Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“AYGINLAR MARKET” BURSA’NIN GÖZ BEBEĞİ

“AYGINLAR MARKET” BURSA’NIN GÖZ BEBEĞİ

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2018 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2018 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“AYGINLAR MARKET” BURSA’NIN GÖZ BEBEĞİ

-Öncelikle Mehmet bey, sizi tanıyabilir miyiz ?

Mehmet AYGIN. Aygınlar Market, 2002 yılında kuruldu. 2 abimle birlikte 3 kişiyiz. Aile şirketiyiz.

-Ürünlerle ilgili bilgi verebilir misiniz ?

Marketimizde her çeşit ürün var; süt ve süt ürünleri, gıda ürünleri, temizlik ürünleri, detarjan grubu, manav vs. Marketimiz 150 m2’ye yakın bir alanda kuruludur.

-Azime hanım, sizi tanıyabilir miyiz ?

Azime AYGIN. Yaklaşık 10 aylık bir süreçte burada çalışıyorum. Muhasebe ve satın alma yetkilisiyim. Aynı zamanda ürünlerin takibi ve ürünlerin fiyatlandırılması, genel olarak marketin yönetimiyle idareyle ilgili amcama destek veriyorum.

-Peki, hangi tür ürünler bulunmaktadır ?

Yerimiz olduğu kadar bütün ürünlere yer vermeye çalışıyoruz. Çeşitlerimizin çok olması için uğraşıyoruz. Tabiki de çok daraltmamak gerekiyor, yerimiz müsaade ettiği kadar. Kişisel bakım ürünleri, bakliyat grubu, makarna, yağ grubu, kahve grubu, dondurulmuş ürünler, şarküteri, peynir grubu, süt ve süt ürünleri oldukça geniş bir yelpazededir. Marka ve çeşit olarak 20 çeşit peynir çeşidimiz var. Sebze ve meyve reyonumuz günlük taze olarak Hal’den geliyor. Manav reyonumuz en çok önem verdiğimiz bölümdür. Oldukça kapsamlı ve işlevseldir. Yumurtalar ve özel köy yumurtalarımız var. Beyaz et grubumuz, sucuk ve salam vb. satılıyor. Çocuk ve hasta bezleri, tuvalet kağıtları, havlular gibi temizlik ürünleri ve kişisel bakım ürünlerimiz mevcuttur. Açık kuruyemiş bölümümüz, paketli olarak da mevcuttur. Çikolata grubumuz, bayramlarda hediyelik çikolata grubumuz da var. Hazır gıdalarımız, hediyelik eşya ürünleri gibi herşeyimiz mevcuttur. Aynı zamanda günlük ekmek, köy ekmeği; ekşi mayayla üretilen köy ekmeğimiz çok önem verdiğimiz ürünlerden bir tanesidir. Paketli ekmekler, kepekli ekmekler ve tahıllı ekmekler de bol bol mevcut. Mahalle sakinlerimizin fikirleri de bizim için çok önemli. Genelde tanıdık olduğu için bir kişinin bile isteğini, fikrini değerlendiriyoruz. Bizde öncelikli olan müşteri isteğidir.

70 TL ve üzeri alışverişlerde yakın çevre olmak kaydıyla evlerine ücretsiz servis imkanımız da vardır.

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.