Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Beğenmezseniz pişmiş olarak geri alıyoruz’ LEZZETİN ADRESİ SEVİLEN ET MARKET

Bursa’da kalitesiyle ezber bozan Sevilen Et Market yetkilisi Cem Candemir Bursa Haber’e konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2017 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2017 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Beğenmezseniz pişmiş olarak geri alıyoruz’  LEZZETİN ADRESİ SEVİLEN ET MARKET

Müşterilerimize en uygun fiyat, en üstün kalite ve mevzuata uygun olarak zamanında güvenilir ürünleri sunan Sevilen Et Market  hijyenik ortamlarda, doğaya ve yaşama saygılı, yasal mevzuata ve ahlak kurallarına uygun üretmeyi ilke edinmiştir.

Dededen toruna 3 kuşak devam eden kasap sektöründe başarılı olmayı başaran cem bey e neden sizi tercih ediyorlar diye sorduk.

Bunun pek çok nedeni var fakat en önemlisi sektörde eskiyi ve Tecrübeliyiz ve buda haliyle güven veriyor. Biz birinci sınıf ürünler kullanıyoruz kuzu ve dana etini Balıkesir yöresinden getiriyoruz.

Hedefiniz nedir?

Hedefiniz öncelikle aynı kaliteli hizmeti devam ettirmek ve 4. Kuşağı yetiştirmek istiyoruz.  Ve yakında ikinci şube açmak ve lezzetimizi daha fazla tüketiciyle buluşturmak

KEBAPÇEYI MUTLAKA DENEYİN!

Bursa’da pek bilinmeyen ve Balkanlara özgü olan kebapçe köftesini bu mekânda bulmak mümkün dana etinden yapılan bu köftenin özelliği ise soğanlı olması ve Bulgaristan tan getirilen cuprusa baharatından yapılıyor olması

NEDEN KIRMIZI ET TÜKETMELİYİZ

YARARLARI

Sağlıklı bir yaşam için önemli öğelerden biri olan kırmızı etin az tüketilmesi demir ve vitamin eksikliğine bağlı hastalıklara neden oluyor. Kırmızı et yenmesi, bebekler, gelişme çağındaki gençler ve doğurganlık çağındaki kadınlar için önem taşıyor. Yeteri kadar et yiyemeyen kişilerde demir, B6 ve B12 vitamini eksiklikleri gelişebiliyor. Çocukların zihinsel gelişiminde faydalı olduğu belirtilen kırmızı et, ayrıca büyüme üzerinde de etkili oluyor. Aşırı tüketimi zararlı olsa da, kırmızı etin haftalık beslenme düzeninde en az bir kez yer alması gerekiyor. Yağsız olarak, haşlama veya fırında pişirilerek tüketilmesi önerilen kırmızı etin yetersiz alımı sonucu, demir eksikliğine bağlı kansızlık ortaya çıkıyor. Kırmızı ette bol miktarda protein, demir ve çinko bulunuyor. Böylece kansızlığın önlenmesinde etkili oluyor.

Okula Yeni Başlayan Çocuklar Günde 26-38 Gram Protein Tüketmeli

TÜRKİYE KASAPÇILAR TARİHİ!!

Dana Kuzu Piliç Hindi ağırlıklı olan et ürünlerini işleyen çeşitli hallere sokup bunları ambalajlı olarak müşteriye toptan veya parkende olarak sunan kişiler veya kuruluşlar adı. Türkiye’deki kasaplık çok farklı ve eski bir meslektir Osmanlı döneminde çıkan bir fetvayla özellikle İstanbul’da bu işi Erzincan’ın Kemaliye ( Eğin ) ilçesinde yaşayan halka kasaplık mesleğinin yapılması hakkı verilmiştir ve uzun bi süre hatta günümüzde bile bile bu mesleği Eğinliler yapar diye bilinmektedir. Özellikle İstanbul’da muhite ve insanların alışkanlıklarına maddi yönlerine göre kasaplık ve istenilen et türleri ve kalite işçilik farklılık göstermektedir.

HAKKIMIZDA

GÜVEN VE TAZELİĞİN ADI…

1985 yılında bu sektöre adımızı yazdırmaya başlayan ekibimiz 25 yılı aşkın süredir siz değerli müşterilerimize ürün kalitesinde zenginlik, kaliteli personel, hizmet ve alanında uzmanlaşmış olan ekibimiz tarafından hizmet vermeye devam etmektedir

Amacımız gıda sektöründe severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimizi sizlere önce hizmet sonra ücret düşüncesiyle sizlerleyiz

1985 Yılından itibaren gıda sektöründe verdiğimiz kaliteli hizmet ve tamamen müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız ve başarılı işlerimiz ile bu günlere kadar kaliteli bir şekilde çalışmalarımız devam ettirmekteyiz.

BİZİ TERCİH ETMENİZ İÇİN BAZI NEDENLER;

Güvenebilirsiniz: Birlikte çalışmanın en önemli kavramı karşılıklı güvendir. 25 Yıllık geçmişimiz ile bu güveni sizlere güvenle sağlıyoruz..

Bilgili ve Tecrübeliyiz: Genç ve dinamik bir kadro sayesinde yaptığımız işler hakkında bilgili, tecrübeli ve titiziz…

Kesim hakkında: kesimlerimiz helal kesimdir İslami kurallara göre veteriner kontrolü altında yapılmaktadır

SAYGILARIMIZLA,

SEVİLEN ET Hayvancılık LTD. ŞTİ.

KALİTE POLİTİKAMIZ

SEVİLEN ET Hayvancılık LTD. ŞTİ.’nin öncelikli amacı müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Kaliteyi her zaman ön planda tutarak, müşteri isteklerini öncelikle yerine getirmek ve müşteri memnun olsa dahi ona daha iyisini vermeye çalışmaktadır.

Et ürünleri sektöründe SEVİLENET.COM.TR tüketimini alışkanlık haline getirmek için güvenilir ve kaliteli ürünlerini; hijyenik ortamlarda, doğaya ve yaşama saygılı, yasal mevzuata ve ahlak kurallarına uygun üretmeyi ilke edinmiştir.

HABER FOTOĞRAF ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.