Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BEBECİ ESNAFIN SESİ OLACAGIZ

Beksiad yönetim kurulu başkanı Ömer YILDIZ la güzel bir söyleyişi gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2019 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2019 02:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BEBECİ ESNAFIN SESİ OLACAGIZ

BEKSİAD OLARAK GÜZEL FALİYETLERİMİZ VAR                      

Beksiad  olarak 17 yıl önce kurulduk ve bugüne geldiğimizde vişne caddesi ve civarında bebe işi yapan esnafımızla birlik içinde dayanışmayla sektörün doğal temsilcisi ve sözcüsü olduk. Bu kolay olmadı tabi bizden önceki yöneticilerimizin de çok emekleri var. Biz yönetim olarak iki yılda yaptığımız önemli faaliyetler oldu, mesela BTSO ile ortaklaşa yaptığımız urgelerle junior show fuarı yılda iki defa yapıyoruz. Bu fuar sektör için çok önemli bu fuarla tamamen yabancı müşterileri hedefliyoruz . Yaklaşık 60 ülke ye ihracatımız oluyor. Bu fuara gerçek alıcıların gelmesini sağlıyoruz. BTSO ile şuana kadar 3 urge yaptık yakında 4. urgeyi yapmayı planlıyoruz. Çünkü bu urgeler sayesinde dünyanın bir çok ülkesinde ikili iş görüşmelerimiz oluyor ve fuarlara katılma imkanımız oluyor. Bu çalışmayla firmalarımız dünya pazarında da yerini alıyor                                                                  

SEKTÖRDE EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ                   

Beksiad  olarak sektörümüze eğitimli elaman kazandırmaya büyük önem veriyoruz. Eğitime iki açıdan bakıyoruz ,biri firma çalışanları eğitimi, diğeri ise sektöre dışardan nitelikli yetişmiş elaman kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda   Necati bey kız lisesi ve Hüseyin Özdilek meslek lisesi ile dernek olarak protokol imzaladık. Bu okullarımızda çocuk moda tasarım bölümü açılmasını sağladık. Bu okullarda kariyer günleri düzenledik amacımız çocuklarımız bu bölümü tercih etmelerini sağlamak. Yine İlimizde bulunan Uludag üniversitesinde de bu bölümün açılması için girişimlerde bulunduk ve bu yıl Uludag üniversitesin dede çocuk moda tasarım bölümü eğitimi başlıyor. Bize bu konuda destek veren bölge Milletvekillerimize ve Belediye Başkanlarımıza Beksiad olarak çok teşekkür ederiz.  Liselerde bu bölüm öğrencilerimiz için artık üniversitede eğitimini tamamlayarak mesleki kariyer yaparak sektörümüzde başarılı yöneticiler ve üreticiler olarak yerini alacaklar. Firmalarda hali hazırda çalışanlara da  akademik eğitiler veriyoruz .Biz Beksiad olarak amacımız sektörde çalışan ve yönetenler eğitimli bireyler olsun.Çünkü günümüz bilgi ve teknoloji günü ancak böyle dünya pazarlarıyla rekabet edebiliriz .                                                  

VİŞNE CADDESİNDE GELİŞİM VE DÖNÜŞÜM ÖNEMLİ

Vişne caddesi bebe konfeksiyon ticaretinde  Bursa nın Dünyaya açılan bir penceresi. Biz istiyoruz ki bu caddemize bağlı dikey caddelerinde düzenli hale gelsin. Bu konuda sağ olsunlar Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmazın da gayretleri var ve verdiği sözler var dolasıyla vişne ticaret merkezi Bursa ya ve Türkiye ye yakışır bir yer olmasını arzu ediyoruz. Bunun için çalışmalarımız ve girişimlerimiz var, dolasıyla bölgemizde nahoş görüntü olsun istemiyoruz. güvenli tarafik ve otopark sorunu olmayan vişne ticaret merkezi olsun istiyoruz yurt dışından gelen müşterilerimizin güvenini ve rahatlığını düşünüyoruz. Bunun için vişne caddesinde gelişim ve değişimi önemsiyoruz .                                                                              

16 ARALIK DA YAPILACAK KONGREMİZE TÜM ÜYELERİMİZİ BEKLİYORUZ                                   

16 Aralık da yapılacak kongremize tüm üyelerimizi bekliyoruz.

Bugüne kadar olduğu gibi birlik beraberlik içinde kongremizi yaparak Beksiad olarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Kongremizin tüm esnafımıza ve derneğimize hayırlara vesile olmasını diliyor tüm esnafımıza hayır ve bol kazançlı günler diliyorum.                                                                                        

İLETİŞİM                                                                                                                                   

ADRES DUAÇINARI MAH VİŞNE CAD NO 26/8 YILDIRIM BURSA                                                                                    

TEL 0224 3619200

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.