Sense Of Beauty kapılarını Bursa Haber gazetesine açtı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2018 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2018 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BURSA'DA İLK VE TEK SUNA DUMANKAYA SENSE OF BEAUTY

Suna Dumankaya Sense Of Beauty markasıyla Bursa'da fark yaratan Aysuda Akbulut ve Zeynep Kaya,  sundukları doğal çözümleri en son teknolojik donanım ile destekleyerek klasik güzellik salonu formatının çok üstünde bir konsepte sahip. Suna Dumankaya Sense Of Beauty Podyum Park civarındaki butik salonu ve Balat'ta bulunan 600 metrekarenin üzerindeki güzellik merkezi ile medikal cilt bakımından profesyonel hd makyaj uygulamasına; doğal cilt bakımından masaj hizmetine; ürün satışından kaş ve kirpik uygulamalarına;spor salonu hizmetinden buz lazer işlemine kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Ayrıca tüm bunlara ek olarak Suna Dumankaya Sense Of Beauty, Diyetisyen Mine Yoldaş'ın da doğal ve özel teknikleri ile üyelerine kapsamlı biçimde hitap ediyor.     


CİLTTE DEVRİM YARATACAK KADAR İYİYİZ

Biz merkezimizde Bitki Bilimi ve Doğal Cilt Bakım Yöntemleri uzmanı olan Suna Dumankaya'nın klasik ve özel cilt bakım tarifleri ve maskeleri ile berber son teknoloji cihazlarımız eşliğinde profesyonel bir hizmet sunmaya gayret ediyoruz. Cilt ile ilgili sorunları ve lekeleri öncelikle uzman kişiler ile profesyonel cihazlarımızda tespit ederek soruna göre çözüm uyguluyoruz. Kısa sürede pozitif yansımalar sağlayan yöntemlerimiz sayesinde üyelerimiz de fazlasıyla mutlu oluyor.Bünyemizde leke ve sivilce konusunda çığır atladık. Kullandığımız malzemeler, çalıştığımız markalar ve işini en iyi şekilde yapmaya çalışan ekibimizle beraber uyguladığımız titiz çalışmalar neticesinde geldiğimiz noktayı ciltte devrim yaratacak kadar iyiyiz diyerek ifade edebilirim.


SİVİLCELİ CİLDE PEELİNG UYGULANMAZ

Daha güzel ve sağlıklı görünmenin ayırt edici özelliğini hissetmek isteyenler genelde internetten buldukları bilgiler ile bir takım uygulamalar ve karışımlar yapıyorlar. Aslında bu son derece yanlış bir tutum. Çünkü en değerli unsurunuz olan cildinizde ne idüğü belirsiz yanlış uygulamalar ile yarardan çok zarara sebep olabilirsiniz. Bu sebeple herhangi bir uygulamadan önce muhakkak profesyonellere danışmanızı tavsiye ediyoruz. Örneğin yapılan en büyük hata sivilceli cilde uygulanan peelingdir. Bu uygulama daha büyük cilt sorunlarına neden olabilir. Bunun yanı sıra ciltlere uygulanan çikolata maskeleri de yaygınlaşmaya başladı. Bunun çoğu ciltte hiçbir yararı olmadığı gibi bir takım sorunlara da neden olabilen bir uygulamadır. Son olarak da doğru bilinen yanlışlar bahsinde şuna değinmek isteriz; laktoz alerjisi olan kişiler süt ve süt ürünleri içeren hiçbir maskeyi kullanmamalılar. Bu sebeple biz öncelikle profesyonel bir analiz yapıyor, sonrasında cilde göre uygulamalarımızı şekillendiriyoruz.

DİYET YAPMADAN  ZAYIFLATAN MUCİZE: SLİM WELL

Doğal yöntemlerin yanında teknolojinin son imkanları ile de üyelerimize hizmet vermeyi benimsediğimiz için konseptimizi Slim Well Body Shape ile güçlendiriyoruz. Özellikle diyet ve spor yapma konusunda problemleri olan kişilere mucize niteliğinde bir hizmet sunacağız. Slim Well Body Shape ile haftada 3 defa her seansta 1000 kalori yakma fırsatı sunacağız. İçerisindeki ozon ve vakum gücü ile diyet yapmadan da zayıflamanın mümkün olduğunu göstermek istiyoruz.


HEDEFİM İNSANLARIN MUTLU OLMASI

Başarılarla dolu bir akademik kariyeri arkasında bırakan, teoride öğrendiği yöntemleri pratikte de profesyonel olarak uygulama fırsatı bulmuş; güler yüzü, enerjisi ve kaliteli diyalogu ile henüz sohbeti esnasında danışanlarla pozitif ilişki kurmaya başlayan Diyetisyen Mine Yoldaş da Suna Dumankaya Sense Of Beauty markasının Balat şubesinde sizleri bekliyor.

Hedefinin danışanlarını sağlıklı biçimde ve mutlu ederek formlarına kavuşturmak olduğunu ifade eden Mine Yoldaş, '' Akademik tezimi yeme bozuklukları üzerine yaptığım için bu çerçevedeki konularda uzmanım diyebilirim. Sağlıklı ve mutlu olmasını her şeyden çok önemsediğim danışanlarıma bu minvalde profesyonel bir hizmet sunmaya gayret ediyorum. Diyet kavramının her bireyin özelinde oluşturulması gerektiğini düşünüyor ve belli formüllerin herkese hitap ettiği yönündeki yanlış algıyı kırmak istiyorum. Bu sebeple danışanlarımı dinleyerek onlarla empati kurarak çözümler sunmaya çalışıyorum. Doya doya zayıflatmak mottosu ile fazla kısıtlamadan kendi imkanları dahilinde en nitelikli çalışmayı yapmaya gayret ediyorum.'' şeklinde konuştu.

GÖZ ALTI MORLUKLARINA EVDE ÇÖZÜM!

Aysuda Akbulut ve Zeynep Kaya Bursa Haber okurlarına özel olarak göz altı morluklarının giderilmesinde inanılmaz etkili olacak formülü anlattılar. Göz altındaki morluklardan şikayet eden kişiler yarım yumurta akı ile 1 çay kaşığı kahveyi iyice karıştırarak ortaya çıkan mucizevi karışımı bir sargı bezine sarıp 20 dakika boyunca göz çevresine uygulayacaklar. Haftada 2 kere yapılması gereken bu işlem kısa süre sonra göz altı morluklarınızdan eser bırakmayacak.

İletişim

MERKEZ

Ahmet Yesevi Mah. Piknik Cad.

Kumova Ritim B Blok No:48 D:1

BALAT / NİLÜFER

TEL : (0224) 244 60 89

ŞUBE :

Cumhuriyet Mah. Cumhur Cad. Selin Ata Apt. No:4 Kat

1 Podyum Park Yanı, 16140 Nilüfer/Bursa

Tel : (0224) 452 76 85

Haber ve Fotograf : SERCAN SELÇUK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.