Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAL LİGİ'NE YAKIŞIR BAL GİBİ KADRO

Yeni sezonda gözünü BAL Ligi'ne diken Fatihgücü Spor Kulübü, kadrosuna kattığı yeni transferler ile göz kamaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2020 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2020 00:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BAL LİGİ'NE YAKIŞIR BAL GİBİ KADRO

2017 yılında kurulan ve kısa zaman da elde ettiği başarılarla Bursa futbolunda adından bahsettiren Fatihgücü Spor, bu sezon çıktığı Süper Amatör Lig'deki hedefini ligin zirvesi olarak belirledi.

 

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ

Yeni sezonu heyecanla bekleyen Fatihgücü Spor Kulübü, tam gaz hazırlıklarına devam ediyor. Tranferleri ile futbol gündemine bomba gibi düşen kulüp, adeta meydan okuyor. Dış tranferler olarak Orhangazi Spor Kulübü'nden Emre Atalay, Burgaz Spor Kulübü'nden Serhat Çelik, Zafer Spor Kulübü'nden Emre Kılıç, Gemlik Spor Kulübü'nden Berkay Bodur'u kadrosuna ekleyen kulüp, iç transfer olarak Yusuf Batuhan Akti, Enes Berke Arıcı ve Semih Aydınlı ile anlaşma imzaladı. Gelecek günlerde yeni transferlerin gerçekleşeceğinin müjdesini veren Başkan Adem Sevinç ' Sezona gümbür gümbür giriyoruz. Kulüp olarak bir amacımız var. Başarının sırrı amaca sadakattir. Her zaman amacımızı daha yükseklere taşıyacağız. Bunun temeli azim, hırs ve birlik beraberliktir. Bu kadro ile bunu başaracağız ve bir ilki gerçekleştireceğiz. Biz inanıyoruz. İnanmakta başarmanın yarısıdır. Şu an bir adım atıyoruz. Uzun yolculuklar da bir adım ile başlar. Attığımız bu adımlarda bizlere eşlik eden dostlarımız, sponsorlarımız var. DMS Dişli'nin sahibi Serkan Salık ve kaleci antrenör Ünsal Pesemetçi adeta gölgemiz oldular. Necip Fazıl Kısakürek'in çok sevdiğim bir sözü var 'Devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gereklidir.' Var gücümüzle çalışıyoruz.' ifadelerine yer verdi.

 

KULÜBE DİŞLİ SPONSOR

Kısa zamanda sektörde isminden sıkça söz edilen bir marka haline gelen DMS Dişli'nin sahibi Serkan Salık(Fatihgücü Spor Kulübü 2. Başkanı) ve Ünsal Pesemetçi (kaleci antrenör)kulübe tam destek sözü verdi. Geçtiğimiz sezon kulübe sponsorluk sözü veren DMS Dişli tüm sezon boyunca takımın yanında olacağını ve takıma güvendiklerini ifade etti.

 

KULÜBÜN YÖNETİM KURULU

Adem Sevinç (Başkan)

Beklan Özçelik(Genel Kaptan)

Mustafa Vural(Sportif Direktör)

Cemil Aydın(Teknik Sorumlu)

İdris Çalışkan(Kulüp Müdürü)

Üyeler

Süleyman Uzun

Kadir Can

Ersin Aydey

Ümit Bayram

Ahmet Bodur

Salih Kabak

Alemdar Albayrak

Mehmet Karakoç

Adem Aydın

Samet Çınar

 Bursa Haber Gazetesi olarak kulübümüzün yanındayız. Başarılarının devamını diliyoruz.

                                         

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.