Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BEYAZ RÜYAM ORGANİZASYON RÜYALARINIZI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRELİM

Kültürel mirasımızın unutulmaması adına uzun ve detaylı çalışmalar sonucu analizler oluşturan, Türkiye'nin dört bir yanındaki sektörel gelişimleri sürekli takip ederek evlenecek çiftlere modernize ile gelenekselliği bir arada sunmayı amaçlayan, sektörde müşteri memnuniyetini en profesyonel biçimde sağlamaya çalışan işletmelerden Beyaz Rüyam Organizasyon'un sahipleri Şükran Yasar ve Umut Yasar ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2018 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2018 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BEYAZ RÜYAM ORGANİZASYON RÜYALARINIZI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRELİM

Beyaz Rüyam Organizasyon kına ve düğün organizasyonlarının yanı sıra; sünnet ve doğum günü organizasyonları , hastane odası süsleme, davet, açılış, kokteyl, lansmanlar ve tüm özel günlerinizin organizasyonlarını profesyonel biçimde üstlenerek rüyalarınızı gerçeğe dönüştürmek için sizleri bekliyor.

BİZ BİR AİLEYİZ

Beyaz Rüyam Organizasyon bir anne ile oğlun sırt sırta vererek hayallerini gerçekleştirme noktasında kesişim alanı olarak doğan bir organizasyon şirketi. Anne Şükran Yasar 26 yıllık kamu serüveninin ardından tüm negatif yorumlara, olumsuz tepkilere rağmen gözünü karartıyor ve hayali olan organizasyon işine cesur biçimde adım atıyor. Bu yolda da kendi tecrübesini dinamizmi ile destekleyecek oğlu Umut Yasar ile yola çıkıyor.

Umut Yasar ise Marmara Üniversitesinde Maliye bölümünü okuduktan sonra geliştirdiği analitik düşünce becerisi ve beşeri ilişkilerdeki yetkin tutumunu akademik zemine oturma adına Anadolu Üniversitesinde Radyo Televizyon bölümünü de tamamlayarak teoride edindiği donanımını Beyaz Rüyam Organizasyon vasıtasıyla  pratiğe aktarıyor Yasar aynı zamanda tutku ile bağlı olduğu tiyatro ve sinema ile bağını güçlendirerek devam ettirmesinin yanı sıra profesyonel olarak eğitmenlik ve yönetmenlik de yapıyor. Organizasyon kabiliyetini ve iletişim kurma becerisini sektörde başarılı biçimde sürdüren Umut Yasar, Beyaz Rüyam Organizasyon olarak yeri geldiğinde babası ve kız kardeşi ile beraber işlerin üstesinden geldiklerinin altını çizerek ''Anne-oğul görünen bizim sadece görünen kısmımız. Kız kardeşim ve babam da bu ekibin bir parçası. 4 kişilik çekirdek ailemiz ile Biz tam anlamı ile bir aile şirketiyiz. Bu yüzden ellerinden gelen her türlü özveriyi gösteren ekip arkadaşlarımız ve organizasyon talebi için gelen her konuğumuzla büyüyen daha geniş bir aile olma yolunda ilerliyoruz.'' dedi.

EN ÖZEL GÜNÜNÜZÜ ŞANSA BIRAKMAYIN!

Bütçe ve zevkler doğrultusunda hazırlanan 4 farklı organizasyon paketi dışında, çiftlerin talepleri doğrultusunda da organizasyon planladıklarının altını çizen Beyaz Rüyam Organizasyon sahibi Şükran Yasar ''Rüyalarınızı gerçeğe dönüştürmek için profesyonel kadrosuyla gece gündüz demeden çalışmalara devam ediyor ve kişilerin telafisi olmayan en özel günlerini şansa bırakmamaları gerektiğini düşünüyoruz.O özel anların telafisi olmadığını bildiğimiz için her organizasyona biricik gözüyle bakııyor ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Profesyonel ekip ve ekipmanlar ile defalarca kafamızda kurguladığımız organizasyonda her şeyin kusursuz gitmesi için çabalıyoruz. Kendimizin organizasyonu mantığı ile hareket ettiğimiz için hatayı minimuma indiriyoruz.

Bu minvalde sizlerin en özel gününü asla şansa bırakmıyoruz.'' diyerek acımasız sektörde bir bakıma nasıl ayakta kaldıklarını ve nasıl beklenenden büyük bir gelişme kat ettiklerini belirtti.

PROFESYONELLİKTEN TAVİZ VERMİYORUZ

Organizasyonlara sanatsal bir perspektiften analitik bakma yetisine sahip olan Beyaz Rüyam Organizasyon'un yetkilisi, Oyuncu-Yönetmen Umut Yasar, organizasyonların artık çağın gerekliliği olduğunun altını çizerek bu gerekliliği kusursuz bir şekilde sunmak için profesyonellikten asla taviz vermediklerini ifade etti. Yasar bu konu hakkında şöyle konuştu: '' Günümüzde bireyler organizasyonlarının en kaliteli biçimde,biricik ve kusursuz olmalarını istiyorlar. Biz de Beyaz Rüyam Organizasyon olarak her organizasyonu adeta bir vitrin olarak görüyoruz. Kusursuz organizasyonlar ile ilgisini çektiğimiz konuklardan yeni talep gelmesi ve beğenilmesi bizi maddi boyutun çok daha üzerinde memnun ediyor. Biz her organizasyonu hem organizasyonunu yaptığımız kişi açısında hem de işletmemizin oluşturacağı algı açısından çok daha fazla önemsiyor; tüm aşamaları önceden defalarca kurgulayarak hareketi ediyor ve ne olursa olsun profesyonellikten taviz vermiyoruz.''

 

HİÇ MAHCUP OLMADIK

Beyaz Rüyam Organizasyon yetkililerinin ortak söyledikleri nokta ise para kaybetmeyi olumsuz izlenim bırakmaya yeğledikleri yönünde. Bu zamana dek yaptıkları yüzlerce organizasyonda kaliteyi arttırmak için kendi adlarına hiçbir masraftan kaçınmadıklarını vurgulayan yetkililer, çabalarının karşılıklarını şimdiye kadar aldıklarını ve hiç mahcup olmadıklarını ifade ederek  bugüne kadar kendilerine gözü kapalı  güvenip en özel günlerini emanet eden tüm çiftlere sonsuz teşekkür ettiklerini önemle vurguladılar.

Daha fazla organizasyon daha fazla maddi getiri değil de daha fazla insanı daha fazla mutlu etmek prensibi ile hareket eden Beyaz Rüyam Organizasyon'un kapıları kaliteyi ve profesyonelliği arayan; kısaca rüyalarını gerçekleştirmek isteyen herkese ardına kadar açık.

Orhanbey Mahallesi

Taşkapı Cd.

No: 9-11

Osmangazi/Bursa

Telefon: 0536 955 52 16

f/t : @benimbeyazruyam

HABERVE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.