Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞARILARLA DOLU 20 YIL… NURŞAFAK PASTANELERİ

Ailecek her üç sektörde de güzel çalışmalar yürüterek Bursa'da adlarından oldukça fazla söz ettirmiş olan Atala Ailesinin değerli ferdi, Nurşafak Pastaneleri'nin işletmecisi Sayın Aydın Atala ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BAŞARILARLA DOLU 20 YIL… NURŞAFAK PASTANELERİ

Öncelikle  Aydın Bey sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise çalışmalar yürütmüş olduğunuz her üç  sektörle ilgili de bizleri ve okuyucularımızı bilgilendirirseniz sevinirim?

              1984 yılında Iğdır'da doğdum. Liseyi Iğdır'da bitirdim. Sonrasında Bursa'ya geldim. Üniversite sınavlarına girerek Eskişehir Anadolu Üniversitesi Muhasebe bölümünü kazandım okula bir yıl gittikten sonra maalesef dondurularak Askere gittim askerlik dönüşü, direk  pasta ve unlu mamüller sektörüne girdim. Osmangazi Belediyesi'nde çıraklık okulunda Bu meslek üzerine bir yıl eğitim aldım bu eğitimler sayesinde kendime olan güvenim daha da arttı. Yıllar önce sadece "bir ceketi" ile Bursa'ya gelerek uzun yıllar Börekçilik yapan daha sonra yavaş yavaş  işlerini büyüterek unlu mamüller sektörüne girmiş olan ağabeyim Nurşafak Pastanelerinin Kurucusu Cengiz Atala'nın yanında ona yardımcı olmaya başladım.   Sektörde daima  araştırarak geliştirerek daha çeşitli ürünler üreterek bugünlere geldik.”Bir ressam nasıl hayal eder ve ona göre tablosunu  çizdiği gibi, bizim pastacılık sektöründe de kesinlikle sınır yoktur”.

            Çalışmalar yürütmüş olduğumuz iş kolları ile ilgili bilgiler vermem gerekirse ilk olarak 1997 yılında Pastane ve unlu mamuller  sektörüne girmiş olan ailemiz Yunuseli ve sonrasında da Emek'deki 2 şubesi ile halihazırda hizmetlerini sürdürmektedir.

            Alışveriş Merkezi sektöründe 2002'de ilk olarak Hürriyet Mahallesi'nde açmış olduğumuz NurşafakAVM'nin yanı sıra ,sonraki süreçte Ovaakça'da 2. şubemizi açtık ve halen çalışmalarımızı yürütmekteyiz.

            Bu iki sektörün haricinde 2006 yılında İnşaat sektörüne de girerek , şimdiye değin yap- sat usulü ile  4 projeyi sahiplerine teslim ettik ve bulunmuş olduğumuz süreçte 5. ve 6. projelerimiz  üzerine  çalışmalarımızı yoğunlaştırmış olduğumuzu söyleyebilirim.

Bulunmuş olduğunuz sektörlerde gelecek hedefleriniz ile ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

             Pastacılık ve unlu Mamüller sektörüne yoğunluk vermeyi düşünüyoruz .Müşterilerimize  daha iyi ve kaliteli hizmet  sunma hedefindeyiz.

Peki bizlere Nurşafakpastanelerinde  yapmış olduğunuz üretimler ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

               Sabah servisinde, börek ,poğaça ve açma çeşitlerimizi  sabahın ilk ışıkları ile birlikte müşterilerimize sunmaktayız. Özellikle kaşarlı poğaçamız  halkımız tarafından müthiş derecede rağbet görmekte olduğunu söylemek istiyorum.

            Öğlen  saatlerine doğru 11 -12 gibi  günlük olarak üretilmiş olan  pastalarımız dolaplardaki yerlerini alırlar, pastalarımızın yanı sıra ekler pasta , trileçe gibi tatlılarımız da servis edilmeyi beklerler.

             Tabii son olarak Baklavalarımız; Fıstıklı baklavalarımız, cevizli baklavalarımız, tereyağlı Şöbiyetimiz , kuru pasta çeşitlerimiz  ve sütlü mamullerimiz , daima kaliteli malzemelerle üretim yaparak yüksek kaliteli ürünlerimizi müşterilerimize  sunmaktayız. İşletmemizin olmazsa olmazı

"Hijyen, kalite ve müşteri memnuniyetidir".

Beşevler'den, Bademli'den ,İhsaniye'den, Fethiye'den her gün düzenli olarak birçok müşterimiz sabahın  erken saatlerinde gelerek sıcak unlu mamullerimizden almaktadırlar.

Peki Aydın Bey  Sektörel sıkıntılarla karşılaşıyor musunuz?  Karşılaşıyorsanız bunlarla ilgili bizlere ne tür bilgiler vermek istersiniz?

               Kaliteli malzemelerden üretim yapmaktayız. Tabii ki kaliteli malzemelerle üretilen ürünler de çok kaliteli ve güzel olmakta ancak bazı durumlarda bu almış olduğumuz malzemeler ile ilgili fiyatlar arttığında biz  bunu fiyatlara anında yansıtamamaktayız ancak, kaliteden ve malzemeden ödün  vermediğimizden bu durumda bizlerin karı  büyük oranda azalmaktadır. Bu da tabi sektörde sıkıntılara sebebiyet vermektedir.  Diyerek sözlerini tamamladı.

             Poğaçaları, pastaları, tatlıları ile gerçekten de bir lezzet durağı olmayı hak eden Nurşafak Pastanelerinin değerli işletmecisi Sayın Aydın Atala'ya Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz.

            Şimdiye dek birçok pastaneyi gezmiş ve oralarda değişik lezzetleri tatmış biri  olarakNurşafak Pastanelerinin yapmış olduğu bu güzel ve yüksek kalitedeki üretimlerinden dolayı başta Aydın beyi kutlamak istiyorum ve sonrasında da bütün Bursalı hemşerilerimi  buradaki bu güzel lezzetlerden tatmalarını şiddetle öneriyorum.

İletişim Bilgileri:

Merkez:

Soğukkuyu Mahallesi,

1. Hürriyet Caddesi No :11

Telefon: 0 224 246 66 46

Osmangazi /Bursa

Şube-1:

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi,

Turgut Özal Caddesi    No: 73/1A

Gsm: 0 507 745 21 70

Osmangazi /Bursa

Şube-2:

Güneştepe Mahallesi,

 Neşet Ertaş Caddesi

No: 128

Gsm: 0 507 745 21 70

Osmangazi /Bursa

Şube 3:

Çeşmebaşı Mh. Akşemseddin Cd. No:5/1

Ulaştırma Bakanlığı Karşısı

Osmangazi/BURSA

Haber ve Fotoğraf : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.