Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BABADAN OĞULA LEZZET,ŞİMDİ "3 BEY YAPRAK DÖNER" MARKASIYLA KÜÇÜK SANAYİ'DE HİZMETİNİZDE

Üç kardeş girmiş oldukları sektörde "3 Bey Yaprak Döner" adı altında Küçük Sanayi' de görkemli bir açılışla hizmet vermeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BABADAN OĞULA LEZZET,ŞİMDİ "3 BEY YAPRAK DÖNER" MARKASIYLA KÜÇÜK SANAYİ'DE HİZMETİNİZDE

Bizler de  aynı zamanda işletmenin ortaklarından olan Sayın Süleyman Madak ile keyifli güzel bir  açılış  röportajı gerçekleştirdik.

Süleyman Bey bizlere 3 Bey Yaprak Döner , Izgara ve Yemek Salonu'nun  kuruluş öncesi ,kuruluşu ve günümüze dek geçen süreci kısaca anlatabilir misiniz?

Babam Ahmet Madak yarım  asrı  aşkındır döner sektörü üzerine gerçekten de büyük tecrübeler edinmiş adeta sektörünün duayenlerindendir. Bizler de onun çocukları olarak ben, kardeşlerim  Yılmaz Madak  ve Bülent Madak ile  birlikte böylesine renkli  bir işletmeyi Küçük Sanayi'de  açmış olmanın onurunu yaşamaktayız. Tabii babamızdan almış  olduğumuz tecrübe ve  birikimleri güzel lezzet ve damak tadını müşterilerimizle buluşturmak en öncelikli hedeflerimizdendir.

Peki bizlere menünüzden bilgi verir misiniz ? Yaprak Döner haricinde müşterileriniz neler bulabilirler.?

Yaprak Döner haricinde  tabii öncelikle sabah 07:00' den itibaren çorba servisimiz başlamaktadır. Öğlen saatleri ile birlikte yaprak dönerimiz, kebabımız, köfte çeşitlerimiz, Adana, Urfa ve Ciğerimizde bulunmaktadır. .Ayrıca günde üç dört çeşit sulu yemeğimiz ve açık büfe salata hizmetini de sırası gelmişken söylemekte yarar var olduğu kanaatindeyim.

Peki 3 Bey Yaprak Döner'in gelecek hedefleri ile ilgili neler söyleyebilirsiniz.?

İlk şubemizdeki Kaliteden, Damak tadından, sunum ve hizmetten  kesinlikle hiçbir zaman ödün vermeksizin ileriki süreçte Bursa'mızın gözde semt ve bölgelerinde şubelerimizi  açma planlarımızın  bulunduğunu söyleyebilirim

Başta Küçük Sanayi'de  çalışanlar olmak üzere genel anlamda bütün vatandaşlarımıza ,halkımıza ne tür mesajlar vermek isterseniz ?  Neler söylemek istersiniz?

Küçük Sanayi'de Hemen bankalar Bölgesi'nin yanında bulunmaktayız ,bu güzel lezzetlerimizi mutlaka başta  Küçük Sanayi'de çalışan iş yapan bütün işverenlere ve çalışanlara   önermek istiyorum. Gelsinler başta yaprak dönerimiz olmak üzere bütün lezzetlerimizden  tatmalarını denemelerini istiyorum , çünkü bir kere bile denediklerinde müdavimimiz olacaklarına eminiz. Ayrıca bütün esnaf kardeşlerimize firmalarımıza hayırlı işler ve bol kazançlar dileyerek selamlarımı iletmek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

Güzel görkemli bir törenle hizmet vermeye başlayan 3 Bey Yaprak Döner Izgara ve Yemek Salonu'nun ortakları 3 kardeş Sayın Süleyman Madak ,Sayın Yılmaz Madak ve Sayın Bülent Madak'a  bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz. Bu güzel lezzetleri de ayrıca  bütün Bursa'da yaşayan vatandaşlarıma   bende önermek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Üçevler Mahallesi,

Küçük Sanayi Sitesi,

Nilüfer Ticaret Merkezi,

56.Sokak No: 4

(18. Noter Yanı)

Telefon: 0 224 443 03 29

Gsm: 0 536 843 86 06

Nilüfer/ Bursa

Haber ve Fotograf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.