Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘AV VE DOĞA SPORLARI MAĞAZASI OLMAK İSTİYORUZ’

Açmış oldukları yeni mağaza ile sektöründe Bursa'da çıtayı oldukça yukarılara çıkartmış olan "Mustafa Koç Av ve Doğa Sporları ‘nın Mağaza Müdürü Sayın Meliye ÖzbalcI ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2017 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2017 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘AV VE DOĞA SPORLARI MAĞAZASI OLMAK İSTİYORUZ’

Kısa zamanda Bursa'da sektörünün lider firmalarından biri olmayı başaran Mustafa Koç Av ve Doğa Sporları Mağazası’nın en birinci amacı ahlaklı, insanları aldatmadan ve kandırmadan ticaret yapmaktır.

Öncelikle Meliye Hanım, Mustafa Koç Av ve Doğa Sporları ‘nın kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini ve hizmet anlayışınızı okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim.

Mustafa Koç Av ve Doğa Sporları ilk olarak, 2014 yılının Kasım ayında 150 metrekarelik bir kullanım alanında hizmet vermeye başladı. İlk zamanlar bu alanı nasıl dolduracağımızı düşünürken 1 sene gibi kısa bir zamanda yerimize sığmaz olduk ve ilerleyen süreçte daha geniş, daha ferah müşterilerimizin rahat rahat gezip dolaşabilecekleri bir alana sahip yer arayışına girdik, arayışlarımız neticesinde 970 metrekare kullanım alanı olan bu mağazamızı açtık. Hedefimiz, Toplam 45.000 civarındaki kalem ürün çeşitliliğimiz ile Müşterilerimizin beklentilerini istikrarlı, kaliteli bir anlayış ile değer yaratmaya ve müşteri odaklı çalışma stratejimiz ile tatlı rekabetçi büyüme potansiyelimizle en iyi şekilde hizmet vermek, karşılıklı güven ve saygının hâkim olduğu bir şirket olmaktır…

Hizmet anlayışımızda ki diğer önemli bir husus ise daima "Ahlaklı, insanları aldatmadan ve kandırmadan ticaret yapmak en birinci ve asıl amacımızdır".

Gerçekten de Meliye Hanım, Mağazanız çok geniş ve ferah, böyle bir konsepti tasarlarken neyi amaçladınız?

AVCILARI SEVDİRMEK EN ÖNCELİKLİ AMAÇLARIMIZDANDIR.

Biz her zaman sıradan bir av bayisi değil, Av ve Doğa Sporları Mağazası olmayı kendimize ilke edindik. Diğer taraftan da avcılığı sevdirmeyi hedefledik. Avcılıkta sonuç itibarı ile tenisçi gibi, kayakçı gibi bir spor. İnsanların avcılara yan gözle bakmamalarını, hatta sevmelerini bekliyoruz. Avcılarımızın da buraya aileleri ve çocuklarıyla birlikte gelerek reyonlar arasında gezip, ihtiyaçlarını karşılamalarını amaçladık.

Şirketinizin hedefleri hakkında bizlere neler söylemek istersiniz?

Ürünün arkasında duran firmalarla çalışmayı tercih ediyoruz. Sattıkları ürünlerin arkasında durmayan bazı lider firmalarla çalışmadığımızı da gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Kesinlikle sattığımız ürünün arkasında duracağız ve müşterilerimizi mağdur etmeyeceğiz. Bu durumun müşterilerimiz açısından çok önemli bir husus olduğu inancındayım.

Ayrıca;

İlerleyen dönemlerde çok daha büyük aile olmak ve sektördeki eksiklikleri tamamlamak istiyoruz.

Röportajımızın sonuna yaklaşırken daha başka neler ilave etmek istersiniz?

Bünyemizde, Balık Oltacılığı üzerine bir üretim alanımız bulunmakta. Burada Tükenmez Çapari ve Tükenmez Special Özel üretimler yapmaktayız. Her avda kullanılabilecek, her özelliğe sahip, her avcının istediği special takımlar üretebiliyoruz. Bu konularda oldukça iddialıyız.

Çapariler genelde kösteklerin bedene dolaşması ile av esnasında büyük sorunlar çıkarmaktadırlar. Çok geniş ve kapsamlı araştırmalar neticesinde bu soruna çözüm bulduk. Yani gam yapmayan avcının av esnasında bütün sıkıntılarını ortadan kaldıran bir misine ürettik ve seri üretimine başladık. Satıştan sonra, bir çaparinin 5 av günü kullanılabileceği kesinleşmiştir ve garanti verilmektedir. Diğer bir husus ise, Hiçbir firma bir çapariye veya diğer takımlara bu şekilde garanti vermesi mümkün değildir. Yapmış olduğumuz bu üretim, tüm hobydaşlarımız tarafından denenmiş, sınanmış ve artı olarak tekrar müessesemize dönmüştür. İddiasın da bulunduğumuz bu takımlardan şüphesi olan bütün avcı arkadaşlarımızı denemek ve sınamak üzere işyerimize beklediğimizi sırası gelmişken belirtmek isterim.

Mustafa Koç Av ve Doğa Sporları Mağazası'nın Müdürü Sayın MELİYE ÖZBALCI'ya ve ekibine Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

FABRİKA

DUMLUPINAR MAHALLESİ

KADIKÖY CADDESİ   NO:10

TEL:0 224 441 69 03

FAKS: 0224 441 69 06

GÖRÜKLE-NİLÜFER-BURSA

AV VE DOĞA SPORLARI MAĞAZASI

ÜÇEVLER MAHALLESİ

2.DİLAN SOKAK NO:6/A

TEL: 0224 441 27 10

FAKS:0 224 441 27 20

www.mkavmarket.com

NİLÜFER/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.