Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİR GÜNEŞ GİBİ AYDINLATIRIZ KARANLIK UFUKLARI

İki yıl boyunca Özel Güneş Oyun Atölyesi adı altında hizmetler vermiş olan kurum cumartesi günü gerçekleştirilmiş olan görkemli bir açılışla birlikte "Özel Güneş Anaokulu" adını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2017 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2017 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BİR GÜNEŞ GİBİ AYDINLATIRIZ KARANLIK UFUKLARI

 Fiziki yapısı ve olanakları bakımından Bursa'mızın  önde gelen okul öncesi eğitim kurumları  arasına girmiş olan kurumun idarecisi ve yöneticisi Sayın Hanımefendi Işıl Tüfekçi ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Öncelikle Işıl Hanım sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise  Güneş Oyun Atölyesi'nden  "Özel Güneş Anaokulu"na geçiş sürecini  bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim.?

Elbette, Bursa doğumluyum. GÜNEŞ ve SARP adında iki çocuğum var. Sosyal Hizmetler mezunuyum daha öncesinde birçok kurumda anaokulu öğretmenliği ve eğitim koordinatörlüğü yaptım ve edinmiş olduğum tecrübe ve birikimler ile  eşimin desteği ile birlikte  bir kurum  açmaya karar verdik. İlk önce 2015 yılında Güneş Oyun Atölyesi'ni açtık . Burada güzel çalışmalara imza attık çevremizden ve toplumdan gelen anaokulu istekleri neticesinde de bu taleplere daha fazla  duyarsız kalamayarak 16 Eylül 2017 Cumartesi günü Yunuseli Mahallesi , 12. Yasemin Sokak No: 37'de "Özel Güneş Anaokulu"muzu  hizmete açtık.

Anaokulunuzun faaliyetleri ve çalışmaları ile ilgili bizlere ne tür bilgiler verebilirsiniz?

Okulumuz da çift dil eğitim sistemi uygulanmaktadır .Aynı anda sınıfta hem sınıf öğretmeni hem de İngilizce öğretmeni birlikte etkinlikler yapmaktadırlar. Biz  Butik Anaokulu olarak hizmet vermekle birlikte kolej standartlarında kaliteli hizmet sunduğumuz kanaatindeyim.

Ayrıca bunun yanı sıra drama ,müzik orf, bale ,satranç, halk oyunları ,modern dans, görsel sanatlar, scamper etkinlikleri, pedagog hizmeti de verilmektedir. İlaveten belirtmek istediğim diğer bir husus ise okulumuzda çoklu zeka eğitimi programı uygulandığıdır.

Işıl Hanım gerçekten de iki sene zarfında Güneş Oyun Atölyesi'nden "Özel Güneş Anaokulu"na geçerek kısa zamanda  güzel bir ilerleme kaydetmişsiniz bundan sonraki gelecek hedefleriniz, Yani kurumunuzun gelecek hedefleri hakkında bizlere neler söyleyebilirsiniz?

Gelecekte daha fazla kitleye hitap ederek daha başka şubelerimizin de olmasını hedeflemekteyiz.

Okulunuzda hangi yaş grubu miniklerimize , çocuklarımıza hitap etmektesiniz? Ayrıca okulunuzun fiziki koşulları ve olanakları ile ilgili merak halinde olan velilerimize ve tüm Bursalılara ne gibi bilgiler verebilirsiniz?

3- 6 yaş gruplarımız mevcut .Çocuklarımızı  ay ve gelişim özelliklerine göre gruplara ayırmaktayız. Bahçe ile birlikte 1300 metrekare  açık alanda 400 metrekare  kapalı alanımız bulunmaktadır .Toplam 5 sınıfımız olmakla birlikte , sınıf mevcutlarımız maksimum 15 öğrenci ile sınırlandırılmaktadır .Ayrıca  32 metrekare yüzme havuzumuz olduğunu da ilave etmek isterim. Yemyeşil bahçemizde armut, erik ,elma ,ayva ,Ihlamur ,şeftali ve Kiraz ağaçları başta olmak üzere daha birçok ağacımız bulunmaktadır. Yine bahçemizde çocuklarımıza  toprağı sevdirebilmek ve organik tarım yapılabilecek alanlarımızın da mevcut olduğunu  eklemek isterim.

"Özel Güneş Anaokulu" diğer okul öncesi eğitim kurumlarının  büyük bir kısmına fark atarak çift dil eğitim sistemi uygulaması aynı zamanda geniş ve donanımlı bahçesi ilaveten yüzme havuzu ile önemli farklılıklar kattığı görülmekte bu güzel okulun kurulmasında büyük payı olan Sayın Işıl Tüfekçi'ye değerli eşine ve  tüm öğretmenlere Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz ve Bursa'mıza böyle donanımlı bir okul kazandırdıkları için kendilerini tekrardan kutluyorum.

İletişim Bilgileri:

Yunuseli Mahallesi 12. Yasemin Sokak No: 37

Gsm: 0507 868 88 14

Facebook: özelgüneşanaokulu

Instagram: ozelgunesanaokulu

Osmangazi /Bursa

Hazırlayan Fotograf : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.