Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bal-Et Kasap Pide Izgara KUSURSUZ ETİN ADRESİ BAL-ET

1989 yılından beri et sektöründe hizmet veren Bursa’nın gözde semtlerinden biri olan Balat’ta, Bal-Et markasıyla 2016 yılı kışında ızgara, pide ve kasap reyonuyla üç alanda sektöre iddialı bir giriş yapan Şaban Vatansever ve Sezgin Olgun'un konuğu olduk. Tescilledikleri 'Bal Et' markasıyla 'Kusursuz Etin Adresi Bal-Et'' sloganının fazlasıyla hakkını veriyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2018 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2018 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bal-Et Kasap Pide Izgara KUSURSUZ ETİN ADRESİ BAL-ET

BAL-ET MARKASI İLE SAMİMİ, SICAK VE KALİTELİ BİR ORTAM SUNUYORUZ
Giriş katında misafirlerimizi yiyecekleri etlerin sergilendiği camekan karşılıyor. Konuklarımız burada hem yiyecekleri etleri görüyor hem de çiğ biçimde alabilecekleri ürünlerin seçimini yapabiliyor. Izgara ve fırınımız da yine göz önünde ilk katta yer alıyor. Temizlik ve hijyen konusundaki net tavrımızı misafirlerimizin de görmesi için tasarımımızı bu şekilde gerçekleştirdik. 168 metrekarelik alanda bulunan mekanımızın üst katında ise oyun alanı ile ailelere hazırlanan nezih ve ferah bir ortamın yanı sıra kalabalık toplantıların yapılabileceği geniş masalarımız da bulunuyor. En alt kat ise bizim üretim alanımız. Hem etlerin dinlendirildiği hem de sebzelerin muhafaza edildiği iki soğuk hava deposunun yanında et işleme tezgahımız, kilerimiz ve personel odalarımız mevcut. Geniş perspektif ile geleceği düşünerek en ince ayrıntısına kadar tasarladığımız markamızın yüzü olacak alanımızı bu şekilde oluşturduk. Biz Bal-Et markası olarak konuklarımıza kısacası samimi, hijyenik, samimi,sıcak ve kaliteli bir ortam sunmaya gayret ediyoruz.

KALİTELİ ÜRÜN LEZZETLİ SONUÇ
Bal-Et  markası olarak hizmet anlayışını “kaliteli ürün lezzetli sonuç” mottosu üzerine şekillendirerek müşterilerimize hitap etmeye gayret ediyoruz. Kalitesinden ve hijyeninden emin olmadığımız hiçbir ürüne markamız adı altında yer vermeyerek ürünlerin her aşamasına bizzat müdahil olup kaliteyi tesadüfe bırakmıyoruz. Kasap reyonumuzda çiğ et satışı da yaparak, müşterilerimizin aynı kalitede ki ürünleri evlerine de götürmelerini sağlıyoruz. Fiyat politikamız tamamen müşterimizin yararına olacak şekilde belirliyor ve tüm ürünlerimizde minimum kar maksimum memnuniyet prensibi ile hareket ediyoruz. Balet’e girdiğiniz andan itibaren sıcak ve güler yüzlü personelimiz sizi karşılayarak size en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarından şüpheniz olmasın.Siz ailenizle birlikte rahat ve ferah yerimizde yemeğinizi yerken biz her zaman size hizmet için çalışıyor olacağız.

KENDİ EKMEĞİMİZİ KENDİMİZ YAPIYORUZ
Markamız çatısı altında çiğ et satışı ve ızgara olanağının yanı sıra içeride bulunan taş fırın sayesinde kendi ekmeğimizi de kendimiz yapıyoruz. Fırınımızda talebe göre güveç, oğlak ve kuzu tandır gibi de çeşitlerle ürün yelpazemizi genişletiyor ve damaklara her açıdan en iyi şekilde hitap etmeye çalışıyoruz. Kaliteli eti sık aralıklarla temin ederek etin tazeliğini korumasını sağlıyor, yıllarını bu işe vermiş usta bir pişirici ile de lezzet noktasında işimizi şansa bırakmamanın yanı sıra özel üretim pidelerimiz ile de konuklarımızın damaklarına eşsiz bir deneyim vaat ediyoruz.

GÜVEN TEMELLİ İLİŞKİLER KURUYORUZ

Etin olmazsa olmaz özelliği canlı, pembe ve parlak görünmesidir. Bu yüzden günlük et tercihleri daima daha lezzetli sonuçlara gebedir. Biz bu minvalde taze etlerle misafirlerimize hizmet  vermeye çalışıyoruz. Maliyeti daha yüksek olmasına rağmen kısa aralıklarla sık sık Balıkesir- Gönen'den getirttiğimiz etlerle kar marjını minimuma indirip daha damakta kalıcı bir lezzet sunuyoruz. Biz bu şekilde davrandığımızda kurmak istediğimiz güven temelli bağ konuklarımız tarafından da fark ediliyor. Taze et tüketimini desteklemek için alacakları çiğ ürünlerde dahi kullanacakları kadar almalarını fazlasını almamalarını tavsiye etmemiz başta şaşkınlıkla karşılansa da bu samimi tutumumuz son derece pozitif dönüşler almış vaziyette. Konuklarımız ile sıcak temas halinde onlarla empati kurarak ilişkiler geliştirdiğimiz için kısa sürede son derece fazla yol kat ettik.

İLETİŞİM
BALAT MH. PİKNİK CD. RİTİM AVM
NO:83/C-1
NİLÜFER
0224 404 00 74
Haber ve Fotograf :SERCAN SELÇUK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.