Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ARTVİN KUYUMCULUĞUN 30. GURUR YILI...

Bursa'mızın köklü kuyumcularından olan Artvin Kuyumculuğun değerli sahibi Sayın Yüksel Köse ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ARTVİN KUYUMCULUĞUN  30. GURUR YILI...

Öncelikle Yüksel Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Artvin Kuyumculuğun kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

            1964 yılında Artvin'in Yusufeli ilçesinin Bademkaya köyünde doğdum. Ortaokul ve liseyi Artvin'de bitirdikten sonra, 1982 yılında ailecek Bursa'ya yerleştik.Sonrasında 1987 yılında "Artvin Kuyumculuk" adı altında Bursa Kapalı Çarşısı'nda ilk mağazamızı açtık 30 yıldır İlk günkü aşk ve şevkle çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Bursalı,Artvinli, Karadenizli bütün yurdumun insanlarını, halkımızı işyerimize beklediğimizi buradan ayrıca belirtmek isterim.

    Bursa'da çeşitli sivil toplum örgütlerinde de görev aldım ve alıyorum. Bursa Merinosspor Kulübünde yönetim kurulu üyeliği, Artvinliler Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği( halen görevime devam etmekteyim), Artvinliler(ARKAF) Yönetim kurulu üyeliği, Bursa Bakırcılar Kapalı Çarşı Derneği başkanlığını halen sürdürmekteyim. Aynı zamanda AK Parti Yıldırım ilçe başkan Yardımcılığı görevinde,yine AK Parti Yıldırım Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde de bulunduğumu eklemek isterim.   28 yıllık evliyim, iki kız ve bir erkek olmak üzere üç evladım bulunmaktadır.

Peki Yüksel Bey altının seyri sizce nasıl gözükmekte ?   Halkımıza, vatandaşlarımıza  neler tavsiye edersiniz?

ALTIN ALAN KAZANIR..

               Dünyadaki huzursuzluktan dolayı altın fiyatlarınn yükselişine devam edeceği  kanaati taşımaktayım ve altın alan kazanır diyorum.

Artvin Kuyumculuk olarak Bursa'mıza çok uzun yıllardır hizmet vermektesiniz işletmenizin gelecek hedefleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?

               Uzun vadede şubelerimizi  arttırma planlarımız olduğunu söyleyebilirim.

Halkımıza altın alırken nelere dikkat etmelerini önerirsiniz?

              Öncelikle altın alırken çalışmış oldukları  kuyumcunun güvenilir olması, köklü ol olması çok önemlidir. Tabii zamanla gide gele tanıyarak bilinen yerlerden almaları  oldukça önem arz ettiği kanaatindeyim.Bizde 30 yıllık geçmişi olan bir işletme olarak her zaman onların  hizmetlerinde olduğumuzu ayrıca belirtmek isterim.

Peki Yüksel Bey röportajımızın sonuna yaklaşmışken son olarak halkımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz?   Neler söylemek istersiniz?

               Ülkemizin çevresinde  son zamanlardaki olumsuz gelişmelerin bir an evvel bitmesi ve huzurun en kısa zamanda tesis edilmesini  temenni ediyorum ve bunun da en kısa zamanda olacağına inancım tamdır diyor  ve , bütün halkımıza esenlikler diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

      Bursa'mızın ve Kapalı Çarşı'nın en eski ve köklü kuyumcularından olan  Artvin Kuyumculuğun kurucusu ve sahibi Sayın Yüksel Köse'ye Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek planlarında başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Kapalı Çarşı, Bakırcılar  No :27

Telefon: 0 224 223 76 35

Gsm: 0 532 324 53 96

Osmangazi/ Bursa

Haber ve Fotoğraf: ÖZKAN YILDIRIM

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.