Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BOŞNAK MUTFAĞINDA BURSA'DA "TEK"..

Kısa zamanda adını Bursa'mızda duyurmuş olan "Elif'in Boşnak Mutfağı”nın kurucusu ve işletmecisi Sayın Elif Ekici ile güzel, keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BOŞNAK MUTFAĞINDA  BURSA'DA "TEK"..

Öncelikle Elif hanım sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Elif'in Boşnak Mutfağı' nın kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Öncelikle bize böylesine güzel bir fırsat sunduğu için Bursa Haber Gazetesi'ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 38 yaşındayım, 8 sene kadar Tekstil sektöründe çalıştıktan sonra ufak bir börekçi dükkanı açma fikri uzun zamandan beri aklımdaydı ve bundan yaklaşık 8 ay kadar önce Börekçi dükkanından ileride, çok daha değişik lezzetlerin olduğu "Elif'in Boşnak Mutfağı" nı eşimle birlikte açtık. Güzel lezzetleri mizin çevremizde güzel rağbet görmesi ile birlikte küçük gelen işyerimizden bundan yaklaşık 2 ay kadar önce yine aynı muhitte çok daha geniş şu anki hizmet verdiğimiz iş yerine geçiş yaptık. Eşim Murat Ekici ile 20 yıldır evliyim. 17 yaşında Mustafa ve 9 yaşında Enes Selman isimlerinde iki erkek çocuğu annesiyim. İş yerimizi açtığımız andan itibaren ve hayatımın her safhasında bana büyük destek olan Eşimden bahsetmeden böyle bir röportajın olabileceğini zannetmiyorum, buradan ona sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Peki Elif Hanım bizlere işyerinizde ki menülerden bahsedebilir misiniz?

Elbette Memnuniyetle;

-- Börek Çeşitlerimiz,

-- Mantı Çeşitlerimiz,

-- Çorba Çeşitlerimiz,

-- Pizza Çeşitlerimiz,

-- Izgaralarımız

Ve tabii ki Türk ve Boşnak mutfağına has bütün yemek çeşitlerimiz bulunmaktadır.

Mekanınız oldukça geniş ve ferah peki sosyal aktivite ve faaliyetlere açık mısınız?

 ---- Tabii ki doğum günü, Parti, altı ay kınaları, düğün yemekleri, iş toplantıları, gün kutlamaları vesaire benzeri özel gün ve gecelerde 70 kişiye kadar vatandaşlarımızın her türlü sosyal etkinlik faaliyet ve çalışma gruplarının hizmetindeyiz.

Elif Hanım 7 -8 aylık süreçte gerçekten de güzel bir ivme yakalamışsınız. Peki bundan sonra Elif'in Boşnak Mutfağı' nın gelecek hedefleri ile ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

 ----Öncelikle "Taş yerinde ağırdır" misali yeni yerimizde müşterilerimize kendimizi kanıtlamak ileriki süreçte de lezzetlerimizi bir üst seviyeye taşıyarak daha geniş toplum kesimlerine hitap edebilmek en büyük hedeflerimiz arasındadır. Tabii durum böyle olduğunda daha başka şubelerde daha başka muhit ve semtlerde şubelerimizi açarak bu hedefimize ulaşacağımız inancındayım.

Peki Elif Hanım paket servisi, açılış ve kapanış saatleri ile ilgili bizleri ve okuyucularımızı bilgilendirirseniz sevinirim?

 ----Sabah 06:00, gece 23:00 arası hizmet vermekteyiz. Paket servisimiz takriben 07.30 gibi başlamaktadır ve kapanış saatine kadar sürmektedir. Paket servisi telefon numaramız ise "0 224 368 11 11"dir.

Röportajımızın yavaş yavaş sonuna yaklaşmış bulunuyoruz. Elif Hanım son olarak başta Millet Mahallesi'nde yaşayan sakinler olmak üzere değerli Bursalılara ne tür mesajlar vermek istersiniz?  Neler söylemek istersiniz?

   Yaptığımız bütün ürünleri titizlikle seçmiş olduğumuz malzemelerden yaparak kalite ve hijyen esaslı üretimlerimizi müşterilerimizle buluşturuyor ve onlara daima en kaliteli güvenilir hijyen ürünler sunma çabasında olduğumuzu bilhassa belirtmek istiyorum.

   İşletmemiz için kalite ve hijyen olmazsa olmazlardandır. Biz nasıl bir yere gittiğimizde iyi bir hizmet bekliyorsak, burada da müşterilerimize en yüksek kalitedeki hizmeti sunma çabasındayız. Boşnak Mutfağı' nda Bursa'da tek olduğumuzu söylemiştim. Bu güzel bölgenin, ülkenin güzel lezzetlerini Bursalılarla buluşturuyor olmak bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Başta Millet mahallesi ve çevresi olmak üzere bütün Bursalıları bu güzel lezzetlerden tatmaları için bilhassa Millet mahallesi, Derya Caddesi girişindeki işyerimize bekliyoruz. Diyerek sözlerini tamamladı.

    Boşnak Mutfağı'na has lezzetlerle Bursa'da popüler olan "Elif'in Boşnak Mutfağı"nın birbirinden güzel lezzetlerini bende bütün Bursalı hemşerilerime ısrarla önermek istiyorum.

İletişim Bilgileri: Millet Mahallesi, Derya Caddesi No:4 Yıldırım/Bursa

Telefon: 0 224 368 11 11

              0 534 851 50 75

İnstagram: elifinbosnakmutfagi16

HABER ve FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.