Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİZ AÇILDIK !! SİZ ACIKMADINIZ MI?

Bursa'da Konak Mahallesi'nde kısa süre önce açılmış olmasına rağmen güzel tepkiler alarak gözde mekanlardan biri durumuna gelmiş olan ‘Yemelik Gurme Ev Yemekleri’nin kurucusu ve sahibi Sayın Hüseyin Aygül ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BİZ AÇILDIK !! SİZ ACIKMADINIZ MI?

Yemelik Gurme Ev Yemekleri’nin kurucusu ve sahibi Sayın Hüseyin Aygül ‘İlk etapta buradaki potansiyelimizi arttırmaya çalışıyoruz ve bu güzel lezzetlerin bütün Bursalıların tatmasını arzu ediyoruz’ dedi.

Öncelikle Hüseyin Bey sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise "Yemelik Gurme Ev Yemekleri’nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette ,1984 yılında Almanya'nın Bielefeld şehrinde doğdum. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Dumlupınar Üniversitesi Dış Ticaret Fakültesi mezunuyum. Mezuniyet sonrası yaklaşık 9 yıl kadar Sigortacılık yaptım, sigortacılığın her branşın da çalışmalarda bulundum. Sonrasında bir yıl süresince fast-food dükkanı işlettim. Askere gittim askerden geldikten sonra sigortacılık sektöründen çok iyi bir teklif aldığımdan, hayır diyemedim ve yine yaklaşık 6 yıl kadar bu sektörde çalışmalar yürüttüm. Fakat daha önceki kısa fast-food  deneyimimden dolayı her zaman kafamda yemek sektörüne, hizmet sektörüne dönüş vardı. Ve bu kafamdaki düşünceleri fiiliyata dönüştürerek  4 hafta kadar önce Konak  Mahallesi'nde Yemelik Gurme Ev Yemekleri adı altında işyerimizi  açtık. Bu sektörde  sağlıklı, kaliteli yemeğe  ulaşmanın zor olduğunu ve pek bulunamadığını görerek bu boşluğu doldurma hedefiyle bu sektöre giriş yaptım. Burada uygun standart ve şartlarda elimizden gelen  en iyi hizmeti verme çalışmaları yürütmekteyiz. Kalite ve müşteri memnuniyeti olmazsa olmazımızdır.  Yemeklerimizi yapmış olduğumuz ürünlerin kalitesi, evde yapmış olduğumuz yemeklerin standartları ile aynı seviyede olduğunu sırası gelmişken üzerine basarak belirtmek isterim. Mutfağımızda" açık mutfak" konsepti uygulamaktayız. Yani herkes istediği an gelip mutfağımızı ziyaret edebilir ve gezebilir.

Peki Hüseyin Bey bizlere menünüz ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Günlük ortalama iki çeşit çorbamız, bir çeşit et yemeğimiz, bir çeşit piliç yemeğimiz, ciğer yemeğimiz, pilav çeşitlerimiz, zeytinyağlılarımız, Kızartmamız, salatalarımıza ilaveten tatlılarımızdan Bursa'ya özgü süt helvası, tahinli- cevizli -kaymaklı Kemalpaşa tatlımız ve bize özel yemelik sütlacımız  mevcuttur.

Peki işletmenizin gelecek hedefleri ile ilgili bizlerle ve okuyucularımızla neler paylaşırsınız?

İlk etapta buradaki potansiyelimizi arttırmaya çalışıyoruz ve bu güzel lezzetlerin bütün Bursalıların tatmasını arzu ediyoruz. Sonrasındaki asıl hedefimiz ise dışarıya paket servisi yapmaktır. Bunu 1-2 ay içerisinde hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu servisimiz siteril, sağlıklı ve lezzetleri bozulmamış bir şekilde Avrupai tarzda bir servis aracı ile isteyenlerin evlerine ve işyerlerine kadar götürmeyi planlamaktayız. Tabii buradaki olmazsa olmazımız mutfağımızdan çıkıp, teslimata kadar mutlaka kalitenin hiçbir şekilde azalmamasını sağlamayı amaçlamaktayız.

Genç girişimci, başarılı bir iş adamı olarak bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları yüksek çıkmakta, bilhassa gençler üzerindeki işsizlik  oranları daha da yüksek çıkmakta. Bu konuyla ilgili sizin gençlere önerileriniz, tavsiyeleriniz neler olabilir?

Girmiş oldukları  işler de gençlerin İlk başlarda maddi durum üzerine yoğunlaş mamalarını, ilk aşamada kendilerini kabul ettirmelerini ve işi iyi öğrenmelerini tavsiye etmekteyim. Sonuçta ilerleyen süreçte maddi açıdan da rahatlamaları çok uzun sürmeyecektir.  Ve mutlaka yapmış oldukları işlerde sabırlı ve azimli olmalarını tavsiye etmek istiyorum.  Asıl tavsiyem herkesin sevdiği mesleğe odaklanarak o meslek üzerine kendisini daha da geliştirmesi ve böylelikle kendisine toplumda yer edinmesi en öncelikli hedefleri olmaları gerektiği inancındayım. Diyerek sözlerini tamamladı.

Gerçekten de steril ortam ve hijyeni bütün mekana yayılmış olan, mutfağının her santimetresine kadar temiz kokular yayan bu güzel işletmenin temizliği ile adeta ” Bal dök yala”  dedittiriyor. Her koşulda mükemmeli zorlayan bu güzel İşletmeyi Bursa'mıza kazandıran Sayın Hüseyin Aygül'e Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz. Konum olarak da  Bursa'mızın tam ortasında, olması durumuyla bütün Bursalılara bu güzel lezzetlerden, bu güzel tatlılardan tatmalarını şiddetle önermek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Konak Mahallesi, Kurşunlu Sokak No: 11

( Bauhaus karşısı, N.M  Ofis Park arkası)

Tel: 0 224 452 96 55

Gsm: 0 553 752 96 55

Nilüfer Bursa

Hazırlayan ve fotoğraf : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.