Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAHRİ ŞARLI GÜVEN TAZELEDİ(2018)

Türkiye’nin en başarılı Esnaf Kefalet Kooperatifi seçilmiş olan Bursa Esnaf Kefalet Kooperatifi genel kurulu 14 Ocak 2018 günü Sarper Plazada gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 23:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 02:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BAHRİ ŞARLI GÜVEN TAZELEDİ(2018)

5321 ortağı olan Kooperatifin genel kuruluna 1.300 ortak katıldı. Gündemin tüm maddeleri oybirliğiyle alındı.

ŞARLI; Bursa Esnaf Kefalet Kooperatifi 958 Esnaf Kefalet Kooperatifi içinde en başarılı Kooperatif ise bu yönetim kurulumuzun titiz çalışması, personelimizin üstün vazife anlayışı ve siz değerli Ortaklarımızın Kooperatif bilinci içersin de hareket etmenizden kaynaklanmaktadır. Sizleri avuçlarım patlayıncaya kadar alkışlasam azdır, dedi.

ŞARLI; Kooperatifimiz başarılı, üst kuruluşumuz TESKOMB başarılı ise 15 yıldır finans kesiminde teşkilatımıza büyük destek veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere    Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM’a, Sayın Kabine üyelerine ve Genel Başkanımız Sayın Abdülkadir AKGÜL’e çok teşekkür ediyor, Ortaklarımız adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum, dedi.

ŞARLI; Bursa Esnaf Kefalet Kooperatifinin 2002 yılı sonunda 2 milyon 747 bin lira olan kredi hacminin, 2017 yılı sonunda 60 kat artarak 167 milyon 800 bine ulaştığını Bursa Esnaf Kefalet Kooperatifinin normal kredi de, Sıfır faizli kredide en çok kredi veren Kooperatif olduğunu dile, getirdi.

Verdikleri kredilerin %98’ini tahsil ettiklerini, sadece %2’sini tahsil edemediklerini, ortak sayısını baz aldığımızda 100 ortaktan 96’sının  borcunu ödediğini, sadece 4’ünün ödeyemediğini söyleyerek, 23 Ocakta 46’ıncı hizmet yılına gireceğini ifade eden ŞARLI;

Şimdiye kadar geçen 45 yıllık hizmet hayatımda bugüne kadar hiç kimse karşısında utancımdan eğilmedim, ama sizler karşısında sizlere olan saygımdan dolayı eğiliyorum ve saygılarımı sunuyorum, dedi.

Bursa’da 20 Esnaf Kefalet Kooperatifi mevcut olup, 2017 sonunda kullandırdıkları kredinin 1 milyar 132 milyon 55 bin liraya ulaştığını, bu rakamında Türkiye’deki toplam kredinin %5’ini teşkil ettiğini ifade ederek, Bursa kredi pastasından önemli bir kısmını alıyorsa, bu Halk Bankasının, Bursa Kooperatiflerine ve esnafına güveninden kaynaklanmaktadır, diyerek Halk Bankası Genel Müdürü Sayın Osman ARSLAN başta olmak üzere tüm Halkbank camiasına teşekkür ederim, dedi.

Açık oyla ve tek listeyle yapılan seçimler sonucu Bahri  ŞARLI genel kurula katılan tüm ortakların oyunu alarak yeniden Başkanlığa seçilirken;

Yönetim Kuruluna;

Arif TAK,

Oktay GÜLTEKİN,

Fahrettin TÜCCAROĞLU,

Ali Özkan İLHAN.

Denetim Kuruluna;

Naci CAMFENER,

Abdülkadir KARGILI.

Üst Birlik Temsilciliklerine;

Bahri ŞARLI,

Arif TAK,

Nedim ÖZBALABAN,

Mustafa OCAK,

Ali KUNTER.

Seçildiler.

Seçimlerden sonra Ortakların kendisine olan güveni için teşekkür eden ŞARLI;

Birlik ve beraberlik içersin de hareket edelim. Kimsenin bunu bozmasına müsaade etmeyelim, dedi

İletişim

Demirtaş Paşa Mah.

İnönü Cad. Yuvam İşh. No:113 K:3 OSMANGAZİ

Tlf: 0 224 273 36 71

Haber ve Fotograf :  ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.