Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ANADOLU MAHALLESİNDE “PTT” HİZMET VERMEYE BAŞLIYOR...

Bursa’mızın en aktif mahalle muhtarlarından olan Anadolu Mahallesi Muhtarı Sayın Şaban Emin Durmaz ile yaklaşan yerel seçimleri de değerlendirdiğimiz güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ANADOLU MAHALLESİNDE “PTT” HİZMET VERMEYE BAŞLIYOR...
Öncelikle Sayın muhtarım kısaca sizi tanıyabilir miyiz?

 1962 yılında Aydın - Atça’da doğdum. 1974 senesinden beri Bursa'dayım. Anadolu Mahallesi'ndeki ilk dönemim, dört buçuk yıldan beri muhtarlık görevini yürütmekteyim ve 2019 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde kısmetse aday olmayı düşünüyorum.

Peki, Sayın muhtarım dört buçuk yıllık görev sürenizde Anadolu Mahallesi'nde ne tür değişiklikler oldu? Gördüğümüz kadarıyla gerçekten de gözle görülür büyük farklılıklar var.  

 Uzun uğraşlar neticesinde mahalle konağımız hizmet vermeye başladı. Muhtarlığımızı buraya taşıdık, aynı zamanda Kreşimizde hizmet vermeye başladı. Bunun yanı sıra PTT binamızda yakın bir süre içerisinde hizmet vermeye başlayacak. Bunun da mahallemizde yaşayan insanlarımıza, mahalle sakinlerine büyük kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.

 Teleferik planımız iptal oldu. Basında gördüğümüz kadarıyla, Kurtuluş Caddesi'nden mahallemize girişi sağlayacak olan Köprülü Kavşağın da iptal olduğu şeklinde, ama bu Köprülü Kavşağın mahallemiz için çok önemli olduğunu ve iptal olmaması yönünde Sayın Bursa Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’la da görüş alışverişinde bulundum, en kısa zamanda bu mahallemiz için öncelikli olan projenin hayata geçirilmesini hali hazırda beklediğimizi söylemek istiyorum. Yoncalı Havuz Sokağa ile Ankara Caddesi arasında kalan alanda diğer mülk sahipleri ile anlaşmaların gecikmesi sebebiyle projeler şu an biraz yavaşlamış durumda en kısa zamanda bu alandaki anlaşmanın sağlanarak o bölgedeki konut projelerinin devam etmesini ve böylelikle mahallemizin daha da güzelleşmesini bekliyoruz.

Sayın muhtarım yeniden Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde seçilmeniz durumunda ne tür projeleriniz var? Neler yapmayı planlıyorsunuz?

 En başta konut projelerimiz var tabi mülk sahiplerinin anlaşmaya yanaşmamasından dolayı Yoncalı Havuz Sokağı ile Ankara Caddesi'ndeki alanda ilerleme kat edemiyoruz ama en kısa zamanda bu sıkıntıların sona ermesini bekliyoruz. Böylelikle mahallemizin çok daha hızlı bir şekilde gelişeceğini söyleyebilirim biz de üzerimize düşen görevi nasıl 4,5 seneden beri yerine getiriyorsak, bundan sonraki dönemde de seçilmemiz durumunda Anadolu Mahallesi için çalışmalarımızı yürüteceğiz.

Sayın muhtarım son olarak neler eklemek istersiniz? Ne tür mesajlar vermek istersiniz?

 BESOB binasının arka tarafındaki boş alanlarda yaşanan sıkıntı hala devam ediyor. Bir türlü doğru düzgün bir ıslah çalışması olmadı, sadece arada bir temizleniyor ama istediğimiz gibi olmadı, oranında en kısa zamanda güzelleştirilmesini tabii ki bekliyoruz.

 Son olarak her zaman bizlerin yanında olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkürlerimizi iletmek istiyorum tabii yukarıda bahsetmiş olduğumuz konularda da bizlerin daima yanında olduklarını biliyoruz ama bu projeler ile ilgili, bizlere desteklerini sürdürmelerini beklediğimizi ayrıca belirtmek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

 4,5 yıldır güzel çalışmalara imza atarak Anadolu Mahallesi'nin çehresini değiştiren Mahalle Muhtarımız Şaban Emin Durmaz'a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz. Üzerinde durduğu projelerin hayata geçmesi durumunda gerçekten çok daha güzel bir Anadolu Mahallesi'nin ortaya çıkacağından emin olduğumuzu ve bu çalışmalarda her zaman yanında olduğumuzu ayrıca belirtmek istiyorum.

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.