Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BEŞYILDIZ PERDE&TASARIM

Yaşanılan mekanı daha kaliteli, keyifli, sıcak, anlamlı yapabilmek adına yıllardır çağın, teknolojinin ve tasarımın getirdiği tüm kumaş türlerini, üretim ve asma tekniklerini, montaj teknolojilerini takip edip üretim hattına eklemeyi görev bilen, ürünlerinde her zaman müşteri ile ortak biçimde açıklık ve şeffaflık ilkesi çerçevesinde yeniliği kalıcı hale getiren Beş Yıldız Perde ve Tasarım firmasının konuğu olduk.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2018 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2018 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BEŞYILDIZ PERDE&TASARIM

Ayrıcalıklı Olmaya Hazır Mısınız?
Yaşanılan mekanı daha kaliteli, keyifli, sıcak, anlamlı yapabilmek adına yıllardır çağın, teknolojinin ve tasarımın getirdiği tüm kumaş türlerini, üretim ve asma tekniklerini, montaj teknolojilerini takip edip üretim hattına eklemeyi görev bilen, ürünlerinde her zaman müşteri ile ortak biçimde açıklık ve şeffaflık ilkesi çerçevesinde yeniliği kalıcı hale getiren Beş Yıldız Perde ve Tasarım firmasının konuğu olduk. Tek odalı bir dükkandan 1400 metrekarelik öncü bir firmaya dönüşen, 6 bini aşkın arşivde kayıtlı müşteriye hizmet vermiş yaptıkları yapacaklarının garantisi olan Beş Yıldız Perde ve Tasarım markası müşterilere verdiği bireysel hizmetle de sektörde fark yaratıyor.
Firma yetkilileri Çağrı Demirel, Korhan Özkan ve Rengin İvgin ile perde trendlerinde halı ve duvar kağıdı gibi tamamlayıcı unsurların niteliğine,kişiye özel tasarımlardan sektör hakkında tüyolara ve müşteri davranışlarına yönelik bir çok konuya temas ettik. Kaliteyi müşterilerine en hızlı şekilde sunmayı da bir kural haline getiren perdenin sadece perde olmadığının altını çizen Beş Yıldız Perde'nin kurucuları şimdi bizlere soruyor; '' Ayrıcalıklı olmaya hazır mısınız?''  
Perde Evin Gelinliğidir
Perde asla sadece perde değildir. Mekanın mimarisi, mobilyaların tarzı ve ambiyansla bir bütün olan perde kreasyonunun halı ve duvar kağıdı gibi dekoratif unsurlarla beslenmesi gerekmektedir. Bizim bakış açımıza göre perde evin gelinliğidir. Gelinliğin ana hatlarını ve tamamlayıcı unsurlarını bir harmoni şeklinde sunarak bütün ambiyansı oluşturmak bizim görevimizdir.
Ama ve tamamlayıcı unsurlarla dekorasyonun vazgeçilmez parçası olan perde konusunda gözden kaçırılmaması gereken unsurlar kumaş ve dikiş kalitesidir. Beş Yıldız Perde olarak kalitemizi standart hale getirmek için ürünlerimizin tek bir atölyede, tek bir elden çıkmasına gayret ediyoruz. Perde dikiminin bir sanat olduğunun farkında olduğumuz için konuyu işin erbabına bırakıyor ve sanatını icra etmesine destek oluyoruz.
Her Ürüne 4 Yıl Garanti
Tekstil ürünleri söz konusu olduğunda Dünyada Türkiye, Türkiye'de Bursa akla gelmektedir. Bu kalite standardını sağlamak tecrübe, emek ve sorumluluk bilinci ile gerçekleştirilecek bir bütündür. Biz de Beş Yıldız Perde ve Tasarım olarak kalitemizden şüphe duymadığımızı müşterilere göstermek amacıyla mağazamızdan çıkan her ürüne 4 yıl garanti imkanı sunuyoruz. Hem bize güvenenleri mağdur etmemiş oluyor hem de çoğu firmanın gösteremediği cesaret ile güven kazanmaya çalışıyoruz.
Perdeyi Güzelleştiren Ayrıntıdır
Biz müşterilerimize trendlerin yanı sıra kültürümüze uygun olan tasarımlar sunmaya gayret ediyoruz. 16 bini aşkın çeşidimiz arasından evin mimarisine, mobilya tasarımına en uygun ürünü bulmasına yardım ediyoruz. Tüm yurt dışı fuarları takip ediyor, mobilya fuarları ile bağımızı asla koparmıyoruz.Sosyal mecraları aktif biçimde kullanarak müşteriye ulaşmaya çalışıyor ve modayı takip ediyoruz. Perdeyi güzelleştiren şeyin ayrıntılar olduğunu biliyor ve bu yüzden ince eleyip sık dokuyoruz.
Her Müşterinin Evi Vitrinimizdir
Perde sık değiştirilen bir unsur değildir. Bu sebeple üzerinde daha yoğun ve profesyonel bir çalışma gerekmektedir. Her müşterinin ilk talebi alacağı ürünün farklı ve biricik olması iken bu farklılık ve biricikliği sağlamak için bizlere güvenmeleri gerekir. Müşterilerin doğru ürünü çok mağaza dolaşarak ve fiyat kıyaslaması yaparak bulamayacağının  farkına varması şarttır. Çünkü daha önce değindiğimiz gibi kumaş kalitesi, dikişe gösterilen özen, tasarımına uygunluk gibi kavramları baz alarak perde ihtiyacı olan kişilerin bizim desteğimize itimat etmeleri durumunda kusursuz bir sonuç ile karşılaşmaları işten bile değildir.
Biz de Beş Yıldız Perde ve Tasarım olarak bize başvuran tüm müşterilerimize karşı ailedenmişçesine bir tutum izlemeyi prensip edinerek onların tasarımlarını yaptığımız mekanları bir vitrin gibi tasavvur ederek hareket ediyor en ince ayrıntısına kadar destek olarak sadece onların memnuniyetini sağlamaya çalışıyoruz.

Merkez Adres: Ulu Camii Altı                                 Nilüfer Adres: Beşevler Mah.
Eski İpek Han No:16                                                 İzmir Yolu Cad. No:199/A
Osmangazi/BURSA                                                   Nilüfer/BURSA
Telefon: 0224 221 90 70                                         Telefon: 0224 413 08 10
Haber ve Fotograf : SERCAN SELÇUK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.