Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAYAN GİYİMİNDE UYGUN FİYAT VE KALİTESİYLE BURSA'DA TEK ADRES..

Bursa'mızda kalite ve uygun fiyatıyla bayan giyiminin gözde markalarından biri olmayı başarmış olan STÜDİO MONALİSA'nın kurucusu ve sahibi Sayın Gözde Eski ile keyifli bir o kadarda bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2018 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2018 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BAYAN GİYİMİNDE UYGUN FİYAT VE KALİTESİYLE BURSA'DA TEK ADRES..

Öncelikle Gözde Hanım sizi tanıyabilir miyiz?Sonrasında ise Stüdio Mona Lisa'nın kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

            Sözlerime başlamadan evvel bana böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi'ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 1982 yılında Bursa'da doğdum ,aslen Eskişehirliyim. Bursa Erkek Lisesi'ni  tamamladıktan sonra Üniversiteyi de Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü tamamlayarak mezun oldum. Mezuniyet sonrasında Otomotiv yan sanayisinde çalışmalar yürüten  aile şirketimizde kalite yönetim temsilciliği yaptım. Fakat oldum olası her bayan gibi  güzel giyinmeyi ,alışveriş yapmayı çok sevdiğimden her zaman hayalim olan   modaya kendimi vermeye karar verdim. Bir sene kadar Faruk Saraç Moda Tasarım Okulu'nda tasarım üzerine eğitim aldım. 6-7 ay kadar sonra  butiğimi  "Studio Monalisa" adı altında 2012 yılında  açarak hizmet vermeye başladım .Butiğimi  açtığım  ilk yıllarda , 4 yıl kadar ithal ve klasik ,çalışan kadın tarzı kıyafetler ve giysiler bulundururken ,son yıllarda bu moda yön değiştirerek ,bayanlarımız genel olarak  kendilerini daha rahat hissettikleri spor kıyafetleri tercih etmeye başladık larından bizde bu duruma uygun bir şekilde konseptimizi değiştirdik. Spor ve rahat kıyafetlerin yanı sıra uygun fiyat politikamızın ve kalitemizin de  tartışılmaz olduğunu burada sırası gelmişken belirtmek istiyorum. En belirgin çalışma düsturumuz; kendimin giyemeyeceği hiçbir ürünü satışa sunmamamızdır. Altı yıldır, müşterilerimizi  kalite ve uygun fiyatla buluşturuyor  olmamızdan dolayı geniş bir müşteri potansiyeline de erişmiş olduğumuzu ayrıca belirtmek istiyorum.

Peki Studio Monalisa'nın gelecek hedefleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?

            Butiğimizin yanı sıra, bu yakınlarda giyim haricinde  ayakkabı, çanta   ve aksesuarların moda ve tarz trendlerin  bulunabileceği bir iş yeri açma planımın olduğunu sizlerle paylaşabilirim. 

     Çevrenizden ve tüm Bursalılardan gerçekten güzel bir teveccüh görmektesiniz. Tercih edilme  nedenleriniz  ile ilgili 3 şey söylemenizi istesem , bunlar neler olur?

1-  Güler yüzümüz,

2- Dürüstlüğümüz,

3-Son olarak da tabii ki uygun fiyat politikamız ve kalitemiz diyebilirim.

Bu mesleğegirmemiş olsaydınız hangi meslek üzerine yoğunlaşabilirdiniz?Hayaliniz de hangi meslek vardı?

            Hayal olarak değil de ,şu an bir hakkım olsaydı iç mimarlık üzerine eğitim almak ve sonrasında da mesleğimi sürdürmek isterdim.

Gözde Hanım bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları hayli yüksek çıkmakta, gençler özelindeki işsizlik oranları ise genel oranların neredeyse iki katı, bu konu ile ilgili ,siz de genç başarılı bir bayan girişimci olarak , gençlerimize neler öğütlersiniz?Ne tür tavsiyelerde bulunmak istersiniz?

            Öncelikle işsizlik olduğuna pek inanmıyorum ,işi beğenmeme ve rahat masa başı iş beklentisinde olan  birçok genç  bulunmakta, tabii ki uzun sürelerle bekledikleri için işsiz pozisyonda kalıyorlar buda  rakamlara yansıyor. Gençler sevdikleri mesleklerde uzun soluklu çalışmayı hedeflemeliler diye düşünüyorum. Kendilerini mesleklerinde kanıtladıktan sonra her şeyin çok daha güzel olacağı aşikardır.

    Peki hayatınızdan memnun musunuz?  Kendinizle barışık mısınız?

            İşimden ve hayatımdan gayet memnunum. Hayalim olan  bu meslekte zevkle çalışıyorum. Kesinlikle kendimle barışıkım  ve hayata daima pozitif bakıyorum.

     

    Gözde Hanım sektörel  sıkıntılarla karşılaşıyor musunuz?

            Maalesef karşılaşılıyor. Sosyal medya üzerinden satış yapan kişiler sektörde gerçekten de haksız rekabete yol açmaktalar. Bunun yanı sıra mağazası  olmadığı halde internet üzerinden göstermiş olduğu ürünler istenildiğinde daha başka ürünler göndererek çalışmalar yürüten kişilerde sektörümüzde büyük sorun olmakta. Aynı zamanda bizim gibi birçok esnaf üzerinde  olan vergi yüklerinin de çok olduğunu sırası gelmişken söylemek istiyorum. Ve son bir sıkıntı ise  aynısına  yakın ürünleri , sürüm adı altında düşük fiyatlara satan kişilerin olmuş olması da bizim gibi bu işi "Butik" olarak sunan  iş yerlerinin çalışmalarına büyük balta vurmaktadır. Bu da tabii ki sektörde genel manada büyük sıkıntılara yol açmaktadır.

    Gözde Hanım röportajımızın  sonuna yaklaşmış bulunmaktayız son olarak Bursalı bayanlarımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz?

            Bol  ürün çeşidimiz, kalitemiz moda tarzımız ve uygun fiyat politikamız ile 6 yıldan beri hizmet vermiş olduğumuz işyerimize  bütün Bursalı bayanlarımızı   çay yada  kahve içmeye  beklediğimizi , ayrıca bol çeşitli kaliteli,güzel ürünlerimizi de  denemelerini  bekliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı. 

     Kükürtlü Mahallesi'nde 6 yıldır güzel çalışmalara imza atarak hatırı sayılır  bir potansiyele erişmiş olan Studio Monalisa'nın  kurucusu  ve sahibi olan bayan girişimci Sayın Gözde Eski'ye bizlerde Bursa Haber  Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.

    Buradan bir sözde Bursa'da bilhassa Kükürtlü, Çekirge  semtlerinde  yaşayan bayanlarımıza söylemek istiyorum. Kalite, uygun fiyat ve moda trendleri  takip ediyorlarsa mutlaka Stüdio Monalisa'ya  uğrasınlar ,kesinlikle pişman olmayacaklar.

   

 İletişim Bilgileri:

Kükürtlü Mahallesi

Çilek Sokak      No: 2

Telefon:  0 224 234 62 02

Osmangazi/ Bursa

@studiomonalisa

Haber ve Fotograf : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.