Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİZİM TUTKUMUZ; TOMBİK DÖNER

Uzun yıllar meslekte çalıştıktan sonra artık zamanı geldi diyerek Kendi iş yerlerini açmış olan Sayın Emrah Totay ve Sayın Orhan Totay kardeşlerle güzel, keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2017 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BİZİM TUTKUMUZ; TOMBİK DÖNER

Emrah Totay ve Sayın Orhan Totay ‘her zaman aynı lezzet Tombik Dönerimiz olsun Pide ve lahmacunlarımız olsun En iyi kalitedeki ürünlerle yaptığımızdan, gerçekten de kalitemizde çok iddialıyız’ diyor.

Öncelikle Emrah Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Akgün Pide ve Lahmacun Salonunun geçmişini ve devralma sürecini bizlerle bir okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, Öncelikle bizlere böyle güzel bir fırsat tanıdığınız için Bursa Haber Gazetesi ne teşekkürlerimizi iletmek isterim. 1992 yılında Elazığ'ın Maden ilçesinde doğdum, aşağı yukarı 12 yıldır bu meslekte çalışmalar yürütmekteyim kardeşim Orhan ile birlikte hep beraber Çalıştık ve en sonunda edinmiş olduğumuz tecrübe ve birikimlere istinaden 20 senenin üzerinde bir işletme geçmişi olan bu iş yerini  2017 Haziran ayında devraldık ve halen çalışmalarımızı "Akgün Pide ve Lahmacun Salonu" adı altında sürdürmekteyiz.

Peki, Emrah Bey bizlere menünüz ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Manşette de kullanmış olduğumuz üzere bizim öncelikle ürünümüz, tutkumuz, Tombik Döner. Tombik Döner'in haricinde;

Pide çeşitlerimiz( Hem adet, hem de porsiyon olarak kıymalı, kuşbaşılı, karışık ve kaşarlı olarak üretilmektedir)

Ve Tabii ki değişmez lezzetimiz lahmacunumuz.

Peki, bizlere işletmenizin gelecek hedefleri hakkında neler söylersiniz?

Hiçbir zaman kalitemizden ödün vermeksizin, Aile salonumuzun da olduğu Bursa’nın gözde semtlerinde büyük mekân ve iş yerleri açma planlarımız bulunmakta. En öncelikli şartımız, kalitemiz şube açmanın çok zor olduğu kanaatinde değiliz ama şubeleri açtıkça kalitenin de aynı şekilde atması gerektiği inancındayız.

İşyeriniz saat kaçta açılmakta, paket servisleriniz kaçta başlamakta ve hangi mahallelere servisleriniz ulaşabilmekte?

İşyerimiz sabah 09:00, akşam 21:00 arası hizmet vermektedir. Paket servisimiz de yine öğlene doğru saat 11:00 gibi başlayarak kapanışımıza kadar yani saat 21:00’e kadar sürmektedir. Paket servisi Bölgelerimize Gelecek olursak Demetevler Mahallesi, Yenidoğan, Şirinevler Mahallesi, Gürsu, Otosansit bölgesi, İsabey Mahallesi’nde ev ve işyerlerine paket servisimiz bulunmaktadır. Paket servis numaralarımız 0224 371 67 97 ve 0552 212 54 86 numaralardır.

Genç ve başarılı girişimciler olarak bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları yüksek çıkmakta bilhassa gençler arasındaki işsizlik oranları bayağı yüksek çıkmakta Sizlerde yine genç olarak gençlere neler tavsiye edersiniz neler söylersiniz?

Çalışana her zaman ekmek var, ama gençlerde büyük bir tembelliğin olduğu kanısındayım ve kendilerine göre kolay ve iyi iş peşindeler. Kısa yoldan para kazanma, zengin olma derdindeler ama böyle kısa yoldan para kazanma devrinin artık olmadığı kanaatindeyim. Mutlaka gençlerin girmiş olduğu iş kollarında kendilerini kanıtlayarak istikrarlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmelerini tavsiye ediyoruz.

Sizce sizin farkınız ne?

Farkımız lezzetimiz diyebilirim, her zaman aynı lezzet Tombik Dönerimiz olsun Pide ve lahmacunlarımız olsun En iyi kalitedeki ürünlerle yaptığımızdan, gerçekten de kalitemizde çok iddialıyız ve şöyle diyoruz.

Öncelikle şunu söylemek isterim ki sizin gibi genç iki kardeş ile böyle güzel bir mekânda tanıştığımdan dolayı, kendimi çok mesut hissediyorum. Çok daha iyi                 yerlere geleceğinizi şimdiden görebiliyorum. Son olarak bizlere neler  Söylersiniz halkımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz? Kurban Bayramı’ da yaklaşmakta. Buyurun söz sizde.

Yaklaşmakta olan Kurban Bayramı'nın bütün halkımıza mutluluklar, esenlikler, barış ve huzur getirmesini diliyoruz ve aynı zamanda bu güzel bayramın bereketli olmasını diliyor ve bütün halkımızın mübarek kurban bayramlarını şimdiden kutluyoruz.

İletişim bilgileri:

Demetevler Mahallesi, İsmet Paşa Caddesi, No 33/4

Tel: 0224 371 67 97

Gsm:0552 212 54 86

( Kuşaslan market yanı)

Yıldırım/ Bursa

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.