Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ANİMALİUM VETERİNER KLİNİĞİ HAYVAN DOSTU VE PROFESYONEL BİR KLİNİK

Veteriner Hekim Gülnur Gönültaş Kılıç ve Veteriner Hekim Bülent Kılıç'ın pozitif enerjilerini kliniğin her zerresine yansıttıkları, son teknoloji sağlık donanımlarına sahip ve tecrübeleri ile sektörde fark yaratan Animalium Veteriner Kliniği'ne konuk olduk.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2018 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2018 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ANİMALİUM VETERİNER KLİNİĞİ HAYVAN DOSTU VE PROFESYONEL BİR KLİNİK

Animalium Veteriner Kliniği'nde uzman yetkililerimizle veterinerliğin icra edilme yöntemlerinden sokak hayvanlarına; mesleğin pozitif etkisinden sevimli canlıları yetkin ekipmanlarla yapılan cerrahi müdahaleler ile  iyileştirmenin verdiği duygusal hazza kadar pek çok konuya temas ettik.

HEKİMLİK BİLGİ İLE HARMANLANAN SANATTIR

Hekimli konusu veteriner hekimlik de dahil olmak üzere asla yerinde saymayan, gün geçtikçe gelişen ve değişen bir mevzudur. Bu sebeple güncel bilgilere hakim olmaz, devamlı akademiyi takip etmek okumalar yapmak gerekmektedir. Bu akademik çalışmanın yanında bir hekimin kendine de bakması yaşamını da tek düze yaşamaması gerekir. Biz Animalium Veteriner Kliniği'mizde tedavi ve teşhise yönelik son teknoloji ekipmanlar ile hizmet vermenin yanı sıra güncel kitaplardan ve verilerden her gün en az 25 sayfalık okuma yapmayı alışkanlık haline getirdik. Bunun dışında hem hekimlik vizyonunu geliştirmek hem de hastaya farklı bakabilmek adına hobi olarak keçeyi iğneleyip şekillendiriyor, kalemle çizip akrilik ile boyuyoruz. Sanatsal perspektifi kaybetmeme adına daima çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki hekimlik sadece hekimlik değildir; hekimlik bilgi ile harmanlanan bir hayat ve başlı başına bir sanattır.

TELEFONLARIMIZ 24 SAAT AÇIK

İşimizi tutku ile bağlı olduğumuz için mesai mantığı ile çalışıyor olmamız düşünülemez. Kliniğimizde 24 saat hizmet vermenin yanında sorumluluk bilinciyle hareket ederek yeri geldiğinde kendimizden taviz vererek mesleğimize dört elle sarılıyoruz. Çünkü hastalığın ve kazanın ne zaman ortaya çıkacağı belli olmuyor, gece saatlerinde acil durumlara müdahale etmeyi geri çevirme gibi bir düşüncede asla bulunmuyoruz. Bizim bakış açımıza göre klinisyen hekim olmak 24 saat hizmete hazır bulunmayı ve 24 saat telefonlarımızı açık tutmayı gerektiriyor.

PET SEKTÖRÜ GELİŞİM GÖSTERİYOR

Bizim henüz akademik eğitimimizi aldığımız zamanlarda Bursa'da ev hayvanlarının oranı son derece azdı. Fakat son yıllarda bilinçlenen insanlarımız bu konuya özen göstermeye hayvanlarla daha sıkı bir bağ kurmaya başladılar. Ev hayvanları konusunda pozitif değişimin sebebi insanların hayattan beklentilerinin olumlu yönde değişmesi başka canlılara da bir umut olma isteğidir. Bunların yanı sıra kaygı, stres gibi başlıca olumsuzluklardan etkilenme oranını azaltan ev hayvanları insanların sıkı dostu olma yolunda ilerlemekte.Ev  hayvanları bizlere sevmeyi sevilmeyi öğreten, çoğu zaman çıkarsız bağları ile insanı insanlığından utandıracak tavırları ile ders veren hayatımızın önemli noktasında yer alması gereken unsurlar halini aldılar.

SOKAKTAKİ ÖZEL VARLIKLAR

Bizim gözümüzde sokak hayvanları ekolojik dengenin önemli unsuru olan ve yaşam mücadelesi ile bizi hayran bırakan özel varlıklardır. Sokak hayvanları konusunda Animalium Veteriner Kliniği olarak son derece hassas davranıyor onlarla aramızdaki ilişkiyi belli bir mesafede daimi biçimde koruyoruz. Bu arada toplumumuzu sokaktaki kedi ve köpeklere iyilik yapayım derken onlara zarar vermeme konusunda uyarmak istiyorum. Sokak hayvanlarına kesinlikle tavuk kemiği vermeyin. Bu yedikleri kemikler onlara yarardan çok zarar getiriyor. Kedi, köpek sahibi iseniz de market mamalarından kaçınmanızı tavsiye ederim. Muhakkak profesyonel bir hekime danışarak hareket edin ve internette ulaştığınız her bilgiye güvenmeyin.

HAYVANLARIN TÜYLERİ KİS YAPMAZ

Toplumumuzda genel yargı olarak kabul edilen kedi ve köpeklerinin tüylerinin kis yapacağı konusu son derece yanlış bir bakış açısıdır. Kesinlikle her kedi ve köpeğin tüyü kis oluşturmaz.Tüy aslında saçtan farksızdır ve çoğu zaman zararsızdır. Ancak nadir durumlarda parazit içeren hayvanların dışkısındaki yumurtalardan tüyler aracılığı ile kis bulaşabilir. O da düşük bir olasılıktır. Bu sebeple asla hayvanlara yaklaşmaktan ve sevmekten geri durmayın. İstedikleri karşılıksız sevgiyi onlara vererek hiç bir şey kaybetmeyiz aksine bir dost kazanırız.

 SADECE BİZ BİLİRİZ DEMİYORUZ

Meslektaşlarımız ile konsültasyon konusunda çok verimli ilişki içerisindeyiz. Sosyal mecralardan olsun sıcak temaslarımızdan ve süreklilik arz eden diyaloglarımızdan olsun daima haberleşme halindeyiz. Kesinlikle Animalium Veteriner Kliniği olarak her şeyi biz biliriz mantığı ile hareket etmiyoruz. Hekimliğin kimyasına aykırı olan bu iddiadan münezzeh biçimde yeri geldiğinde hocalarımıza ve arkadaşlarımıza danışarak hareket ediyoruz ki en doğru, kaliteli ve profesyonel hizmeti verelim. Sektörde hem teorik hem pratik manada yetkin kadromuz ile kaliteli hizmet ve net çözüm isteyen tüm hayvan sahiplerini kliniğimize beklediğimizi söyleyerek sözlerimi noktalamak isterim.

İLETİŞİM

KONAK MAH. BİLGİNLER CAD.

MURATHAN APT. NO:29

NİLÜFER

0224 452 82 42

0 532 318 22 55

Haber ve fotoğraf : SERCAN SELÇUK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.