Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAYAN VE ÇOCUK GİYİM'DE DEMİRTAŞ'TA TEK

Çocukluk yıllarından itibaren hep kendi işyerini açma hevesiyle büyümüş ve sonunda bu amacını gerçekleştirmiş olan Elifsu Giyim'in kurucusu ve işletmecisi Sayın Esma Yakın ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BAYAN VE ÇOCUK GİYİM'DE DEMİRTAŞ'TA TEK

Öncelikle Esma Hanım sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Elifsu Giyim'in kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim.

Öncelikle bizlere böyle güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesine ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum.  Yunanistan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak 1988 yılında Bursa'da doğdum. Daha gençlik yıllarımdan itibaren kılık kıyafete , kombinlere ve  elbiselere  ilgim  ve yeteneğim  fazlasıyla vardı. Sonraları öncelikle üç dört yıl kadar aile çevresinde , gezmelerde ,altın günleri, gibi toplantı ve cemiyetlerde kıyafetlerimi eşe dosta ,arkadaşlara sergilerken sonrasında da hep hayalim olan işyerimi 2016 sonlarında , bundan yaklaşık 1 sene önce Demirtaş, Çevre Yolu Cadde'si üzerinde" Elifsu Giyim" adı altında işyerimizi  açtım.

Peki genel anlamda Hangi ürünlerin satışını yapmaktasınız?

Bayan giyim üzerine; Ferace ürünleri, Tesettür giyim , spor giyim, iç çamaşırı, pijama takımları, klasik tarzda giyim,  eşarp ve  şal  çeşitlerimiz bulunmaktadır.

Çocuk grubumuzla ise ; Oyuncak grupları, Yenidoğan grupları, 0-12 yaş çocuk giyim, yeni doğan bebek çantaları ,bebek mevlüt takımları gibi ürünlerin satışını yapmaktayız.

Esma Hanım işyerinize "Elifsu "  ismini koymuşsunuz?  Bu ismin sizin için anlamı nedir?

Üç Kızım bulunmakta bunların en küçüğü Elifsu bizde 3. kızımızın ismi olan Elifsu adını işyerimize de koymayı uygun gördük diyebilirim.Tabii bu çalışma burada kalmayacak, bundan sonra da bir takım hedeflerim bulunmakta bundan sonraki açacağım işyerlerine de sırasıyla Senanur ve Ecrin isimlerini koymayı düşünmekteyim . Çünkü  büyük kızım Senanur ve ortanca kızımın isimleri de Ecrin olduğu için bu şekilde olmasını planlamaktayım.

Peki tercih edilme nedenleriniz ile ilgili neler söyleyebilirsiniz?

Her zevke ve bütçeye uygun ve bol çeşidimizin  olmuş olması Demirtaş'ta bulunan ailelerin buraya yönelmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir.

Hangi markaların ürünleri bulunmakta?

Bayan giyimde , İkoll Giyim ve Nisa Ferace gibi ünlü marklarla çalıştığımız gibi, Çocuk Giyimdede JNF, Mia Kids, Vestilo gibi yine ülke çapında ünlü markalarla çalışmaktayız.

Sektörde sıkıntılar yaşıyor musunuz?

Dönem dönem sıkıntılar yaşanmakta, tabi bunda kış mevsimine girmemizin mevsimsel etkiside yadsınamaz bir gerçektir.

Röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak Demirtaş'ta yaşayan bütün hanımlara ve potansiyel müşterilerinize neler söylemek istersiniz?

Demirtaş'daki bütün anneleri işyerimize bekliyoruz gelsinler ürünlerimizi incelesinler ,göz atsınlar bir çayımızı içsinler biz buradayız ve onları bekliyoruz. Diyerek sözlerini tamamladı.

Çocukluk hayalini gerçekleştirerek büyük uğraşlar neticesinde kendi işyerini açma becerisini ortaya koymuş olan Elifsu Giyim'in kurucusu ve işletmecisi Sayın Esma Yakın'a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

CUMHURİYET MAHALLESİ,

ÇEVRE YOLU CADDESİ   NO:80/A  BLOK

(OSMANGAZİ CAMİİ YANI)

GSM: 0545 854 88 93

FACEBOOK:Esma YAKIN

İNSTAGRAM:elifsu_giyim

DEMİRTAŞ-OSMANGAZİ-BURSA

Haber ve Foptoğraf : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.