Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BURSA'DA ARAÇ KİRALAMANIN GÜVENİLİR ADRESİ RED FİLO OTO KİRALAMA

Sektördeki serüvenine 2 araçla başlayan; uyguladığı makul fiyat politikası, ürünlerinin sonuna kadar arkasında durma cesareti, samimi, dürüst, güvenilir ve resmi prosedürleri sayesinde günümüzde 45 araçlık bir filoya sahip olan; daima kaliteli hizmeti profesyonel biçimde vermeye gayret eden RED FİLO OTO KİRALAMA firmasının konuğu olduk.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BURSA'DA ARAÇ KİRALAMANIN GÜVENİLİR ADRESİ RED FİLO OTO KİRALAMA

Firmanın kurucusu ve sahibi olan İlimdar Ağaoğlu sıcak, samimi ve içten tutumuyla müşteri odaklı hizmet anlayışı, yüksek kalite standartlarında sunduğu hizmeti verimliliği maksimize etmesi ve sektörde edindikleri  saygın konumdan bahsetti. 5 sene önce Kırım bölgesinden Bursa'mıza gelen Ağaoğlu başarılı ticari yaşamının yanı sıra hem muhasebe denetleme uzmanı hem de ekonomi öğretmeni sıfatlarına sahip. Tecrübesini ve kalitesini eğitimi ile de taçlandıran Ağaoğlu ile gerçekleştirdiğimiz sohbetin satır başları ve içeriği şu şekilde...
ULUSAL ÇAPTA BİR MARKAYIZ
Gerek geniş araç filomuz, gerekse marka çeşitliliği konusunda bölgesinde birçok rakip firmanın oldukça üstünde bir noktada bulunuyoruz Red Filo Oto Kiralama markası olarak. İşimizi en iyi biçimde yapmak için sarf ettiğimiz emek, alın teri ve çabanın meyvelerini topluyor olmamız çok sevindirici. Kaliteyi uygun fiyata arayanlar için vazgeçilmez bir konuma geldik diyebilirim. Bu minvalde artık ulusal çapta oto kiralama markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğimizi ifade etmem gerek.

7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
Bizim prensibimiz kesinlikle müşteri memnuniyeti çerçevesinde şekilleniyor. Bu tutumumuz sayesinde fark yarattık; her ne şartta ve saat kaçta olursa olsun aracımız ile ilgili mağduriyet yaşayan müşterimize 7 gün 24 saat destek garantisi vererek onların kendilerini Red Filo markası altında güvende hissetmelerini sağlıyoruz. Sadece kar marjını düşünerek hareket etmediğimiz, paranın yanında insan da kazanma politikasında olduğumuz için bu iyi niyetimiz ve kaliteli hizmet anlayışımız hemen fark ediliyor.
5 SENE İÇİNDE 200 ARAÇ
Daima gelişmeyi, yenilenmeyi ve ileriye gitmeyi hedefleyen bir kurum olarak ilerleyen süreçte de büyük hedeflerimiz söz konusu. Yakaladığımız ivmeye de güvenerek, ayakları yere basan ve gerçekleştirilebilir hedefler koymaya çalışıyoruz. Bu minvalde 5 sene içerisinde araç filomuzu 200'e çıkartarak sektörde liderliğe yükselmeyi hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda özveriyle, tutkuyla ve profesyonellikten taviz vermeden çalışıyoruz. Sadece kiralama üzerinde kazanmayı; müşterimizi mağdur ederek onun üzerinde gelir elde etmeyi asla düşünmüyoruz. Öncelikle dürüstlük kavramına önem vererek samimi ilişki kurmaya özen gösteriyoruz. Bizi tercih eden kişilerin memnun kalarak bu memnuniyetlerini ifade etmeleri duymak maddi boyutla ölçülmeyecek bir haz verdiği için çizgimizi bozmadan yenilenerek, gelişerek büyümeyi hedefliyoruz.

HER ADIMIMIZ HUKUK ÇERÇEVESİNDE
Bursa büyük bir sanayi şehri; bilhassa büyük firmalar araçlarını satarak araç kiralama metodu ile çalışmaları devam ettirmeye başladılar. Biz de Red Filo Oto Kiralama olarak kurumsal firmalarla çalışıyoruz. Her adımımız hukuk çerçevesinde, resmi evraklar ve faturalar ile attığımız için hem tercih edilme hem de memnuniyet oranı artıyor. Bizimle çalışan kurumlar güvende hissediyor ve bizden vazgeçemiyor. Bu doğrultuda başta kurumsal şirketler olmak üzere, günlük kiralama talebinde bulunanlar,  şoförlü biçimde araç talep edenlerin muhakkak firmamıza ulaşmalarını aldıkları hizmet sonrası asla pişman olmayacaklarını söylemek isterim.

İLETİŞİM
 ESENTEPE Mah. Okul Cad.  No:7
NİLÜFER
Telefon: (0224) 245 31 33

HABER VE FOTOGRAF :SERCAN SELÇUK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.