Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amatör Futbolda Bursa’nın Gururu A.V.P. Cihan spor

Bursa'nın köklü amatör spor kulüplerinden olan "A.V.P. CİHANSPOR" Başkanı Sayın Hayri SEÇKİN ve Kulüp Federasyon Temsilcisi Recep Dündar'la keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2017 00:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2017 00:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Amatör Futbolda Bursa’nın Gururu A.V.P. Cihan spor

Hayatının uzun yıllarını çocuklara ve gençlere spor eğitimi ve altyapısını vermek için adamış olan değerli başkan Sayın Hayri Seçkin ‘Bizim amacımız amatör kümede zeki, akıllı, karakterli çocuklara futbolun altyapısını öğreterek onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışmaktır’ dedi.

Öncelikle başkanım sizi tanıyabilir miyiz?
1960, Yunanistan-İskeçe doğumluyum.22 yıldır yöneticiliğini yapmış olduğum kulübümüzde ,son 16 yıldır da başkanlık görevini yürütmekteyim.

Peki, başkanım, hangi kategorilerde mücadele etmektesiniz?
U-11'den U-19'a kadar bütün kategorilerde mücadele etmekteyiz. A Takımımız,1.Amatör Kümede ve yine Genç Takımımız da 1. Amatörde mücadele etmektedir. U-13,U-16 ve U-17 Takımız Elit Ligdedir. U-14 Takımımızda bu sene Elit Lige yükselmiştir. U-15 klasmanda mücadele etmektedir Kulübümüz futbolun yanı sıra Tekvando, dağcılık ve oriyantrik sporlarında da aktif olarak çalışmalar yürütmektedir.

Başkanım futbolun haricinde de değişik sporlarda aktif olarak sporcu yetiştiriyor olmanız gerçekten de çok büyük övgüyü hak ediyor. Başkanım daha başka neler söylemek istersiniz? 
Uzun yıllar Amatör Futbola gönül vermiş yöneticiler olarak son zamanlarda sahalarımızda karşılaşmak istemediğimiz küfürlü tezahüratlar la karşılaşmaktan gerçekten de büyük üzüntü duymaktayız. Bizim amacımız amatör kümede zeki, akıllı, karakterli çocuklara futbolun altyapısını öğreterek onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışmaktır. Ayrıca hakemlerimizin de adaletli maçlar yöneterek, gördüklerini çalmalarını beklemekteyiz. Hiçbir takımın, diğer takıma hakkının geçmemesini canı gönülden beklemekteyiz. 

Recep bey, Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında da toplam sporcu sayınızla ilgili okuyucularımızı bilgilendirebilir misiniz?
1960 Bulgaristan doğumluyum. Kulübümüzün federasyon temsilciliği görevini yürütmekteyim.
Bütün futbol kategorilerin de toplam 130 lisanslı futbolcumuz, tekvando da 1 Lisanslı,15 lisanssız sporcumuz, Dağcılıkta 95 lisanslı sporcumuz, Oriyantrik te 60 lisanslı sporcumuz olmak üzere toplamda 300 civarı sporcumuz bulunmaktadır.

Değişik spor dallarında ki başarılarınız hakkında neler söylersiniz?
Oriyantrik minik kızlarda 5 Türkiye Şampiyonluğumuz ve uluslararası turnuvalarda 2 şampiyonluğumuz bulunmaktadır. Tekvando da bir sporcumuz Antalya'da ki Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı. Diyerek sözlerini tamamladı.

Hayri SEÇKİN' le Tribünlerde karşılaşmamız hiç sürpriz olmadı. Bundan sonra da başkanlığının daha uzun yıllar sürmesi ve kupaların art arda gelmesini Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak gönülden dilemekteyiz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:
PINARBAŞI MAHALLESİ
ALACAHIRKA CADDESİ
NO:56
GSM:0 533 744 05 62
OSMANGAZİ/BURSA


HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.