Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da ilk ve tek

Bursalılarla "Muş Yaprak Döner “ini ilk olarak tanıştırmış olan "Zahir Sofrası “nın kurucusu ve sahibi Sayın Kamuran Alkış ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2017 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da ilk ve tek

Şuana kadar kebap, Lahmacun ve pide üzerine ağırlıklı olarak hizmet vermekte olan Zahir Sofrası son bir aydır Muş'a özgü bir lezzet olan "Muş Yaprak Döner’ini Bursalılara sunuyor.

Öncelikle Kamuran Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında da Zahir Sofrası ‘nın bu günlere geliş süreciyle ilgili okuyucularımızı bilgilendirirseniz sevinirim.

1981 Muş doğumluyum. Liseyi bitirdikten sonra,1997 yılında ailecek Bursa'ya yerleştik. Yaklaşık 6 yıl kadar Çeşitli Restaurant ve Lokantalarda bulaşıkçı, komi, garson, şef garson olarak çalıştım.

Edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden 2003 yılında "ZAHİR SOFRASI “adıyla sektörde kendi işyerimi açtım ve 14 yıldır değerli Bursalılara her zaman kaliteyi ön planda tutarak hizmet verme çabasındayız.

SAĞLIKLI YAŞAMAK İÇİN ZAHİR SOFRASINI TERCİH EDİN

Menü ve güzel lezzetlerinizle ilgili neler söylersiniz?

Şuana kadar kebap, Lahmacun ve pide üzerine ağırlıklı olarak hizmet vermekle birlikte ,yeni taşındığımız bu işyerimizde  son bir aydır Muş'a özgü bir lezzet olan "Muş Yaprak Döner’imizi değerli vatandaşlarımıza sunmaktan büyük onur duymaktayız. Bursa'da bir ilk olduğumuzu da sırası gelmişken belirtmek isterim. Menümüzdeki lezzetleri sıralayacak olursak;

MUŞ YAPRAK DÖNERİMİZ

İSKENDER KEBABIMIZ

PİDE LAHMACUN ÇEŞİTLERİMİZ

BURSA CANTIK ÇEŞİTLERİMİZİ Sayabilirim.

Sizin farklılığınız ne acaba?  Neler söylersiniz?

Etlerimiz doğudan gelmektedir. Memleketten doğal yollarla beslenmiş olan hayvanlarımız canlı olarak Bursa'ya getirilip buradaki çiftliğimizde tutulmaktadır. İhtiyaç hâsıl olduğunda etlerimizi çiftliğimizden temin etmekteyiz. Topyekûn Bursa'da yaşayan bütün insanlarımızı, hemşerilerimizi kalite, damak tadı ve hijyen konularında oldukça iddialı olan işyerimize bekliyoruz. Güzel ve lezzetli tatlarımızdan bir kere dahi denediklerinde müdavimlerimiz arasında yer alacaklarına inancımız sonsuzdur.

Gördüğüm kadarıyla Alo Paket Servis hattınızda bulunmakta servislerinizin başlangıç ve bitiş saatlerini bizlerle paylaşır mısınız?

11.00-22.00 Saatleri arasında servis hizmetimiz olmakla birlikte, düğün, sünnet ve diğer olabilecek her türlü cemiyetlere uygun fiyatlarla, kaliteli hizmet verilmektedir.

Peki, bu güzel tatların ortaya çıkmasını sağlayan ustanızı bizlerle tanıştırır mısınız?

2013'den beri ustamız olan M. Salih Demir Fırın ve dönerdeki tecrübelerini işyerimizde konuklarımızla paylaşmaktadır. Güzel lezzetlerimiz halkımızdan çok olumlu tepkiler almaktadır.

Peki, Kamuran Bey, son olarak neler ilave etmek istersiniz?

Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan değerli milletvekillerimize buradan sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim.

Muş Yaprak Dönerini Bursalılarla ilk tanıştıran mekan olan Zahir Sofrası ‘nın kurucusu ve sahibi sayın Kamuran Alkış’a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılarının devamını diliyor ve Muş Yaprak Dönerini tatmak için ta Muş'a gitmenize gerek yok hemen yanınızda Emek'te diyerek eklemek istiyorum.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ZEKAİ GÜMÜŞDİŞ MAHALLESİ

GAZİOSMANPAŞA CADDESİ

KAPALI PAZARYERİ KARŞISI

TEL:0224  243 75 54 242 13 49

GSM:0 533 388 56 81

EMEK/BURSA

Haber fotoğraf Özkan Yıldırım

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.