Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BU SÜRECİDE BERABER AŞACAĞIZ

Herkesin görevini, vatandaşlığını ve sorumluluğunu bilmesi temennimdir. Her sorunu beraber aştığımız gibi bu sürecide beraber atlatacağız. Gerektiğinden fazla dikkat etmemiz gerekecek. Fakat milletin bekası buna bağlıdır. Duaçınarıspor klüp başkanı olarak herkezi bu sorumluluk bilincine davet ediyorum.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2020 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2020 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BU SÜRECİDE BERABER AŞACAĞIZ

ÇETİN YILDIZ KİMDİR

1973 Ardahan doğumluyum. 14 yıldır Duaçınarı kulüp başkanıyım. Bursa Yıldırım Amatör Klüpler Birliği başkanıyım. Spor Akademisi mezunuyum. Elimizden geldiği sürece gençliğe ve spora önem vermeye çalışıyorum.

TÜRK FUTBOLUNA YERLİ YETENEKLİ VE AHLAKLI SPORCULAR KAZANILMALI

Bir çok sporcunun bu serüvende iyi yerlere gelmesine vesile olduk.  Süper lige kadar yükselmiş sayılı , Bursaspor'un alt yapısında , milli takıma kadar ulaşmış birçok öğrencimiz var. Fakat bu yeterli değil. Spor daha çok meslek dalına dönüştürülebilir. Buradaki keşfedilmiş yetenekli çocuklar, bu işi meslek haline getirebilmeli. Bu çizgide bunu başarabilmeleri için bunun okulunu okumaları gerekir. Bu zincirleme sağlanabilirse daha sağlam ve kaliteli sporcular yetiştirilebilir. Genel olarak konuşmak gerekirse yeterli sporcuların yeterli ilgi alakayı görmemeleri aşikar bir durum. Bu durumun bir an önce değiştirilmesi lazım. Eskisi gibi Türk futboluna yetenekli ve ahlaklı sporcular  yetiştirmemiz gerekiyor diye düşünyorum.

TESİSLERİN ÇOĞALTILMASI TARAFTARIYIM

Her klübün olduğu gibi bizde de yeterince tesis sağlandığını düşünmüyoruz ama geçmişe nazaran çok yol kat ettik bu konuda. Çok idman yapamıyoruz ama  idman yapabileceğimiz bir tesisimiz var. Bir kaç klüp ile beraber ortak kullanıyoruz. Bu tesislerin çoğaltılması için gerekli planlar belediyemiz tarafından yapılması gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü bu konu tamamen bütçe ile alakalı. Gençlik Spor Bakanlığından ve  belediyemizden aldığımız kısmi yardımlar var. Buda yaraya merhem oluyor.

AMACIMIZ GENÇLERİMİZİ VE SPORCULARIMIZI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMAK...

Alt yapıda yer alan idman hocalarımız var. Dönem dönem , bir kaç okul ile görüşüp öğrenci seçmelerimiz oluyor. Bu öğrencilerimize spor okulu hizmeti sunuyoruz. Spor okulumuzdaki eğitimcimiz eski Bursaspor'lu Ünal Sarı. Öğrencilerimize bu yönde en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Şahin Başol spor komkleksinde bir halı sahamız var. İdmanlarımızı burada gerçekleştiriyoruz. Buradaki amaç gençlerimizi ve sporcularımızı bu tür faaliyetlerle kötü alışkanlıklardan uzak tutmak.

SPORCUNUN BAŞARISINDAN ÇOK SAĞLIĞI BİZİM İÇİN DAHA ÖNEMLİ...

Bu süreç dünyaya çok büyük bir ders oldu. Daha temiz ve daha tertimli bir hayat sürmemiz gerekiyor. öğrencilerimizden uzun süre ayrı kaldık. Fakat bu süreçte sporcunun başarısından çok sağlığı bizler için daha önemli. Bu süreç ne zaman biter meçhul. Fakat biz önlemlerimizi daha çok alacağız daha çok dikkat edeceğiz her konuda.

Herkezin görevini, vatandaşlığını ve sorumluluğunu bilmesi temennimdir. Her sorunu beraber aştığımız gibi bu sürecide beraber atlatacağız. Gerektiğinden fazla dikkat etmemiz gerekecek. Fakat milletin bekası buna bağlıdır. Duaçınarspor klüp başkanı olarak herkezi bu sorumluluk bilincine davet ediyorum.

Kendilerine nezaketinden ve söyleşimizden ötürü Bursa Haber olarak teşekkür ediyorum.

                                              

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.