Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİR “ORJİN” KLASİĞİ...

Hasanağa’daki Yıldızpark Spor Tesislerinde bir ayı aşkın süredir devam eden HOSAB 2. Bahar Futbol Turnuvasında mutlu sona orjin otomotiv oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2019 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2019 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BİR  “ORJİN” KLASİĞİ...

Hasanağa’daki  Yıldızpark  Spor Tesislerinde bir ayı aşkın süredir  devam eden HOSAB 2. Bahar Futbol Turnuvasında  A Grubunda Karsan Otomotiv, Can Metal, Plast Met, Elsi Elektrik, Madosan ve OKKS takımları ,  B Grubu’nda ise Orjin Otomotiv, Cansan, İzo-Tek, Erbab Otomotiv, Melih Plastik ve Elring Klinger takımları  ilk ikiye girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler.  Gruplarını birinci bitirdikten sonra yarı finalde de rakiplerini yenen Orjin Otomotiv ve Karsan finale yükseldi.  Final karşılaşmasında rakibi Karsan’ı 3-0'lık skorla yenen Orjin Otomotiv  üst üste ikinci kez mutlu sona ulaştı.

    Final musabakası öncesinde oynanan 3. maçında Elring Klinger rakibi Can Metal’i 3-0'la geçerek turnuvada 3. kupasını kazanmaya hak kazandı.

       Üçüncülük ve Final karşılaşmalarını seyretmeye gelen yüzlerce taraftar eşliğinde oynanan karşılaşmalar büyük çekişmeye sahne oldu. İkinci kez mutlu sona ulaşan Orjin Otomotiv’de hedef  gelecek sene  altın kemer.

      Yaklaşık bir aydır devam eden turnuva bol çekişme , heyecanlı musabakalara ve futbolun güzelliklerini yansıtan katılımcı işletmeleri , hem futbolcuları  , hem de taraftarları yakınlaştırıcı özelliğiyle her geçen yıl daha kurumsallaşarak uzun yıllar sürmesi dileğiyle. Turnuvaya ismini veren Hosab’a ve bu güzel turnuva için tesislerini açan Yıldızpark Spor’a ve Sayın Kemal Güler’e bizlerde teşekkürlerimizi iletiyor , seneye tekrar görüşmek üzere diyoruz.

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

   

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.