Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİR KIRTASİYEDEN DAHA FAZLASI

Bursa'da Kırtasiyecilik sektörüne yön veren kuruluşlardan olan" Temel Kırtasiyenin işletmecisi ve sahibi Sayın Yavuz Selim Dinç ile keyifli bir o kadar da güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2017 00:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2017 00:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BİR KIRTASİYEDEN DAHA FAZLASI

Temel Kırtasiyenin işletmecisi ve sahibi Sayın Yavuz Selim Dinç ‘Biz nokta olarak okullara fazla bağlı değiliz. Genel olarak esnafa ve Gelgeç müşterilere hizmet vermekteyiz’ dedi.

Öncelikle Yavuz Bey sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Temel Kırtasiye' nin kuruluşundan günümüze olan süreci ve hizmetlerinizle ilgili bilgiler verirseniz sevinirim?

1983 yılında Trabzon'da doğdum. İlk orta ve liseyi Trabzon'da bitirdikten sonra, üniversiteyi de  Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesinden 2007 yılında mezun olarak tamamladım.Babam esnaf olduğundan devamlı ona yardım ediyordum .Üniversitede ikinci öğretim okuduğumdan gündüzleri babamın yanında geceleri ise okula giderek bu şekilde üniversiteyi bitirdim. 24 yaşına kadar Trabzon'da kaldım sonrasında askerliğimi yaptım askerlik dönüşü Bursa'ya yerleştim. KPSS'ye hazırlandım ve bunun neticesinde Ziraat Bankası Balıkesir- Sındırgı şubesinde görev aldım. Burada beş buçuk yıl kadar Kurumsal Kredi Sorumlusu olarak çalıştıktan sonra yine Ziraat Bankası bünyesinde çalışmalarımın başarılı olması neticesinde,  İstanbul- Maslak'taki Genel Müdürlükte Kredi tahsis biliminde iki yıl kadar görev aldım. Sonrasında genel müdürlükten tekrar şubeye tayinim çıktığı için ben de bu sektörden ayrılmak zorunda kaldım ve daha çocukluk yaşlarından itibaren kendi işyerimi açma hayalim olduğundan tekrar Bursa'ya döndüm ve burada 15 yıldır Kırtasiyecilik sektöründe hizmet vermekte olan" Temel Kırtasiye yi  2016 ortasında devraldım  işyeri  içerisinde büyük değişiklikler ve teknolojik yenilemeler yaparak bu şekilde günümüze dek hizmetlerimizi sürdürdük .Bu yapmış olduğumuz yenileme çalışmaları mahalle halkı ve esnaftan da çok güzel olumlu tepkiler aldı. Her zaman son teknolojik imkanlar, güler yüzlü hizmet ve insanların sorunlarını çözme konusunda Elimizden geleni yapıyor olmamız da mahallemizdeki insanların Ve esnafın gönlünde yer ettiğimizi söyleyebilirim.

Peki Yavuz Bey işyerinizde hangi ürünlerin satışını yapmaktasınız?  Ayrıca ne tür hizmetler verdinizi de eklerseniz sevinirim?

Ürünlerimiz;

Her türlü ebat defter( Okul ,Ofis, Fantazi defterler ve benzerleri)

Siparişe göre her türlü kitap,

Okul,büro ,ofis  ve Kırtasiye malzemeleri,

Her türlü oyun ve oyuncak grupları,

Okul Çantaları vs.

Hizmetlerimiz;

Spiral Defter Ciltleme,

PVC lamine Kaplama,

Fotoğraf çoğaltma ve tarama,

Her türlü ödev araştırması ve çıktıları,

Seri tarama ve çoklu fotokopi baskıları.

İlaveten tüm satışlarımızda barkotlu satış yapıyor olduğumuzu, stok kontrollerinin de yine aynı şekilde takip edilmekte olduğunu da eklemek isterim. İşyerimizde 3 bilgisayarımızla müşterilerimizi bekletmeksizin hızlı bir şekilde hizmet verdiğimizi ayrıca eklemek isterim.

Sırası gelmişken belirtmek istediğim husus "  N 11.com" da kurumsal üyeliğimizin olduğunu belirtmek isterim. Her türlü Kırtasiye ofis ve oyuncak ihtiyaçlarınızda bir tık kadar yakınınızdayız( Arama çubuğunda  “temelkirtasiyeofis”  yazmanız yeterli )

Ayrıca en kısa zamanda "Gitti Gidiyor" ve "hepsiburada.com" da da hizmete gireceğimizi şimdiden tüm Bursalılara müjdelemek isterim.

Peki Yavuz Bey sizin diğer işletmelerden farkınız ne acaba bu konuyla ilgili neler söylemek istersiniz?

Biz nokta olarak okullara fazla bağlı değiliz. Genel olarak esnafa ve Gelgeç müşterilere hizmet vermekteyiz. Tabi durum böyle olduğundan bol seçenekli  ürünlerimizin olması büyük avantaj. Müşterilerimiz  geldiğinde her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini  düşündüklerinden  ,Yani boş dönmek istemediklerinden biz de elimizden geldiğince bol çeşitli ürünlerimizi bulundurarak müşterilerimize hizmet verme çabasındayız.

Yavuz Bey gerçekten çok genç bir girişimcisiniz ve ayrıca dinamiksiniz ama bilindiği üzere son yıllarda işsizlik oranları  yüksek çıkmakta bilhassa gençler üzerindeki işsizlik oranları. Bu konuyla ilgili gençlere   genç bir girişimci  olarak neler tavsiye edersiniz?

Kafalarında mutlaka ne işe yönelmek istedikleri ile ilgili bir fikir oluşturmaları, karar vermeleri ve hedef belirlemeleri gerektiği inancındayım. Mutlaka bu fikir üzerinden hayatlarını dizayn etmeleri ve geleceğe o şekilde adım atma  iradesi göstermesi gerektiği  inancındayım.

Güzel bir tahsil sonrası uzun yıllar Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü'nde çalışmalar yürütmüş olan Sonrasında da kendi işyerini açma aşkı dolayısıyla bankadan ayrılarak Bursa'da Dik kaldırım Caddesi'nde Temel Kırtasiyeyi devralan ve son bir yılda çok güzel çalışmalara imza atmış olan Sayın Yavuz Selim Dinç’e Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyor, gelecek planlamaları üzerine yapmış olduğu çalışmaların da mutlaka  başarıya  ulaşmasını temenni ediyorum.

İletişim Bilgileri:

Adres: Dikkaldırım Mahallesi,

Dikkaldırım Cd. No:64, 16090

Osmangazi/Bursa

Telefon: (0224) 408 29 68

Hazırlayan:  ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.